Cluj rulz! - cap.85
Raspunsuri - Pagina 10
roxana1974 spune:
Stanca, eu sunt disperata, tre sa-mi dai numarul de telefon al persoanei la care ai fost pt reflexo si in plus, cura aia a ta, neaparat! Am vrut sa te sun zilele astea dar tot tarziu imi aminteam desi disperarea mea tine demult, stiam de reusita ta si vreau neaparat sa incerc si eu, desi homeopatul meu a zis sa nu fac reflexo, eu tot vreau sa incerc!
Hai va pup si vorbim in curand!
Roxa!
carrie spune:
Roxa, nu vreau sa am un cui contra homeopatului tau
da chiar nu pricep de ce sa nu faci reflexo, e tot medicina alternativa,nu?
eu zic sa incerci,sincer!
tuchi spune:

Doar un salut printre multe lecturari si cateva ganduri.
Eu am scapat de constipatie cronica cu acupunctura. Si sincer nu recomand nici acupunctura nici reflexologia decat daca stiti f sigur ca e facuta de profesionisti. Altfel, pot fi intr-adevar riscante.
Din pacate la puiuti nu stiu remedii insa cred ca si dr Farcau e de specialitate si am auzit numai de bine despre el. Fetele care il cunosc se pot pronunta mai in masura.
Si un gand ce nu-mi da pace pana nu-l eliberez: Roxa draga stiu ca e boala grea "sopingareala" dar nu lua in deradere suferinta altora. Presupun ca ti-o fi greu sa-ti imaginezi reversul medaliei care e cel putin la fel de dureros. Voi barem sunteti "gorgioase"!
roxana1974 spune:
Oanaaaa
nu era deradere
io te iubesc asa de tare cum as putea, era doar un haz de necaz, era ca si cum m-as fi pus in pielea ta si as glumi de mine insami, pe bune, sper ca ma intelegi ce vreau sa zic!!!

Cristiana, sa stii ca si homeopatul meu a spus ce a scris si Oana mai sus, ca risti sa te supui exercitiilor unuia care poate gresi iar raul facut e mai mare decat beneficiul, ca el trateaza de cativa anu o tipa care a facut reflexo si i s-a facut rau si tre sa-i esta vileasca echilibrul, bla, bla, Stanca a avut noroc, zic io... nu e ca nu recunoaste meritele reflexoterapiei pe care desigur o recunoaste ca alternativa viabila si ok...
gagici, ma duc sa beau de necaz ca am suparat-o pe Oana...
Roxa-trosca-plosca!
tuchi spune:
Numai disperarea din mine a vorbit, fara gram de suparare Roxa-boxa.
Tu stii bine ca eu te
cel putin la fel de tare.
Dar chiar am ajuns la fundul sacului. O sa revin dupa ce mai ies din sac!!!!
Roxa, 

leea_cv spune:
Fetelor, din suflet va multumesc ca v-ati oprit un pic asupra problemei noastre!
Roxa ai dreptate cu nervii ce te(ma) apuca instantaneu cand se recomanda miere pe stomacul gol ori se da vina pe alimentatie. Caci nu merge nimic. Oricum toate ceaiurile i-s indulcite cu miere si papa fructe ori mancaruri din care nu lipsesc mazarea ori dovlecelul, brocolli, varza,lintea, pe rand sau deodata. Colonix si Herbolax nu-s indicate la asa de mici. Le-am scris mail si i-am intrebat. Am incercat cu probiotice si aloe vera si muuuulte altele.
Carrie mai intai iti urez desconstipareala grabnica pt Mihai. La noi nu merge cu activia, pe care il mananca cu taratze de grau(nu mai pot spune ca pe stomacul gol,caci deja-s multe care isi disputa intaietatea). Tot pe stomacul gol a facut vreo 4 luni tratament cu lactulosa+ulei de in (alternat cu ulei de parafina) si degeaba. Pediatrii nu mai stiu ce sa zica,inclusiv unul din Cluj ce vine la o clinica particulara la noi. Daca las ceaiurile laxative mi-e teama sa nu ajungem iar la clisma.De Miu paaarca am auzit si eu. Imi suna cunoscut.Am sa ma interesez, multumesc mult!
Tuchi dr Farcau unde e de gasit? La ce clinica. As putea sa dau un telefon la spitalul unde poate fi gasit. Multumesc!
Homeopatele au agravat problema. In fapt atunci am avut episodul de lipsa kk 7 zile,de-am ajuns la clisma.
Va multumesc inca odata tuturor!
Va pup apasat pe voi si pe puiutzi!
ralucames spune:
hop si eu, sa va zic noapte buna!!
is gandita pt. puiutul constipat... brr... la adulti e nasol, dar la pitici e horror; pt. ca Stefania facea greu kk, o tineam pe olita cate-o juma de ora... dar n-am facut bine, pt. ca dupa o vreme am vazut cum intestinul voia s-o ia la vale (adica sa iasa)... apoi am vb. cu regretatul dr. Avram, care ne-a linistit ca nu-i vb.de hemoroizi, dar ca sa n-o mai tin atat; acum povestim pe wc.si face repede.tare rau imi pare, Leea. Sanatate si succes la doctori!!
Oanaaaa, ma primesti in club
??!!?? io ma distrez de numa de Roxa, sunt delicioase postarile ei
, si ma tot gandesc de unde are: energie, timp si nervi de atata sport, diete/ganduri alimentare, shoping, etc.
azi am intrat pe-un topic cu desene pe peretii camerelor de copii...hihihi... ma tenteaza rau, si cred c-o s-o comit
aaa, si inca ceva
: Criss, am convins-o pe gaza mea sa accepte maine sa mearga la dansuri
si vreaaaa
abia astept sa-i vad reactia seara
acum va las cu bine, sanatate si spor in toate sa avem toate, in saptamana care vine!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
ralucames spune:
hop si eu, sa va zic noapte buna!!
is gandita pt. puiutul constipat... brr... la adulti e nasol, dar la pitici e horror; pt. ca Stefania facea greu kk, o tineam pe olita cate-o juma de ora... dar n-am facut bine, pt. ca dupa o vreme am vazut cum intestinul voia s-o ia la vale (adica sa iasa)... apoi am vb. cu regretatul dr. Avram, care ne-a linistit ca nu-i vb.de hemoroizi, dar ca sa n-o mai tin atat; acum povestim pe wc.si face repede.tare rau imi pare, Leea. Sanatate si succes la doctori!!
Oanaaaa, ma primesti in club
??!!?? io ma distrez de numa de Roxa, sunt delicioase postarile ei
, si ma tot gandesc de unde are: energie, timp si nervi de atata sport, diete/ganduri alimentare, shoping, etc.
azi am intrat pe-un topic cu desene pe peretii camerelor de copii...hihihi... ma tenteaza rau, si cred c-o s-o comit
aaa, si inca ceva
: Criss, am convins-o pe gaza mea sa accepte maine sa mearga la dansuri
si vreaaaa
abia astept sa-i vad reactia seara
acum va las cu bine, sanatate si spor in toate sa avem toate, in saptamana care vine!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita