Pepenasi de iulie-august 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

si daca tot vorbesc singura pe aici,mai am o intrebare:pe perioada pre si postnatalului se mai calculeaza zile de concediu de odihna?scrie undeva in vreo lege-sa-i dau mura in gura la serviciu........Ankaaaaa????????
eu am facut azi salata boeuf...mmmmmmm

Rontzy,mamica lui David-Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna seara mamici ... Azi l-am cantarit pe Darius si are 6.600 imbracat cu o salopetica subtire si un badi pe el deci net 6.300 pe 29/09 cand iam facut vaccinul avea 5.600 deci eu zic ca a luat bine.
Azi am primit mail de la VOINICEL( saitul care am facut comanda de fotoliul auto pt Darius)ca nu au pe stoc si ca nu cred ca mai primesc deoarece au adus gama de fotolii 2009, deci iar stam in seara asta sa cautam la strunf fotoliu.

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Alina,de unde ati luat body-ul ala rosu?vrem si noiiiiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui rontzy

Alina,de unde ati luat body-ul ala rosu?vrem si noiiiiiiii

Despre noi e vb?

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

DA,Anilansa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Uff finally v-am ajuns din urma!

Am vazut si eu toate pozele noi cu pepenasii tot mai mari si mai frumosi!

Am o zi din acelea mai naspute...sotul e plecat pana maine,si eu m-am tot plans de el,dar cand nu e acasa parca nu pot nici sa respir normal.Timi e cuminte...adica a dormit destul de mult,dar cat a fost treaza,a vrut doar in brate plimbata Si cand i se face foame nu o pot amana nici 2 minute ca urlaaaaa.Fomista mica.

Vai ce ciuda mi-e ca am de asteptat pana la sfarsitul lunii pentru leagan!Imi vine sa ma dau cu capul de pereti
Fetelor oare mai incape Timi in el sau l-am cumparat degeaba?

Mada thanks pt linkuri o sa caut sper sa si gasesc

Am si eu povesti din alea viata bate filmul da acuma nu pot ca tre plimbata pitica

Pup

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Alina..am vazut ca exista inca un Darius la odisee...ma bucur ca Dariusica al tau e sanatos...

...am o intrebare pt cunoscatoare...
..m-a mancat undeva ..si am intrat pe net sa vad pareri despre perioada dintre cezariana si a doua sarcina...si am citit acolo ca dupa infectie dupa cezariana nu mai raman insarcinata.. ...va rog eu mult...spuneti-mi ca nu e adevarat!!!!!!!
...eu aia care ma juram ca nu mai fac copii...eu voi face prima de aici din gasca.......dar spuneti-mi ca mai pot...

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrey2008 spune:

Dia ms mult,dar tot nu am reusit.imi zice sa instalez picassa web albums uploud(sper ca am scris corect)iar mai jos pe pagina unde scrie instal nu pot sa dau clik.de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Multumesc de site caprioara , am si eu o intrebare tu ai cumparat ? cum se cvumpara cum platesc?
O MARE RUGAMINTE DACA STIE CINEVA UNDE POT SA GASESC INFANRIX IPV+HIB -pentru vaccinarea de 4 luni, ca nu il gasec pe la mine in farmacii.
Ma duc sa pap ceva .

Andreea de Denisa(11.07.2008)
Povestea nasterii http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=125120

Mergi la inceput

pica1-voi aveti leagan ca noi???

Mergi la inceput