Pepenasi de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Citat:
citat din mesajul lui truli-luli

Dara imi pare rau ca nu am reusit sa te ajut. dar care e explicatia pt penuria asta de infanrix? ce stiti fetelor ? ca stiu ca mai multe urmati schema asta de vaccinare.

Cami mamica fericita de VICTOR (04.08.2008) si ANA (17.08.2005)

poze Ana si Victor
varsta Anei

Din ce am inteles pe la farmacii este de criza asta a medicamentelor pe care o fac depozitele ca nu li se aproba cursul de schimb leu euro actual si nu mai livreaza nici un medicament si nici vaccinuri.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Apropo de ciclu nici mie nu mi-a venit pana acum asa ca nu stiu ce sa zic , am inteles ca atat cat alaptezi ar veni mai tarziu.

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

MINA - as zice ca te pot "face" astia daca vor. Colega ta o fi in aceeasi situatie cu tine, da' tu nu stiu daca esti in aceeasi situatie cu ea decat dpdv copil, nu al relatiei de rudenie cu sheful Acuma, zic eu, depinde numai de relatia ta cu ei. Daca ei vor sa iti dea banii astia (si eu nu am intalnit inca patronul care sa faca asta... ), poate ti-i vor da, eu iti tin pumnii. Dar cred ca asta ar presupune ca tu sa fii absolut de neinlocuit si "aranjamentul" sa fie pe termen scurt. Nu vad pe nimeni sa dea asa... 2 ani... niste bani pentru o colega. Nu tu nepoata nu nimica.... Oricum, tin pumnii. Stiu ce e aia sa fii platit la negru... Din pacate, 10 ani am fost platita la negru...

CAPRI - habar n-am cum e scaunelul ca nu am avut timp sa il luam... Cre ca sambata abia...

DARA - Estrella i-a dat Mayei zaharel Humana de-ala. I-am lasat eu mesaj, cand intra sa iti povesteasca putin, in cazul in care nu vede direct mesajul tau.

TECK / RONTZ ce va invidiez ca v-ati intalnit. Si pe astea... cu IOR_ul vostru.... Vreau si eu I-O-Reu...!

RONTZ - cum ti-am zis deja, da' zic si aicea ca poate mai trebuie cuiva... Nu scrie nicaieri ca pentru pre si postnatal se beneficiaza de concediu, dar atata timp cat contractul e valabil, beneficiezi de concediu. Chestia aia cu numarul de zile proportional cu perioada lucrata se aplica in cazul angajarii la mijloc de an (cand ai CO proportional, adica doar pt jumatatea lucrata) sau in cazul demisiei.
In cazul tau special in care la 1 ianuarie vrei sa te reintorci la lucru, ai dreptul de CO pentru intregul 2008, adica 20 sau 21 de zile sau cate ai tu...
Eu una le-am luat inainte de prenatal (ca si asta poti, nu te obliga nimeni sa iei la finalul perioadei lucrate....)

ANILASA - voi de unde sunteti dragilor? Pune si tu localitatea la profil. Ce fotoliu vroiati sa ii luati? Ca piata e plina.... Cauta dupa model, ca sigur il vei gasi si pe alte site-uri. CAnd am luat eu marsupiul, l-am gasit pe 5 site-uri, si cu preturi diferite....Daca e Safety Plus ala care e la promotie, vezi ca nu e bun pentru copil asa mic, desi ei asa zic!

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Bujo, sancs de aprecieri, da' cum esti din domeniu? Curiosity....na....
Struluta, nu am primit "citatia" ta pe mess, dar ma bucur ca ai facut-o..Vorbim cand vrei...
Dara_d daca vrei sa cumperi un sezling balansoar si mai astepti un pic poate facem comanda impreuna. Asa am facut acum cu cele 4 fete. Am facut comanda de 1500 si transportul a fost 70, pe care l-am impartit in mod egal la 5. Plata pe card se face simplu, te indruma site-ul singur, tu doar trebuie sa ai cardul in fatza, ca sa stii cifrele (codul) pe care ti-l cere site-ul. Personal NU folosesc card de serviciu, ca nu se stie niciodata cine intra pe site-uri din astea. Am un card pe care il alimentez cu suma care stiu ca va fi necesara (normal, pun si cateva sute de mii in plus, just in case). Cardurile acceptate sunt scrise pe site-ul respectiv (sau orice alt site pe care se plateste cu card) de obicei in josul paginii. Pe site-ul asta poti plati cu VISA electron, Maestro si...nu mai stiu ce... Trebuie sa te logezi, sa ai cont la ei...intri pe articolul dorit....si dai "cumpar acum", sau "comand" sau asa ceva, ca nu mai stiu acum exact... Dupa care te directioneaza site-ul singur....
Noi cele 5 am facut asa: al meu sot s-a intalnit cu sotii fetelor si a luat banii pentru ce isi alesese fiecare...dupa care am fost tentati sa fugim in lume, dar am rezistat stoic...asa ca totusi am pus banii pe card... Apoi am facut comanda, am asteptat o vesnicie...dar acum suntem toate fericite....End of story... Daca e...as I said several times...eu vreau sa mai fac o comanda curand, cine e interesat....urlati...dar mai tare ca fii-mea, sa va aud...
Sormio, mi-e foarte greu sa imi tin gura asa ca te dau de gol: A FACUT SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXXXXX si i-a si placut nene!Asta ca sa ma razbun la faza cu intalnirile cu fetele in parc....si cu mesajul de la mirese.....ca m-am simtit vizata....nush de ce...
No, ma pregatesc de baita....va pup mei!

Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ankalaura
[ANILASA - voi de unde sunteti dragilor? Pune si tu localitatea la profil. Ce fotoliu vroiati sa ii luati? Ca piata e plina.... Cauta dupa model, ca sigur il vei gasi si pe alte site-uri. CAnd am luat eu marsupiul, l-am gasit pe 5 site-uri, si cu preturi diferite....Daca e Safety Plus ala care e la promotie, vezi ca nu e bun pentru copil asa mic, desi ei asa zic!

BUna , noi suntem din iasi, referitor la fotoliu numai un sait am gasit care sa fac distributie in Iasi, toti sunt din Bucuresti si costa transportul in plus...

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Fetelor... Am vb acum cu Darius si am hotarat asa ca daca la voi nu gasiti badiuri va facem noi cinste... vi le cumparam si vi le trimitem la destinatie
Pt cel din Bucurest noi aducem marfa din complexul Europa... deci gasiti sigur

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Dara, eu am luat azi Infanrix IPV+Hib de la o farmacie de pe langa mine (Farmacia Silva de pe Camil Ressu, pe langa Dristor). Costa 255 lei. Daca vrei ma duc maine dimineata sa intreb daca mai au. Eventual pot sa ti-l iau eu si sa-l tin la frigider. Nu stiam ca nu se mai gaseste.

gallyb, in sfarsit un bb care mai ia fier. Si noi tot Ferrum Hausmann, dar sirop. Tie de ce ti-a dat, ca eu habar n-am de ce-i trebuie supliment de fier?

rontzy, o prevedere expresa cu concediul nu exista. Eu zic ca trebuie sa se ia in calcul si perioada concediului de maternitate, ea fiind asimilata unui concediu medical. La mine la servici asa se face, iar eu o sa-mi iau tot concediul de odihna imediat dupa postnatal.

Irinuca a adormit in leganus, am vazut-o si pe asta
Ma duc si eu sa pregatesc bagajele ca maine seara plecam la Brasov. Sambata mergem iar la o nunta, sper ca de data asta sa iau si hainele de nunta la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

DARA - vaccinul mai este
www.farmaciiledona.ro/produse/vaccin-infanrix-ipv-hib-dtp-a-vaccin-I20247#farmacii" target="_blank">AICI
Da un telefon si intreaba, desi stocurile sunt valabile, dar poti avea surpriza sa fie rezervat pentru cineva. Noi am patit asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

GINI75, noua pediatra ne-a zis sa luam fier, cica pe la varsta asta e indicat. Si eu tot alaptez, m-ai scap asa maxim 100 ml de formula pe zi, cand iesim pe afara. Ca noi si in casa ne chinuim sa papam, d-apoi afara e circ adevarat uneori, iar flamanda nu pot sa o tin.

Despre noi va putem spune ca suntem foarte plimbarete, nu sta deloc in casa. Daca nu apuc sa o scot pana la 13:00, e mare scandal. Maine cred ca ajungem in Gradina Botanica.
De obicei ma plimbam prin Politehnica, dar acum o data cu inceperea cursurilor, ori pe strada, ori in Politehnica e acelasi lucru, circula foarte multe masini. Azi am fost in parcul din Crangasi. Se m-ai plimba careva prin parcul din Crangasi?

Xenia (9.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Fetelor sunt franta,Raluca nu a dormit azi deloc.A fost agitata fara motiv.
Mada nasol ca iar racesc fetele.Cum se mai simt?
Flo ce mai David s-a facut baiat mare daca s-a intors el singurel de pe spate pe burtica.Bravo!Astept sa se intoarca si Raluca.
Dara eu am luat azi Infanrix IPV-HIV de la farmacia 2NA de la Unirii cu 245RON.
Kamelya asteapta sa-ti zic ce o sa fac eu cu Raluca la spital marti si daca totul iese bine poate iti duci si tu fetita la aceeasi dr.
Carmenela sa stii ca sotul meu umple cada din baie cu apa si o pune pe Ralu sa inoate tinandu-o doar de cap.Ii place atat de mult si dupa baie si masaj adoarme mancand.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput