Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (203)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Toata lumea stia ca tu alegi Germania!
Si stai sa vezi Austria, partea dinspre Elvetia, dar nu de pe autostrada! Daca e sa aleg intre Elvetia si Austria, ultima, of course! Casele sunt mai faine in Austria, mai aranjate si mai ingrijite. Parere personala!

Partea aia de Austria am vazut-o, nu de pe autostrada, ci de pe drumurile lor nationale sau cum s-or numi. Mi-a placut mult, dar tot Garmisch-ul mi-a ramas la corazon.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, mai bine nu l-ai mai forta asa cu aspiratul. Asa am facut si eu aseara si a inceput sa planga saracul Stefan de se invinetise, cand am vazut asa l-am lasat in pace, dar degeaba. Cand l-am ridicat de pe masuta l-a busit sangele pe nas cu putere Inutil sa mai spun cat de vinovata m-am simtit, nu ii mai pun de acum incolo decat ser.

Am retinut sugestia Papanash, trimit mailul la cameraman.
Noapte buna tuturor!

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata

azi sunt prima , dau la toata lumea

Miru e ok , mai tuseste putin seara , sper sa treaca repede

Sim off... mititelul , un dulce
Rox sanatate lui Alex, sa ii treaca repede si sa scapati de polipi, un Andreiului preferat

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

buna dimineata si de la noi,dupa vreo 4 zile de absenta.in zilele astea ne-am distrat vreo 2 apoi am reusit sa ne imbolnavim atat eu cat si bibu.sambata si duminica am avut petrecerile de un anisor ptr bibu si exact ca in vorba aia de la bal la spital,luni m-am trezit cu dureri groaznice de gat si cap,febra mare si tot ce ii trebuie unel raceli in toata regula.pe andrei l-am exilat la tata dar a apucat totusi sa ia ceva de la mine,putina febra si mucisori.el din fericire este mai bine a ramas doar cu mucii.
am apucat tousi sa vad pozele de la petrecerea de un an si filmuletul postat de luy si nu pot sa spun cat sunt de mandra ca avem niste copii atat de frumosi si de reusiti.
acum merg sa citesc din urma,am vazut ca ati fost foarte harnice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am uitat sa va zic ca ieri Miru a facut pasi singura , cei mai multi 5 legati, dar asta asa ca eram asezata jos si o chemam la mine, e un inceput, faza e ca eu cred ca e f comoda si e mai usor in genunchi de aia nu vrea sa mearga

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neata. Vad ca ati fost cuminti aseara si nu ati mai umplut capitolul fara mine. Noi suntem mai bine, dupa aerosoli Alex respira mai bine, sa vedem insa daca scapa de operatia aia de polipi sau nu. Oricum pe mine nu ma conving astia asa usor, o voi duce din nou la Budimex sa ii faca nazoscopia aia ca sa fiu eu sigura ca asta are.

Bubu era binisor dimineata, respira mult mai bine, ceea ce m-a surprins. I-am pus doar ser si Colargol, si alea cu ceva urlete insa. Febra nu are deloc, dar tot norvos este. Gingiile sunt umflate rau la toate maselutele, si la cea iesita pe jumatate.

Sim, si eu as renunta la aspirat, exact asa se invinetise si Bubu. Insa la el nu e de gluma cu urechea aia, daca nu aspir si se infunda sau se scurg iar secretiile in ureche, iar dam in otite complicate. Ieri cand il vedeam cum pune mana la ureche ma si gandeam ca o luam de la capat cu asta.

Prisi, felicitari norei mele pentru primii pasi . Sa stii ca asa a inceput si Bubuleanu si ai vazut ca acum este misunator.

Andreea27, sanatate multa si voua.

Hai ca merit si eu un masaj azi, dispar acusica si revin dupa 11.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aandreea27 spune:

cu intarzaiere la multi ani sarbaoritilor zilelor trecute
andrei gabriel de mami valentina_22
andrei david de mami andreea_deea
mihai de mami vicky filip
la multi ani sarbatoritilor zilei de azi
amalia maria de mami crisintibun
raul catalin de mami micky13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Multumim de cafea.

Mey nu trimiteti degeaba pompieri la Iasi decat daca seamana cu Brad Pitt. Stati linistite nu a fost nici un accident nici de la lumanare, nici de la foarfeca

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Sanatate multa la bebelusii bolnaviori.
Si Amalia e mucoasa in continuare. Sper sa-i treaca mai repede pt ca trebuie sa facem vaccinul de 1 an.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
http://community.webshots.com/user/danyelle005?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Neata fetele!!!
Cris e mai binisor. Si el face crize la aspirat de zici ca-l tai. Aseara si-a spart si buza.
Acum 2 seri mi-a facut o criza de plans isteric de la 12.30 la 1.45. Se zvarcolea, se arcuia, nu voia apa, nu suzeta nimik. Am sunat si la salvare. Dupa o ora si ceva, timp in care a venit si tati acasa de la servici s-a linistit asa ca am anulat salvarea. Am zis ca de la masele. Acum ii da a patra intr-o perioada f scurta. Plus ca se ridica in fund si ma musca de mana ingrozitor....ziceai ca sunt in filmele de groaza.
Ce ma intriga pe mine, sunt crizele care le face pe strada. Daca nu ma duc unde vrea el, isi da capul pe spate si se arunca. Abia pot sa-l tin. Am mai citit ca si Betty avea pr de astea cu Mario, insa vreau sa intreb dc mai e si altcineva cu astfel de comportament. De rasfat nu se pune vorba. Sunt capiata se uita lumea la mine ca la urs.

Mergi la inceput