Aspirante optimiste > 20 (358)
Raspunsuri - Pagina 8
CarmenAlbu spune:
Monik am facut curry cu pui de casa!
Si orez cu iasomie!
Mancarea preferata a domnului![]()
Am pentru toate fetele!

anidaz spune:
Buna searaaa!
In sfarsit reusesc sa mai intru si eu si am citit si din urma.
In primul rand:
Oana,la multi ani fericiti alaturi de sotul tau,
!
In al doilea rand Nico poate ne aduci o veste buna 
Pentru voi toate multi pupici ,mi-a fost asa dor de voi!

Oana ce vesti ne aduci de la eco?Sper sa fie bune,
Despre mine...poate daca gasim noi hotii ne-ar multumi cei de la politie fiindca tot mai sigur avem o certitudine dar ne-au spus sa le dam adresa respectivului si chiar sa-l chemam la amprentare...noi nu ei ,asa hal de politisti avem 

Eu nici nu mai stiu in ce zi sunt si nu am simptome ,decat deja obisnuitii sani durerosi si fierbinti care de obicei nu prevestesc nimic,
,asta e ,astept cm-ul sa fac dozarile.
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Aaaa,am aflat sunt z23,deci mai am de asteptat,![]()
poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
anidaz spune:
Am venit eu si ati plecat voi?

poate luna asta da!
Nepoteii mei nazdravani
Ale,un sufletel norocos!
Beatrice1982 spune:
ce mai faci anidaz?????????????
esti bine
sper sa gasiti hotii.....................
poate ai noroc cand nu te astepti la bebe..................
noapte buna gagici eu maine livrez asa ca nu stiu cand ajung acasa...................
asa ca maine va fi zi lunga si sper eu ca poimaine liber...sper, dar
eu am dureri de ciclu...........asa din an in pasti
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
Beatrice1982 spune:
va puuuuuuuuppppppppp!!!!!!!!!!
paaaaaaaaaaa

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
buburuza1979 spune:
buna fetelor
am trecut si eu un pic pe aici.
Oana te rog sa ma treci si pe mine pe listuta : Theodora si sotul Mihai-Catalin 

nu stau ca am vopsit pana acum calorifere si tevi si m-a innebunit de cap mirosul de vopsea 

si pe maine
lalala13 spune:
hei heii
andreea simona si daniel
noi....daca se poate
io sunt dupa o cina romantica cu sotu' a gatit si a gatit taaare bine !!!
nico cred ca egravi
iar oana??? ce vesti aduci??
bubu ce mai faci?
carmen te cred ca esti suparata...dar mai e timp...mai sunt metode...nu au intrat zilele in sac!!eu te 
bai de noname(dana) mai stie cineva ceva??
iulia sper ca pana acum ti-a trecut raceala...uite
de la mine special pt tusica viitorului meu bb...cand o avea el de gand sa vina ![]()
acu' trec la desert![]()
![]()
![]()
my somebody.... 
amber_onyx spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_cnt Buna, dragelor! Carmen, nu fii suparata, o sa gasim solutii pentru toate. Sa vezi cand se vor apuca barzoii sa vina cu bb-ei pe aici, ca o sa fim toate care mai de care mai mamici! O sa fie bine! ![]() ![]() ![]() ![]() Fetelor, eu o sa merg sambata la Schitul Sadinca, unde este un preot, David se numeste, despre care toata lumea spune ca face minuni. Am fost duminica acolo la slujba, pentru ca de o luna incoace simteam pur si simplu ca trebuie sa ma duc intr-o biserica. Nu am mai simtit ca acum nicicand asta si de ani de zile nu mai merg cu regularitate la biserica. Dar acum chiar am simtit si am mers. Si am plans pe drum, nu stiu, cred ca a fost o descarcare, am plans si acolo. Dar cand am iesit de la slujba parca pluteam. Parca mi s-a luat o piatra de pe inima, am avut senzatia ca pur si simplu zbor. Sambata o sa merg sa vorbesc cu parintele si vreau sa las acolo un pomelnic, asa ca astept sa imi scrieti numele de botez al vostru si al sotiorilor, cele care doriti sa fiti trecute in pomelnic. Parintele David pleaca duminica viitoare la Ierusalim si spunea ca o sa lase acolo pomelnicele, ceea ce mi se pare de-a dreptul o sansa frumoasa pentru noi. Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!TOATE VIN LA TIMPUL LOR... http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png |
Buna Oana,
as vrea si eu te rog: Alina-Karla si Eugen

http://tt.lilypie.com/rCfRp3.png
viitoare
de
,deocamdata visand la statutul de
cami_antonia spune:
oana te rog trece-ne si pe noi ... pt nastere usoara si un bebe sanatos ... si sanatate in general .... mii de multumiri ... sa te ajute Dumnezeu ca faci un astfel de gest .... si eu am trimis ceva asemanator acum 3 sapt .... Preot Lucian si Camelia
22+
ANTONIA IOANA
Camelia