FIV in Ungaria 45

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Sandica va fi cum vrea Dumnezeu. Eu ma rog sa fie perfect si sa vin Cluj la botez la vara. Ai incredere ca va fi bine. Mihai e optimist asa cum trebuie sa fi si tu. Tia a avut o valoare asemanatoare la beta si uite ce minunatie de fata are. Te imbratisez si te pup!

"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Citat:
citat din mesajul lui sandica
Deci, in ziua 12 socotind si ET am avut BHCG 48,1. Azi, ziua 14, BHCG este 81. Deci, cam asta e.

Sanda ziua ET-ului se socoteste ca fiind ziua 0; deci B HCG de 48,1 mIU/ml in ziua 11 e foarte bine! Si e si mai bine ca s-a dublat in 2 zile ( in mod normal se dubleaza la 2-3 zile )!
Ai toate motivele sa fii optimista si sa crezi in sansa ta si in micutul tau puternic si luptator!
Felicitari din tot sufletul, sarcina usoara si fara probleme si bb sanatos va dorim, care sa va umple inimile de fericire! Va imbratisam cu drag!

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela.d spune:

Jovana chiar ma gandeam sa vorbesc cu Marika luna asta si sa merg pt o prima discutie cu medicul in decembrie astfel incat daca totul e Ok sa incep tratamentul in ianuarie.Tu tot prin Marika ti-ai facut programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Fetelor multumesc de incurajari. M-am linistit si incep sa ma bucur cu adevarat. Va pup!

Mergi la inceput

De cateva zile incerc sa intru sa va scriu, insa stau tot mai prost cu timpul ...
In primul rand Valeria va multumeste mult pentru rugaciunile voastre, pentru mesajele de incurajare ... ieri am vorbit cu ea si era mai bine, un pic mai optimista - a reusit sa faca eco si bb-ii au inca suficient lichid amniotic, incat nu risca sa intre in suferinta fetala. Speram sa reuseasca sa reziste cat mai mult timp asa, sa nu se declanseze nasterea decat atunci cand bb-ii vor avea o greutate cat mai mare, sa fie in afara de pericol!
Sandica

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela2 spune:

Va salut.
Sandica, cred ca e de bine ! Felicitari !
Crisis,
Luni, in Z 3 ma prezint la dr. Zadori. Am emotii f. mari, as fi vrut sa merg in Z 2, dar din pacate este duminica. Ati inceput careva tratamentul in Z 3 ? A fost ok ? A dat rezultate la voi ? Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marush spune:

Sandica suna foarte bine ce spui tu!
Relaxeaza-te si bucura-te de ce a inceput si ce va urma: acum esti mamica! Nu o spun numai eu, sigur ti-a spus-o si Zadori!

34+!

Asa crestem Noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olgutza0905 spune:

Hello fetelor!!!
Mi-am facut toate analizele si sint ok. Voi cind ati inceput tratamentul pentru fiv si cam cit dureaza? eu in 18 ma duc prima data. credeti ca incepe imediat? voi ce-ati facut la prima vizizta? imi mai face ceva analize? trebuie sa am toti banii la mine? va zapacesc dar sint extrem de stresata
Sanda multa bafta sa fie bine!!!
Valeriama bucur ca esti mai bine!!!
Miha2004ai grija de tine
Fetelor care sinteti din timisoara? Sa ne vedem la o cafea?
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Sandica, eu iti spun atat: crezi in tine si in copilasul tau din burtica, pt ca este acolo. Stai cuminte si nu te stresa si DD va fi alaturi de tine. Te .

Dragele mele, eu am trecut prin momente ingrozitoare. Cand am fost la eco intravaginal in sapt a 6-a, d-na doctor a zis ca am doar un sac....gol. Cred ca intelegeti criza prin care am trecut gandindu-ma ca am crescut un sac gol ce mi-a dat simptome si tot restul...Am repetat BHCG dar rezultatul a venit peste 2 zile.... In tot acest timp nu stiam ce sa cred...ma rugam si...speram sa fiu gravi.
Cand a venit rezultatul, BHCG era 66313 in ziua a 32-a de la ET, iar la eco transabdominal s-a vazut ca sacul are bb in el si se dezvolta bine.... Ce bine am facut ca nu am crezut...

Va pup si ma rog pentru voi.

Mergi la inceput

Acum 5 minute am incheiat convorbirea cu Valeria ... a nascut in aceasta seara, la 25 de saptamani si 4 zile, la ora 18,00 doi baietei: unul de peste 900 gr, iar cel mic de 800 gr. ( nu am retinut exact de emotie ) ... ea e deocamdata la terapie intensiva, iar pentru bebelusi primele 48 de ore sunt critice ...dr. spune ca ar putea fi ceva semne de intrebare cu cel mic; eu sunt optimista pentru ca a facut injectii cu dexamethazona pentru maturizarea plamanilor ... sa ne rugam pentru Valeria si puiutii ei, are nevoie de rugaciunile noastre mai mult ca niciodata!
Valeria, draga mea, suntem alaturi de voi, iti dorim refacere cat mai rapida ca sa poti fi alaturi de puiutii tai - ei au mare nevoie de tine acum! Curaj si multa putere, puiutii tai sunt niste luptatori, ca si mamica lor!

25+
Inimioara meaRadu Costin

Mergi la inceput