Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 8
Ank83 spune:
si apropo de catelus fiher price azi a inceput sa tipe ca ne vede singur fara sa il atingem ...cand noi faceam nani
... si dupa urla ca vrea un chec...
... M-am dus si l*am luat de urechi si l-am mutat in bucatarie ca deja prea se baga in seama singur ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ellis spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ank83
noi am primit deja catelusul asta cadou pt un anisor... e betonnnn.Se gaseste la Real .. Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
supeeer!!!
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis CREEM, MA SPERII CU CRESA! |
Din pacate asa este...
Noi de-abia ce l-am inscris pe Robert la gradinita si tre sa facem demersurile pentru scoala.

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem Voi pe unde serbati...acasa, sau la restaurant? |
Noi nu facem acasa...Vom face zilele copiilor in aceeasi locatie,un loc de joaca pentru copii,dar care organizeaza si alt gen de petrecere,gen botez sau mot.
Eu m-am lecuit de petreceri acasa...Pe langa faptul ca e multa lume,inghesuiala,galagie,nebuneala...copii alergand pe sub masa si printre picioare...se mai gaseste cate unul sa nu-i convina ca nu are scaun,sau ca are scaunul langa geam si-l trage curentul la...spate
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem De tortulet nu stiu ce sa zic, ca n-am idei nici pentru unul dar pentru doua...poate intra Miha si iti da ceva idei ca ea le are cu prajitureala. |
Eu inca sunt in faza in care culeg idei.Si nu stiu daca il voi face eu sau voi da comanda la cofetarie.Oscilez intre poseta,castel de printesa,fluturas sau cifra 1!

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui creem Legea aia cu 85% se aplica si pentru noi? sau doar pentru cele care nasc de la 1 ianuarie? |
Pentru cele ce intra in CIC de la 1 ianuarie.
Ank83 spune:
eu maine merg sa dau comanda de tortulet si mi s-a cam oprit imaginea la un tortulet in forma de ursulica cu cifra 1 in brate pe care pot scrie numele puiului
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
popbianca spune:
buna seara!
e ora rezonabila pt. mine
,ca am culcat fata inainte de ora 22 si nici nu a dormit dupa-masa...asa ca a fost fff simplu azi
de cateva zile am obs. ca fata mea desi rade la persoane straine, atunci cand se apropie de ea...da fuguta la mine intre picioare si lipeste de mine ,se tine cu doua maini...oricum nu cred ca e vb. sa fie rusinoasa... cred ca e chestie de sigurata...voi ce ziceti?
am pierdut cam multisor...ma duc sa citesc din urma
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
Ank83 spune:
Eu ma retrag... ca e cam tarziu si iar voi fi batuta de tzusca mea din burtica.Maine seara avem programare la eco ![]()
... De abea astept sa o vad sa ma holbez mai bine sa vad cu cine seamana
..
Bianca si eu cred ca e o chestie de siguranta ...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 eu maine merg sa dau comanda de tortulet si mi s-a cam oprit imaginea la un tortulet in forma de ursulica cu cifra 1 in brate pe care pot scrie numele puiului |
Asta?