FIV sau inseminare cu donatoare/donator (11)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

Aici sunt, va urmaresc, nu prea am avut noutati, dar va citesc zilnic. Ieri am fost la Bucuresti la un control oftalmologic, caci ma speriase o dr din oras, si am vrut sa merg la o clinica serioasa. Din fericire e totul ok. Dar sa va povestesc ce am patit: m-am dus la Giuly sa-mi iau filmul de la HSG, si sa vorbesc cu dr Cocei, dar bineinteles ca era f. ocupata si mi-a spus asistenta ca nu primeste pe nimeni, dar incearca sa vorbeasca cu ea. Cat am asteptat pe hol, caci am antrenament, punctiile erau in toi, iar pe hol multe cupluri care am ramas masca auzind ce se intampla in sala de operatii. Dr. Dracea, cu dr Cocei si cu Bucur au inceput un scandal monstru, cu tipete, injuraturi de mama, cu intrari si iesiri de la origini, cu tranteli de usi, nu vreau sa ma gandesc ce simtea biata fata care era pe masa de operatii. Mi-am facut cruce si am plecat, nu mi-a mai trebuit nimic, atata lipsa de bun simt fata de oamenii care stateau ca prostii si asteptau ca ei sa faca o minune in viata lor , n-am vazut. Mi-am promis ca nu mai calc in viata mea in acel spital, acum sunt 100% sigura ca voi merge la Sibiu.
Problema e ca trebuia sa-mi vina CM pe 25 si nu a venit nici astazi si vreau sa-mi refac hormonalele in z3, sa pot sa-mi fac programare la Sibiu.
Bytzi, parerea mea e sa mai incerci la Sibiu cu IAD si sa-ti spuna si un motiv al nereusitelor. Caci daca ai si tu o problema, cum zice Ispasoiu, s-ar putea sa nu reusesti nici la FIV. Eu am facut 10 IAD, si ce folos daca nu au gasit ce problema am si eu, am facut si FIV-ul care nu a reusit. Stiu ca este o hotarare grea, dar nu te arunca asa repede spre FIV. Te pup si sunt alaturi de tine.
red]cipcirip, iti tin pumnii in continuare, nu te mai gandi la simptome, lasa danezii sa se iubeasca linistiti, stai cumintica, nu face prea mult efort si sigur de aceasta data vei reusi.Trebuie sa mai fie si vesti bune la acest subiect.
inna, iuca, pup fetele
anamy, ce stare, ce stare, dar noi de ce suntem aici, sa incurajam fata sa iasa din melancolie, gandeste-te ca maine e ziua decisiva, este ultima IA, caci apoi vei pleca la odisee si vei fi cea mai fericita mama din lume. Te pup si multa, multa bafta maine, gandeste-te ca noi toate suntem langa tine si iti facem galerie
iaura, tin pumnii sa fie o reusita deplina.simonete, roxy[/red]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dodoimi era dor de tine...da asta e Giulestiul dar tot are cei mai multi pacienti,salile sant pline mereu....ti-ai luat pana la urma HSG ...

acum sa-ti zic parerea mea,am stat mult si m-am gandit si s-ar putea ca dr sa aiba dreptate,sant probleme de aceea si nereusite,eu totusi voi face in ianuarie inca o IA macar sa stiu ca am facut 3 incercari ca la carte nu le mai pun pe alea de la Giuli si apoi daca nu e ma voi indrepta spre Fiv,dar nu vreau sa-mi irosesc asa repede ultima sansa .....acum nu vreau sa fiu cruda cu tine,mi-e teama ca aj si eu in aceeasi situatie...dar cred ca nu are rost sa mai faci IA daca nu ti-a reusit nici FIV-ul,trimitile un mail dr de la Sibiu si cerele parerea ce ar trebui sa faci ,sa nu mai dai banii pe IA degeaba,poate iti vor face o histeroscopie la Sibiu sa vada ce e in neregula,de ce nu s-a prins sarcina daca ai avut 3 embrioni frumosi ( chiar de cate celule au fost si cate ovocite ai avut la punctie) trebuie sa existe o cauza cu 10 IA si un FIV nereusit...trimitele un maill cu tot istoricul tau de la IA si pana la Fiv si cum a decurs totul,unde ai facut si asa mai departe....stati si masurati bine lucrurile ca data viitoare sa nu mai dati gres si sa fie cu noroc,sper ca nu te-am intristat dar si mie imi pare bine cand fetele de aici imi dau cate un sfat...decizia este a voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

poooop fetele
eu ma vrut 2-3 foliculi ,aia am dar cam mici respectiv 9 pe dr. si 11 si 11,5 pe stg
dr a zis ca mai cresc si sa mai fac cate 1 gonal pana luni si probabil miercuri IA...dar eu vreau sa fac 2 gonale azi si apoi cate 1 sa se trezeasca mai repede aia micii, ce ziceti? sunt doar z 8
dodo, bytsi
anamy hai cu vesti de la inseminare
simonete ca ne incurajezi pe toate dar o sa vina si randul tau
"Toate visele le putem transforma in realitate dar mai intai trebuie sa ne trezim din ele"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns @dodo@ spune:

bytzi, ai dreptate, asta si vreau sa fac, nu ma grabesc spre o alta IAD, azi sunt z1 , iar maine ma duc din nou la Bucuresti, la BIOS, sa-mi fac hormonalele, iar daca sunt bune imi fac programare la Sibiu si ma duc sa stau de vorba cu ei, sa le spun ce am facut pana acum, iar apoi voi vedea ce e de facut. Prin mail e mai greu sa le spun prin tot ce am trecut, asta e, fac un drum pana acolo, sa nu-mi para rau de pasul facut.
Te pup si-ti multumesc inca o data ca te gandesti la mine.
In totdeauna am luat in consideratie si sfaturile care mi le dau fetele de aici, pt ca stiu si ele prin ce trecem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

dodode ce trebuie sa te duci pt niste hormonale pana la Bios ,de ce nu le faci la tine in oras...nu ai incredere,eu le-am facut in oras la mine ,ce sa mai cheltui 2,5 mil pana la Buc pt niste anal hormonale...HSG zici ca ti-a dat-o ?succes pt anal si pt Sibiu ..ai un PM

uffiaura deci esti z8 si sant de 11;11,5 mm au crescut mai greu cum a fost la mine in z9 de 12mm cam aceeasi treaba,eu zic ca degeaba vrei sa faci acum 2 gonale ca nu are rost ,era mai bine daca era la inceput 2 si continuat cu 1,acum mergi in continuare tot cu 1 ...ei oricum cresc deacum doar daca iti va face inseminarea prin z14 sa fie mai mari(macar de 18 sa fie cu o zi inainte de pregnyl,cred ca miercuri e cam devreme daca cresc cu 2mm pe zi)eu iti tin pumnii sa creasca outzele mari si frumoase
cipdisparusi?
iuca
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

pup toate fetele
eu am facut azi dimineata IA cu spermograma 60 mil,eram 5 fete pt IA si eu am fost ultima,dar stiti de ce sant dezamagita fetelor???toate celelalte aveau cate 2 foliculi mari ,numai eu unul,iar ele fie erau stimulate fie nu.
un pic sangerez si ma doare burtica,dar in rest sant ok,am facut eco inainte de IA si ovulasem deja.
fetele haideti voi cu II liniute ca eu nu stiu ce sansa o sa am luna aceasta,s-ar putea luna viitoare sa fac iar si atunci voi primi stimulare mai puternica,vom merge pe poliovulatie asa am inteles de la dr.
pup @dodo@,bytzi,iaura21 ,iuca,cipcirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Buna fetelor, va multzumesc ca v-atzi gandit la mine.
Pe mine ma lasa simtzamintele, sanii sunt ushor sensibili la atingere shi in rest nimic. Off, greu mai e cu ashteptarea sta. Astazi/maine ar tb sa se implateze, sa simt intzepaturi dar nimic.
Iaura, Anamy va tzin pumnii sa reushitzi de dat ac.
Bytzi

Cirip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcirip spune:

Va ashtept la cap 12 cu cate un crin parfumat

Cirip

Mergi la inceput