Tulcence ?9
Raspunsuri - Pagina 14
moruna spune:
buna fetelor!am revenit si eu...am azut ca ati avut ceva activitate in lipsa mea!
bine ai venit babylina iti urez si eu!
inca nu am terminat de citit tot,dar ma pun eu la punct cu totul.
am terminat renovarea,dar mai am de facut curatenie.camera lui andrei a iesit micuta,dar frumoasa.sunt incantata ca macar cu molozul am terminat.andrei mananca bine si orice ii dau molfaie.mai nou se taraie si sunt tare incantata de el.creste pe zi ce trece si se face din ce in ce mai strengar!
va pup pe toate si va doresc sanatate!de abia astept sa vina craciunul sa impodobesc bradul...primul craciun in trei...
pupici!
mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
Mirell@ spune:
Va salut ... Am sa scriu un pic mai tarziu ca nu ma lasa Teo acum.
Cat timp suntem printre oameni, sa ne purtam omeneste!(Seneca) 
............................................................................
Mirell@ mammy lui
Teo 1 an si 8 luni 02.03.2007
Mirell@ spune:
Va salut ... Am sa scriu un pic mai tarziu ca nu ma lasa Teo acum.
Mirell@ mammy lui
mirelaionut spune:
Buna, fetele! Ma bucur ca sunteti active!
Arissa, sa dea Domnul ca visul tau sa se adevereasca!! am niste emotii, sper sa dea Domnul sa fie totul bine, sa nasc si bebelina sa fie sanatoasa. Mai am aproximativ 2 saptamani, sambata plec la Bucuresti si eu raman acolo (sa nu cumva sa ma apuce durerile nasterii pe aici...),iar aproape de Craciun sper sa venim toti 3 acasa
.
Portugal, sa va traiasca fetita, e superba, sa va bucurati de ea!!
Eu tot mai pun cate ceva la bagaj, pregatesc sa las aici cat de cat ok(prin casa mici organizari), mai obosesc, mai ma odihnesc, abia astept sa scap de burtoi, dar mai e putin...
Pup toate fetele, va doresc sanatate multa voua si copilasilor vostri!
http://community.webshots.com/album/556405542tNlPgV
http://community.webshots.com/album/562770165NDJGai http://community.webshots.com/album/562770166RIDySq
portugal spune:
Buna fetelor cam tarziu si pt cafea si ceai dar credetima ca nu prea ma lasa[bb sara inesami da activitate zilnic sarcina usoara mirela si sa vina cu multa sanatate fetita si sa va aduca numai bucuriie pup toate fetele si copilasi
portugal spune:
buna fetelor hai ca azi dau eu
si ceai pt
ce se antampla de nu si-a facut nici o fata aparitia pe aici azieu va pup pe toate
arissa spune:
LE DORESC O ZI FRUMOASA SI PLINA DE BUCURII DE SF. NICOLAE COPILASILOR VOSTRI PRECUM SI COPIILOR DIN VOI!
arissa - mami de Maya(18.03.2007)
danybv spune:
Buna fetele 
Am intrat sa urez si eu La Multi Ani !!! celor care poarta numele Sfantului Ierarh Nicolae sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi si familie 
Noi suntem bine , a venit si Mosu la copii , le-au adus cate ceva fiecaruia , lui Andrei : o cisterna rosie si niste animale salbatice iar Mariei un pian care are mai multe activitati ,danseaza cand canta melodiile de numa numa ![]()
dar inainte de a ne intalni cu Mosu i-am luat interviu lui Andrei , cam ce ar vrea el sa primeasca de la Mosu , priviti ce a iesit interviu pentru Mosu
Va doresc un weekend placut si va astept sa mai vorbim .
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
AMR 36 zile
gabiu spune:
'neata
dany Andrei e un scump si vorbeste chiar foarte bine. Prin vara parca zicea ceva de genul : "bebe...foame". Acum e super vorbaret! Multi pupici lui si Mariei
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
Mirell@ spune:
buna....
la mine un pic mai tarziu e abia astazi![]()
of treburile astea nu se mai termina!
Mirela nastere usoara si muta sanatate pentru toti.
Dany e super interviul lui Andrei. Teo ar cere lapte si bobo(bomboana). E mic si inca nu stie ce vrea.
Inca nu am rezolvat cu virusii, sper sa ii "ucid"
cat de curand. Teo creste si face pozne in fiecare zi. In rest suntem bine... asteptam sa vina Mosul
.
O zi buna si pupici la toate fetele si toti piticii, chiar si cei din burtici.
Mirell@ mammy lui