Pt. Marius - DREPTURI AUTOR PE PERIOADA CONCEDIULU

Pt. Marius - DREPTURI AUTOR PE PERIOADA CONCEDIULU | Autor: rea22ro

Link direct la acest mesaj

Am mai incercat sa va scriu si se pare ca nu am reusit; poate acum...
Sunt angajata din iulie 2006 cu CM pe perioada nedeterminata; pe langa acest contract mai am din iulie 2007 un contract de cesiune drepturi de autor, legal inregistrat la administratia financiara pentru care chiar am primit fisa fiscala si depus declaratia de venit;
- de la 1 octombrie am intrat in concediu prenatal; cei 85 % se calculeaza din salariu sau din salariu+drepturi de autor? din cate am vazut, in lege spune ca 85% din venituri;
- in perioada in care sunt in concediu pre si post natal si mai apoi in concediu de ingrijire a copilului pot incasa in continuare venituri din cesiune drepturi de autor? deoarece aceste venituri sunt obtinute pentru opere pe care le creez si le cedez companiei.
in speranta ca de aceasta data voi primi un raspuns,
multumiri,
Raluca

Raspunsuri

Inceputul discutiei Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rea22ro spune:

domnule Marius,
va multumesc frumos pentru raspunsul Dvs, insa, sincer, nu inteleg: NU ce? la care dintre intrebarile mele raspunsul este NU?
Mai ales acum, in conditiile noii legi privind indemnizatia de 85% din venituri in cei 2 ani de ingrijire a copilului, se iau in calcul toate veniturile?
Va rog frumos, daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns deoarece este foarte important pentru mine, diferenta fiind substantiala.
Multumesc,
Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Aveti dreptate:
La prima intrebare raspunsul este DA
La a doua intrebare raspunsul este NU

Pe de alta parte am reorganizat aceasta sctiune asa incat va rog in viitor sa plasati intrebarile in functie de sectiunea la care se incadreaza pentru a putea fi consultate ulterior mai usor de alti utilizatori interesati in aceasta posibila tematica.

Va multumesc.

Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput