Darius Andrei - Un ingeras senin al cerului (3)
Raspunsuri - Pagina 10
vias spune:
...a venit si tata la Bv...sa vedem...
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
..maine e ziua mortilor....merg acum sa cumpar o coronita...si sa-i fac o coronita frumoasa...frumoasa..cu flori vii colorate...
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus ..maine e ziua mortilor....merg acum sa cumpar o coronita...si sa-i fac o coronita frumoasa...frumoasa..cu flori vii colorate... Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
. te pup si ai grija de tine!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
trishtri iears old!!!!!
vias spune:
am fost si am cumparat coroana....si flori..am vrut sa o fac eu ca sa fie frumoasa...imi place cum a iesit...si am cerut si o panglica pe care i-am scris cateva cuvinte sufletelului meu Darius....
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
RAMONELLA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui camy_pus am fost si am cumparat coroana....si flori..am vrut sa o fac eu ca sa fie frumoasa...imi place cum a iesit...si am cerut si o panglica pe care i-am scris cateva cuvinte sufletelului meu Darius.... Lupta cu kg Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei n: 15.07.2008 d: 16.08.2008 ingerasul Darius-Andrei |
Aprinde-i si din partea noastra o lumanare!!!Daca mergem si noi la cimitir,am sa aprind si eu o lumanare pentru el.
Aaaa,si sper ca mergi impreuna cu sotul tau,nu???Ce va zice daca te va vedea fara el???
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
vias spune:
..nu..o sa merg singura..el lucreaza....numai ca nu stiu cum o sa fac....am coroana, florile, pachetele, geanta mea...sa vad acum cum ma descurc!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
diarux spune:
n-am mai fost de mult pe aici...asa ca...iarta-ma, dar de uitat...nu te-am uitat!
voiam doar sa iti trimit un pupic si o imbratisare!
si o luminamica pentru Dariusica!
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
nikole spune:
Camy...nu mai am cuvinte, pot sa-ti spun doar ca esti in gandul meu...
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
vias spune:
..i-am pus lumanari.....si flori...si coronita!..
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei