Copii cu Hidrocefalie
S-a initiat un nou proiect umanitar pentru ajutorarea copiilor cu Hidrocefalie, "Suport Medical pentru Controlul Hidrocefaliei".
www.hidrocefalie-med-info.org
Fundatia din Anglia doreste sa ajute copii cu hidrocefalie oferindu-le parintilor suport informational, informatii privind spitalele cu sectii de neurochirurgie unde pot fi tratati copii, suport material la nevoie pentru parintii cu mijloace materiale precare, furnizarea dispozitivului medical necesar in interventia chirurgicala.
Raspunsuri
floridia spune:
si fetita mea sufera de hidrocefalie spre norocul ei hidrocefalia este externa si deocamdata boala a stagnat dar la cea mai mica lovitura boala poate reevolua.Nu e durere mai mare decat sa stii k nu poti face nimic sati ajuti copilul
floridia spune:
si fetita mea sufera de hidrocefalie spre norocul ei hidrocefalia este externa si deocamdata boala a stagnat dar la cea mai mica lovitura boala poate reevolua.Nu e durere mai mare decat sa stii k nu poti face nimic sati ajuti copilul
floridia spune:
si fetita mea sufera de hidrocefalie spre norocul ei hidrocefalia este externa si deocamdata boala a stagnat dar la cea mai mica lovitura boala poate reevolua.Nu e durere mai mare decat sa stii k nu poti face nimic sati ajuti copilul .Pe mine cel mai mult ma doare sa nu o pot ajuta sa se refaca total.Medicii spun ca deocamdata boala a stagnat dar dak isi reia evolutia?CE MA FAC?
elilov3 spune:
floridia iubita daca va reaparea..vei merge si o vei opera...e bine ca a stagnat..mare atentie la lovituri si alte cele...va fi bine atat timp cat luptati impreuna...sanatate maxima ii urez fetitei tale
eliza mamica de inger Ionut Pavel
38+Dimitrie Gabriel
mamiCamelia spune:
Am vazut pe net la un magazin on-line pt bebei casca de protectie a capsorului, speciala pt faza in care copiii nu mai stau locului si sunt predispusi la tot felul de cazaturi. Era f draguta si lasa urechile libere... n-ar fi o solutie?
N-am bebe cu probleme speciale dar sunt kinetoterapeut, lucrez cu copilasi si citesc cam tot ce se scrie aici de aceea mi-am permis sa dau si eu o idee.