Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Roxana LalaD multumesc pt info. I-am pus la fiert oerzul pt mucilagiu si alt orez (1/2 cescuta) + 1 morcov pt pilaf cu morcov (asa mi-a spus dr.) Sper sa-i pot da, ca daca inchide gurita, nu i-o mai deschide nici bunica!
O sa rog sotul sa ia si banane, ca branza de vaci am.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

sper din suflet sa pape pitik ta si sa se faca bine,prin ce ai trecut si tu cu ea
pt Thea

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Neata, la pranz!

Poate ma repet dar ati vazut http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1495 ?

Am vizionat poze de tati al Evei seamana leit cu printesa,Benji,Bianca si Mihaita care presupun ca o astepta pe Sofiuca pe bancuta

Alina bine ca ati scapat de branula.
Sanatate puilor bonlaviori!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

fetelor sunt nauca...asta noapte Tudor a stat cu tzatza-n gura nonstop. Daca-l puneam in patul lui era in picioare instant urland. La 8 dimineatza mi-am trezit sotul si i-am zis sa mi-l ia de pe creieri sa dorm si eu un pic...am prins o ora de somn de am reusit apoi sa pregatesc mancarica pt Dudu si Ozi, sa strang prin casa...acum am facut mancarica pt copii si iara-s lesinata de somn. Diseara merg la aquagym sa ma relaxez...
Intrebare: incisivii centrali de sus au spart putin si alti 4 dinti sunt pe vine bine...asta sa fie cauza pt care sugativa asta mica imi lungeste tzitzele?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

LauraI si Alina023 am trimis castanele!Saptamana asta sper sa le primiti.

edit:aveti cate un PM

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aweya

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!!

Aweya l-am vazut si pe piciulinu tau care e baiat mare sta in picioare langa carut.Mi-a placut fff mult salopeta de blugi.

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Ramonici . Am vazut si pozele voastre, iar ultima in care sunteti amandoi este asa de frumooooasa. Are ochii tai Razvaniciul.
Si legat de salopeta, multumim, am luat-o de la BE.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Ms Nicole.Pozele le-am pus abia ieri, nu am apucat sa anunt ca le-am pus.Dar anunt acu POZE NOI LA SEMNATURA!!!!

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Neata!!!

Aweya l-am vazut si pe piciulinu tau care e baiat mare sta in picioare langa carut.Mi-a placut fff mult salopeta de blugi.

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Ramonici . Am vazut si pozele voastre, iar ultima in care sunteti amandoi este asa de frumooooasa. Are ochii tai Razvaniciul.

Ms Nicole.Pozele le-am pus abia ieri, nu am apucat sa anunt ca le-am pus.Dar anunt acu POZE NOI LA SEMNATURA!!!!

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Chiar ca are ochii lui mami . Frumosilor

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ramo, Razvi e un bobocel; are niste ochi !!!

Si mie tot ultima poza (cea cu voi doi) imi place cel mai mult

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Tocmai a spus la stirile de la prima ca s-a aprobat legea cu 85% pt mamici.Va intra in vigoare din 1 ian 2009.Se acorda 85% din salariul pe ultimul an lucrat mamicilor care castiga peste 1000 de lei pe luna, iar cele cu un venit mai mic primesc ca si pana acum 8 mil.Cred ca am inteles bine. Eram in bucatarie si de acolo am auzit.

ma ce rau merge DC u

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Neata!!!

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA

delicios piticul mic!!! frumos ca mami lui!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

am fost la agapitos si am comandat tortulet pentru sambata (motul nepotelului meu). am luat biscottino .. si desigur ca m-am agatat si de niste prajituri cu acelasi nume .. Doamne ce bune sunt! dai un ban, dar merita, e 51 ron/kg ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput