Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (202)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Aniast, ai grija de voi! Te pup, uite si o

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Neataaa. As fi postat eu mai devreme dar m-am apucat sa citesc (a se citi enervez) la alte topicuri. Mai bine nu ma mai bag unde nu imi fierbe oala. Eu nu ma simt bine, cred ca am racit si eu. Bubu avea aseara 38.1 si dimineata era infundat. Asta este, ne facem noi bine, desi sper sincer sa nu fie nimic serios.

Pana una alta am remarcat ca ati asteptat sa ma culc aseara ca sa scrieti 7 pagini in capitolul nou, ok, lasa ca recuperez eu acum si termin capitolul.

Mihai sa fii sanatos si norocos!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Aaa, ca tot zicea Annisia ca nu a gasit nici o jucarie pe acolo, vestea buna este ca am gasit trenuletul lui Bubu printre nenumaratele sarsanale cu care am plecat de acolo. De azi dimineata a reintrat in posesia lui si era tare fericit. multumim din nou celor care l-au ales.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello de la noi,buna dimineata.
ghighi cu muci si cu gatul plin de secretii, tuseste si nu stiu cum ar trebui sa se rupa secretiile, sa le inghita sau sa le scuipe ? i-am luat sirop de tuse dar nu prea il pacalesc,ori il scuipa ori nu-l ia deloc.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Multa sanatate tuturor puilor bolnaviori!

Apropos, Cecilia, te intrebasem si ieri de ce ai trecut la sirop de tuse pentru Cristi? Tusea asa de rau? Siropurile sunt de regula expectorante si se justifica numai daca este tuse productiva. Daca avea tuse uscata de la muci, ititativa, expectorantul nu face decat sa ii irite si mai rau caile respiratorii. Asta e valabil si pentru Miru de Prisi care a trecut la Prospan. Uite asa, ca sa nu va mai dadaceasca numai Sabina. Prisi, ce temperatura a facut Miru? Bubu avea 38.1 aseara, 37.6 azi. Sa vedem cum mai evolueaza. Ieri l-a tinut bona cam mult pe afara.

De altfel asa cred ca am racit si eu. Aseara am venit incinsa de la sport si Alex a plans rau ca vrea afara. Asa ca am iesit si am simtit cum inghet instantaneu. Nu va spun ca ma durea nasul, cum sunt eu cu sensibilitatea ma sinus, mi-a inghetat si el si toata noaptea abia am respirat. Nu va spun ce migrena am avut, ca nici 2 Nurofen forte nu au facut fata. Azi sunt mai bine, dar tot nu respir ok.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yaia, m-am exprimat putin aiurea . Sunt si persoane cu care nu am vorbit deloc.

Andreea, sanatate multa, stai cumintica in pat. Ne ai pe noi aici sa iti mai tinem de urat daca ai nevoie.

Papanash, tati de Stefan a carat ditai tortul, deci la el se duc multumirile. Eu am impins la ditai caruciorul.

Si Stefan tuseste, mai rau e ca si Danut e capsat de o raceala. Ce sirop de tuse ai luat Papanash?

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

mucosolvan junior ii dau.
nou nu ne-a trecut prin minte sa luam caruciorul.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

neata,
eu anunt o noapte bunicica, Miru nu a mai facut febra , oricum e sub tratament 2 zile cu panadol si nurofen, nasul nu ii mai curge, de tusit parca tuseste mai tare , prospan ii dau ca asta a zis dr., oricum nu e uscata se aude o haraiala in gat, numai ca azi de dimineata a luat doar jumatate de doza, eu nu prea am dormit bine ca Miru a dormit cand cu piciorele la mine in cap cand imi dadea palme peste fata sa vada daca mai sunt pe acolo , de nici eu nici ea nu suntem invatate sa dormim impreuna , dar a fost tare bine , ca venea si se baga in mine si ma prindea de gat ...deja mi s-a facut dor de ea

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Sim, este super mesajul.

Cecilia si Prisi, ati profitat ca nu eram atenta la voi si ati cuplat copiii? Daca se mai da cineva la nora mea sa stiti ca scot scorpia din mine la inaintare.

Erina, multumim de compliment. Alex are culoare f frumoasa de par, toata lumea zice ca e suvitata si ma intreaba daca e vopsita. Imi pare rau ca nu prea am apucat sa vorbim la party, ca am fost ocupata. Si iti promisesem...Dar poate iesim cat mai stai prin Buburesti. Chiar asa, cand pleci la Piatra?

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sim, cum a ramas cu mesajul ala pe dvd ? poate ne ajuta Luy cu un text inspirat.

filme Ghighi

Mergi la inceput