Endometrioza ne-a unit in lupta pentru BEBE cap.38

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romanitza spune:

Felicitari Anca!!!! Sa va traiasca Sara si sa va aduca in viata numai bucurii!

Luci si Monica- de astea va tineti, dragelor! Ma bucur mult ca suntem asa unite si ca devenim prietene, sper ca si copiii nostri sa se cunoasca si sa se joace impreuna. Asteptam si noi poze de la intalnire.

tuturor fetelor si bebeilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele ...
tot io , tot cu intrebari
"Dupa oprirea tratamentului (cu diphe) functia ovariana revine la normal (ovulatia) dupa 58 de zile de la ultima injectie, iar prima menstra apare la 70 de zile (in medie) de la ultima injectie."

asa scrie la calticica ... si acum dilema
organismul "tine minte" , perioadele in care trebuie sa vina cm-ul , sau nu ?(io dupa prima injectie in preajma perioadei am avut dureri de cap )
de ce va intreb , caci vreau sa-mi urmaresc ovulatia , dupa ultima injectie cu diphe ...va dati seama ca , perioada mea fertila daca socotesc dupa ciclu, nu pica peste perioada fertila data de cele 58 zile dupa ultima injectie

hmmm ... oare voi ati inteles ceva , din tot ce atat de alambicat, intreb io ?

astept pareri , impresii , sugestii , orice .. io astept ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

Sara, bun venit !!Felicitari Ancut curajos, refacere rapida!!Magdita , vin si eu la "intalneala " daca mergi peste lucia
Hera ..mai este putin
Georgic , mie menstruatia mi-a revenit la 78 de zile de la ultima injectie si am descoperit cu uimire ca organismul a tinut cont de ciclul menstrual de 26 zile .(26 x 3= 78). Daca vrei sa nu pierzi
niciun prilej :)) poti merge la niste monitorizari .
Mie mi-au iesit niste hormonale varza: anti-tpo 267( val. norm.<34)
estradiol...405...o fi de la un posibil chist?! Dar ce ma fac cu anti-tpo...of , asa m-am saturat mai fetelor ca iar intru in butoi o luna!!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna78 spune:

Buna fetelor

Va urmaresc de mult din umbra, la un momend dat am scris si eu una alt pe forum pentru ca si eu sunt din pacate in situatia voastra. Am endometrioza si am facut 2 laparoscopii una in anul 2002 si una in februarie 2008. Dupa laparoscopie am facut timp de patru luni tratament cu Zoladex. Dupa tratament la 70 de zile mi-a venit menstruatia. M-am dus la medicul meu si in luna septembrie am facut doua injectii cu Pregnyl 500 Ui pt ca nu am gasit Pregnyl de 5000 UI dar din nefericire nu s-a intamplat nimic. Luna acesta am fost la un alt medic unde din nou am facut o urmarire si mi-a spus sa fac in ziua 13 o injectie cu Pregnyl 5000 UI. Din fericire am facut rost de ea si am facut-o. Astazi sunt in ziua 29 mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv dar ca sa ma conving am facut si beta HCG care mi-a confirmat faptul ca sunt insarcinata in saptamana 4. De fapt azi este prima zi din saptamana 5. Dupa masa ma duc la medic sa ma consulte si sa imi spun ce trebuie sa fac.
Fetelor vreau sa va spun ca D-zeu este mare si daca cu mine a facut asa o minune nimic nu este imposibil la el. Dupa operatie medicul i-a spus sotului meu ca am avut multe aderente, trompele erau lipite si totul era acolo incleiat. Dar se pare ca a reusit sa ma curete si dupa tratament a rasarit soarele pe strada noastra.
Vreau sa va doresc la toate multa putere si rabdare si sa vi se implinesca visul. Sper ca ceea ce v-am scris sa va dea speranta si sa credeti cu tarie ca endometrioza poate fi invinsa. Eu sunt un exemplu viu.
Va pup cu drag, Annamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Voi vedeti ce vaz eu?Anna FELICITARI!!!SA AI SARCINA USOARA SI LA TERMEN!!!SI BB SANATOS!!!Multumim ca ne-ai mai scris si ne-ai impartasit vestea!Cand am vazut ultimul mesaj mi-am spus fata asta parca a mai scris aici,dar nu mai stiam detalii.Doamne ajuta sa fiti bine!Ai grija de tine si sa fii cuminte,cu stres minim de preferat 0.Iupiii se pare ca trec si eu o graviduta pe listuta!
Hera imp este sa fiti bine!Ancu a stat mult in spital cu dureri.Tati n-are decat sa astepte cu noi Ziua voastra!Oricum mult nu mai este si facem chef si urari acusica
Luca va astept la intalneala.Mi-am facut incalzireaLegat de tiroida naspa.E sigur tot?Adeca mai ai unde sa o repeti pt confirmare?Stiu ca tre sa faci tratament dar sa nu disperi te rog.E greu dar probabil ca cineva acolo sus ne iubeste mult de tot de ne incearca atat.Vezi ca sunt fete pe forum care au problema ta si poti sa vezi ce au scris sau sa le intrebi.Fii tare!Imi place motto-ul tau si acum mai mult ca oricand tre sa ti-l tatuezi pe creier si in inima.Si stiu ca fetele au si reusit sa ramana gravi.Din pacate dezvoltam balauri autoimuni...poate pt ca suntem mai fortoase ca altii...spune orice crezi si simti,daca te putem ajuta concret spune.Ne punem si noi mintea la contributie.Toti pt unul si unul pt toti!
Georgi in lipsa de preocupare adevarata si in sfarsit cand poti profita de ragaz sa iti tragi sufletul tu faci calcule.Da-le incolo de calcule!Incearca sa fii in forma in perioada asta, sa imbunatatesti tot ce poti si vrei la tine si daca e sa faci monito sau altceva le vei face,fii fara grija.Imp e sa treci de perioada de inje.Vizualizeaza si tu niste oute perfecte,stralucitoare,outele outelor care te asteapta la sfarsitul zilelor de somaj tehnic.Daaa?La mine cel mai bun semn ca ma reglez este cand imi vin turbatii in pas cu fazele lunii...cand dansa e rotunda perfect.Si se pare ca s-a tinut cont de asta atunci cand eram bine,dupa injectii.Mergi la sala cum ai spus?Fa miscare si bea lichide si iubeste-te cu sosul!heheee acum esti Jack din vrejul de fasole si eu sunt baubau si te bat cu pliciul lui Prigoana daca nu te astamperi.
Romanitza pei de ce sa nu ne vedem?Poate cine stie copiii nostri se vor cunoaste si vor fii prieteni.
Alexia pupam dintisorii si manuta dimnisoarei!
Crisis Doamnne ajuta pe mai departe,tinem pumnii la vizita!
Stiti ce ma gandeam?Sa facem ceva in fiecare zi...nu stiu o rugaciune sau ceva impreuna.Adica sa stabilim ora fixa si indiferent cate suntem pe aici active dar care citesc ce scriu si sunt de acord...sa o facem in gand.Poate e ceva care facut zi de zi stiind ca acelasi lucru il fac si alte fete la fel ca noi din diferite colturi ale lumii ne va da forte mai mari.Ce spuneti?Sa fie ceva scurt dar bun.

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Buna Anna,
Spune-mi si mie te rog cine ti-a facut laparoscopiile?La ce medic ai mers?te intreb pentru ca si eu sunt din Cluj,am mers la DR.Cruciat,mi-a placut,insa am avut impresia ca puteam face mai multe analize si investigari pana sa ajung la FIV,am mers la Dr.Rotaru dar am avut impresia ca am luat-o cam din oala cu endometrioza si ca nu stie exact ce sa imi zica.
Mulumesc anticipat

Citat:
citat din mesajul lui anna78

Buna fetelor

Va urmaresc de mult din umbra, la un momend dat am scris si eu una alt pe forum pentru ca si eu sunt din pacate in situatia voastra. Am endometrioza si am facut 2 laparoscopii una in anul 2002 si una in februarie 2008. Dupa laparoscopie am facut timp de patru luni tratament cu Zoladex. Dupa tratament la 70 de zile mi-a venit menstruatia. M-am dus la medicul meu si in luna septembrie am facut doua injectii cu Pregnyl 500 Ui pt ca nu am gasit Pregnyl de 5000 UI dar din nefericire nu s-a intamplat nimic. Luna acesta am fost la un alt medic unde din nou am facut o urmarire si mi-a spus sa fac in ziua 13 o injectie cu Pregnyl 5000 UI. Din fericire am facut rost de ea si am facut-o. Astazi sunt in ziua 29 mi-am facut un test de sarcina care a iesit pozitiv dar ca sa ma conving am facut si beta HCG care mi-a confirmat faptul ca sunt insarcinata in saptamana 4. De fapt azi este prima zi din saptamana 5. Dupa masa ma duc la medic sa ma consulte si sa imi spun ce trebuie sa fac.
Fetelor vreau sa va spun ca D-zeu este mare si daca cu mine a facut asa o minune nimic nu este imposibil la el. Dupa operatie medicul i-a spus sotului meu ca am avut multe aderente, trompele erau lipite si totul era acolo incleiat. Dar se pare ca a reusit sa ma curete si dupa tratament a rasarit soarele pe strada noastra.
Vreau sa va doresc la toate multa putere si rabdare si sa vi se implinesca visul. Sper ca ceea ce v-am scris sa va dea speranta si sa credeti cu tarie ca endometrioza poate fi invinsa. Eu sunt un exemplu viu.
Va pup cu drag, Annamaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginamaria spune:

Scuze fetelor,vroiam pe PM dar m-am zapacit........
Pup fetele dragi ,felicitari Anca si bebe Sara,o viata minunata si plina de iubire si bucuri......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

saluatare dragelor, am revenit , operatia a fost o reusita pt ca endometrioza mea era ingrozitor de extinsa de s-au mirat doc care m-au operat ca la varsta mea pot avea asa ceva..... chistoaiele erau de 9 si 8 pe ovare si se prindeau intre ele in spatele uteryului si mici insule in peritoneu, dar am scapat si chiar daca am niste ovare mai mici le am pe amdoua. Acum iau contraceptive pt ca am avut mestra imediat dupa operatie:( si n-am gasit depo-provera, tratamenutl pe care mi l-au recomandat, i-am intrebat de tratamnenutul du diphe si mi-au zis ca si tartamentul depo-provera e acelasi lucru si e mai adecvat pt varsata mea. Asa ca 6 luni tin tratament si apoi speram sa vina bebe, adik astea au fost recomandarile:D
voi cum v-ati simtit in timpul tratamentului? sunt modificari importamte?

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luca2008 spune:

lucica draga cum ma incurajezi tu pe mine, daca ai sti cata nevoie am.
Nu-mi vine sa cred ca am si balaurul asta cu tiroida , am plans de-am zguduit cartierul , am mai vazut si reportajul de la tv...cel despre FIV...
La cate probleme de sanatate descopar , ma ia plansul , toate planurile se dau peste cap si simt ca-mi pierd puterea .Nu mai sunt tinerica sa spun ca am timp , fiecare luna conteaza la varsta asta..
Dumnezeu sa-mi dea putere!”Construieste-ti in minte o imagine a reusitei tale. Pastreaza aceasta imagine cu tenacitate, nu ii permite sa dispara. Mintea ta va cauta modalitati de a dezvolta aceasta imagine ... Si nu-ti imagina nici un fel de obstacole.“Norman Vincent PealeDoamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Ginut sa stai pe aproape ca te bagi la capitol nou daca mai vrei.Vezi ca n-am uitat ca ai promis ca ne gravidesti pe toate
Didi bine ai revenit!doamne ajuta ca s-a rezolvat cu balaurii pe acolo!Mai tu ai primit tratament cu progesteron...asa ca nu sh ce sa spui.Nu inteleg de ce nu au mers pe varianta clasica cu diphe...nu prea se tine cont de varsta,dar poate stiu ei mai bine...eu am luat medroxiprogesteron ce contine ce iei tu dar nu pe perioada atat de lunga si inainte de diagnosticul de endo,cand nu mi-a venit menstra.Si orgametril...se da si pentru endo.Nu sh ce sa spun.Vezi si tu cum te simti in prima luna.Ideea e ca vor sa-ti opreasca menstra nu?Cum il iei cu pauza sau fara?Eu iti spun pe sleau ce stiu,ca aceste tratamente se fac pentru stadii usoare de endo care nu necesita interventie chirurgicala.Poate ca vor sa fie mai usoara pauza la tine,nu stiu.Dar nici nu pot sa spun ca e gresit pentru ca nu sunt medic si ei oricum au pareri variate.Important este sa te simti tu bine,sa raspunzi bine la tratament.Deci daca vezi ca e ok meri inainte si daca ceva aiurea mergi din nou la ei.Eu asa as face.Bafta!!!
Luca trebuie sa ne incurajam si trebuie sa speri ca vei fii bine si vei avea BB.Dl dr ce spune?Ai ajuns pe la dansul sa-i spui despre treaba asta?Poate afli o parere mai avizata de cum sa manageriezi situatia,dar e bine in tot raul asta ca macar stii ce nu este OK si iei masuri.SUNT FETE CARE AU RAMAS GRAVI!!!Vezi ca e arhiva cu ele.
Va tzuc!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput