salutere sunt noua pe aici si chiar as avea nevoie de ajutor.am descoperit in urma cu vreo luna ca am endometrioza si una destul de avansata cu chisturi enorme pe ambele ovare (7/5cmm ovar st si 4/4 ovar dr), am hotarat sa ma operez luna aceasta , clasic desigur. Pana aici clasica poveste de endometrioza, insa eu n-am incercat niciodata sa fac un bebe si ma gandeam ca poate reusesc asa cum sunt, chiar daca doc la care merg mi-a zis ca n-am nici o sansa, zis si facut am luat mai inatai teste de ovulatie si surpriza testu la a 13 zi de cm a iesit pozitiv... ce sa fac ? va rog frumos ajutati-ma cu un sfat, chiar ne dorim un bebe ff mult.va multumesc
didi
xdidi Bine ai venit pe forumul DC!!!
Nu stiu la cine mergi si nu pun in discutie competenta,dar ar fi bine sa mai vezi macar inca o parere inainte de a face operatie clasica.Pentru ca o operatie clasica are sanse sa atraga mai multe aderente decat o laparoscopie...stiu ca motivatia ar fi marimea chisturilor,dar daca exista sanse sa le scoti mai usor de ce sa nu intrebi?
Doi:se poate sa ovulezi insa nu stiu cat afecteaza chisturile la tine calitatea ovocitelor...
Trei:se poate sa ramai si gravi chiar si asa.Noi avem la endo exemple de FIV-ri reusite astfel
Acum nu stiu daca natural este la fel de usor sa ramai sau nu,nu stiu cat risc comporta chisturile tale,deci mai bine sa mai primesti macar inca o parere avizata.Daca vrei poti sa ne scrii aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127962 
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...