Incerc sa-mi instalez fonturile japoneze, astfel incat sa le pot folosi in word...Am pe laptop windows vista basic si desi reusesc sa vad caractere de pe site-uri scrise in japoneza, nu reusesc le folosesc in scriere. Am mai intrebat si pe altii (eu nefiind prea priceputa in ale calculatoarelor) si mi s-a zis ca trebuie instalat pachetul de limbi asiatice de pe cd-ul cu windows. Ei, pe al nostru nu exista acest pachet minunat
Daca cineva, cumva stie sau are vreo idee as fi foarte recunoscatoare
Pearl
inainte de a cauta pe cd incearca in control panel>clock language and region, Change keyboards or other input methods...
in acea fereasta ar trebui sa ai o optiune de a activa limbile asiatice si alta pentru limbile arabe (sunt doua checkbox-uri)> bifeaza si vezi daca merge> nu neaparat iti va cere cd-ul cand bifezi, daca iti cere cd-ul ar trebui sa-ti spuna si ce fisier cauta si te poti uita din explorer pe cd sa vezi daca gaseste
sper sa te ajute, succes!
Danis, mersi de raspuns, iaca am incercat si cu asta si tot nu merge...ne gandim sa cumparam pachetul original de ms office, pt ca am gasit pe net un program cu care as reusi sa scriu daca as avea office-ul nepiratat...
Pearl
Ma bag si eu in discutie off-topic... dar ma intereseaza subiectul japoneza, daca stii limba si daca ai invatat in Romania.
poti sa imi raspunzi si pe PM.