Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (119)
Raspunsuri - Pagina 14
Ank83 spune:
la codrina e 32 ron si la otima pan e 33... Eu am optat pt codrina ca am incredere in ei si sunt buneeee 
tortuletele...si eu chiar sunt cu pretentii la prajituri...nefiind amatoare de prajituri ..pap doar ce e mai bun
... Si daca e din martipan e 42 ron ...cred ca gargarita si buburuza e din martipan.... Sincer odata face fiu meu un an si .... conteaza sa fie bunnnn
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
am fost in seara asta la control cu fatuca ...e grasana are 1735 gr
... si i-am vazut fetisoara mai bine... e o frumusica 
... tzuco mama ..de abea astept sa vina.. ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Victo spune:
hehe..eu cat mai am pana in iunie cd reluam demersurile de bebe?..7 luni..nici nu-i asa mult ;)
mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)
Ank83 spune:
Victo deci aveti si voi in plan bb 2 ..
?? eu de abea astept... sa vina frumusica mea..
...
In seara asta raul s-a dus la patut si incerca sa intre singur in el ... se ridica pe varfuri si se tragea sa se urce... asta sa imi arate baiatul ca lui ii e somn ![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi multumim frumos!! aa ca uitasem data trecuta: bianca pusi inapoi la amandoua!! ![]() wowww pai eu ii dau la iasmi sa pape singurica mar intreg, nectarina, banana...etc. si ce daca se murdareste..asa invata si ea sa pape singurica, si nici nu am patit niciodata pana acuma sa se inece tare. ................................................................. Cea mai fericita sotzie si mamica!!! ................................................................. Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !! .................................................................. mami Lavi si bubulina IASMINA ALISSA 31.10.2007 ![]() |
idem
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi fetelor de DARLEENA, FLORY,AMY, ENI, VALI, STEFANIA, ROXX, IULIANA, KIVA, OANA_R, mai stiti ceva?? mai dati un semn fetelor, ce mai fac bebeii>??? sa nu mai zic de roxana (RGE) la care nu ii este deloc dor de noi... |
Stefania a fost venita in tara.M-a sunat aseara,dar am fost prinsa cu multe treburi si n-am mai avut cand sa ne intalnim.Azi au plecat catre casa...Dar are si calculatorul stricat...Cine stie cand vom mai avea vesti de la ea...
Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Ank83 am fost in seara asta la control cu fatuca ...e grasana are 1735 gr ... si i-am vazut fetisoara mai bine... e o frumusica ![]() ... tzuco mama ..de abea astept sa vina.. Ank Raul 17.10.2007si de care creste asa Poze Raulito |
normal ca e grasuna ca trebuie sa il ajunga pe Raul si frumoasa are cu cine sa semene...hai ca abia astept sa nasti

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 am fost in seara asta la control cu fatuca ...e grasana are 1735 gr ... si i-am vazut fetisoara mai bine... e o frumusica ![]() ... tzuco mama ..de abea astept sa vina.. |
Chiar ca e grasana...

Noi o sustinem pe Simona! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Ank83 spune:
multumim... multumim...
... si sa nu uit ...colul tot lungggggg de 5 cm si inchis ....
iar fatuca e cu capusorul in jos..yupiii...deci ...be happy...don't worry ...![]()
...
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
Ank83 spune:
...si sa nu uit ...cand nasc vreau sa vad ceva majorete pe aici.... cand ma intorc de la maternintate...intru sa verific ![]()
...
acum mi-am adus aminte ca doctorul mi-a zis cand am iesit pe usa sa merg la asistenta sa imi ia tensiunea 
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito

si bubulina
IASMINA ALISSA 31.10.2007