As putea fi insarcinata?

As putea fi insarcinata? | Autor: mili2209

Link direct la acest mesaj

Buna mamicilor si viitoare mamici.Vrem sa facem si noi un bebe si nu reusim.Incercam de 1 an si nimic.Am fost la ginecolog amandoi.Totul e ok.Ultima mea menstruatie a fost din data de 9 sept(prima zi)pana in data de 13 sept(ultima zi).Ginecologul mi-a zis ca zilele mele fertile sunt 21,23 si 25 sept.In data de 6 oct am avut o mica scurgere,nesemnificativa(la exact 28 de zile de la prima zi de ciclu), pe care am obervat-o pe hartia igienica cand am fost la baie sa fac pipi.Inseamna ca m-a insemnat sau ce?Oare visul meu de a deveni mamica devine realitate?As face un test de sarcina dar cred totusi ca e prea devreme.Sau nu?Sigur voi aveti mai multa experienta ca mine si stiti ce inseamna.Asa ca va rog lamuriti-ma.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

mili se poate sa fie sarcina fa maine un test ca ar trebuie sa iasa(sau azi daca nu mai ai rabdare)si da poate sa te fi insemnat scurgerea aia.sa dea domnu sa fie hai la optimiste ca acolo suntem mai multe si astept vestea cea mare

http://tt.lilypie.com/tjCop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

mili, daca prima zi a ultimei menstruatii a fost 9 septembrie si pana azi nu ai avut un alt cm normal cantitativ, sunt sanse f. mari sa fi insarcinata. poti face linistita testul cu urina de dimineata. Mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

iti poti face azi linistita un test de sarcina...cred chiar ca va iesi pozitiv! Doamne Ajuta sa fie cu ochisori!
...iar daca iti faci test de sarcina si-ti apare a doua liniuta muuult mai deschisa...esti insarcinata!....astea nu dau gres!

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mili2209 spune:

Hei bucurie mare.Mi-am facut azi testul si este POZITIV. Sunt atat de fericita.Doamne cat mi-am dorit sa raman insarcinata.Scurgerea am avut-o pe data de 7 nu pe data de 6.Scuze greseala mea.Pentru ca pe data de 6 eram in spital.M-am operat de ruptura de menisc intern.Si acum sunt un pic speriata.Imi poate afecta tratamentul si operatia sarcina?Oricum azi am programare la medic sa imi vada piciorul si o sa il intreb daca e vre-o problema.Sper sa nu fie nici o problema si sa imi creasca bebele sanatos.Inca ceva.Iau acid folic de vre-o 2 luni.Cat timp trebuie sa il mai iau?Am sa-l sun si pe ginecologul meu azi sa vb cu el.Abia astept sa vina sotul acasa sa ii dau vestea cea mare.O sa se imbete sigur de fericire. . Revin cu noutati cat de curand.Pup pe toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

felicitari milli ma bucur pentru tine, sa-ti dea Dumnezeu un copil sanatos si sa ai o sarcina usoara

pe burtica

http://tt.lilypie.com/LOPTp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicitari mili
sa dea dumnezeu sa fie intr-un ceas bun si sa o sarcina fara probleme si usoara, fara greturi si alte cele.

poze
Just Me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Felicitariiiiiiiiiiii!!

Mami de fetita si de baietel 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Felicitari!!!!!!!!
Acidul folic se ia in primul trimestru de obicei. Dupa-aia parca nu mai e nevoie.

Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stroan spune:

mili felicitari!!!!sa fiti sanatosi amandoi

http://tt.lilypie.com/LTp0p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns margabadea spune:

Mili, felicitari!!!!!!!!!!

Sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii!

Pupici multi!

Marga

Mergi la inceput