reactii adverse bronhovaxom

reactii adverse bronhovaxom | Autor: uia

Link direct la acest mesaj

copilul meu, de 4 ani, are de 2 zile scaune decolarate pastoase, cu dureri abdominale, flatulenta si chiar a varsat, toate astea dupa a treia capsula de bronhovaxom (a treia luna)
va rog daca ati patit ceva asemanator dupa administarare bronhovaxomului poate ma puteti ajuta cu cateva lamuriri.
lunile trecute am remarcat doar usoare manifestari digestiva in perioada administrarii dar asta chiar ma speriat.
de ieri am intrerupt administrarea, iar maine dimineata (sper sa nu ajung la urgenta) sunt cu el la pediatru, dar simt ca imi crapa capul pana maine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Cu Cristi nu am avut probleme cu Broncho-Vaxom.

In schimb eu am luat acum cativa ani, si in a 3-a luna de administrare am avut febra si mancarimi pe piele... l-am intrerupt imediat.

Ce ai facut azi, ce a spus medicul ?

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

noi am avut alta problema, poate a fost doar coincidenta
in septembrie, a doua zi dupa ce am terminat cele 10 capsule, David a inceput sa tuseasca, destul de urat, dr. a zis ca are bronsita spastica ... dupa ce i-a trecut i-am data doua tura de BV in octombrie. la fe, dupa ce am terminat Bv a inceput iar sa tuseasca
sa fie o reactie adversa sau coincidenta?
mai am o tura, in noiembrie, nu stiu ce sa fac, o sa intreb medicul, poate ma lamureste
voi ati patit asa ceva?

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Eu inca nu am apucat sa-i dau lui fii-miu ,insa pediatra m-a avertizat ca s-ar putea sa-i curga nasul si sa tuseasca putin .In schimb mi-a zis ca , daca tusea e persistenta sa-l opresc .N-am auzit de dureri de burta de la bronhovaxom ,pana acum.
In fine ...noi asteptam o perioada de sanatate deplina ( adica fara nas curgator ,etc ,ceea ce e cam greu avand in vedere ca mergem la gradi ) si abia dupa aceea ii voi da bronhovaxomul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

la Andrei administrarea de BV s-a manifestat cu nas curgator, tot asa, incepand din ziua a 3-a de administrare.Asta a fost motivul pt care l-am oprit cu totul.

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu i-am dat fetitei mele(4 ani) in cele 3 luni de vara bronho vaxon combinat cu Ketof(90 de zile) si nu a avut nici cea mai mica reactie ...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3.png" target="_blank"> Mihaela si www.tickercentral.com/view/4ufc/4.png" target="_blank"> Amalia

"Respecta-te pe tine insuti, caci, daca nu, respectul pe care-l dai altcuiva nu are nici o valoare..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Si noi am inceput tura de toamna cu BV acum 4 zile. Cristi tusea deja… dar vad ca nu s-a accentuat tusea.
Sper sa fie totul OK, ca si la cura de primavera.

Ingrid si Cristi 5 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Si eu am incercat sa-i dau fetitei mele bronhovaxom,avea cam 2,5 ani si la fel a facut o reactie urata cu dureri de burta ,varsaturi si inflamarea ganglionilor mezenterici(sper ca am scris bine).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabryele spune:

buna.sunt nou venita pe forum.uia am vazut reactiile adv. la bv.si eu i-am dat fiului meu de 5 ani am obs. scaune decolorate cam 2-3(in rest a facut la camin) si zicea ca-l doare burtica si flatulenta.in leg. cu durerea de burtica nu l-am crezut totdeauna deoarece foloseste tot felul de tertipuri pt a nu minca(minca f. rau) .sincer nu m-am gindit ca ar putea fi o r.a. la bv.prin 10 noiembrie ar trebui sa facem cura a 2-a.cred ca o sa renunt si o sa-i dau alt imunostimulator.multa sanatate la pui

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabryele

buna.sunt nou venita pe forum.

Off topic: Bun venit in familia www.desprecopii.com !

Mergi la inceput