Aspirante optimiste > 20 (358)
Raspunsuri - Pagina 6
CarmenAlbu spune:
Uite draga mea, eu ca de obicei va trebui sa fac mancare! De cand am terminat casa al meu invita tot timpul pe cineva la masa, e asa de mandru!![]()

Nu v-am spus ca si eu de cateva luni am terminat casa, de la zero in 6 saptamani ca am vrut sa-i fac sotului o surpriza de ziua lui! Iar el nu a vazut-o decand cand am cumparat-o, cand erau niste ziduri si atat, nu camere plan electric apa sau ceva! Si de ziua lui l-am adus si nu ii venea sa creada ca si hainele ii erau in dressing, cu ajutorul mamicii lui bineinteles![]()

oana_cnt spune:
Buna, dragelor!
Carmen, nu fii suparata, o sa gasim solutii pentru toate. Sa vezi cand se vor apuca barzoii sa vina cu bb-ei pe aici, ca o sa fim toate care mai de care mai mamici! O sa fie bine!

Fetelor, eu o sa merg sambata la Schitul Sadinca, unde este un preot, David se numeste, despre care toata lumea spune ca face minuni. Am fost duminica acolo la slujba, pentru ca de o luna incoace simteam pur si simplu ca trebuie sa ma duc intr-o biserica. Nu am mai simtit ca acum nicicand asta si de ani de zile nu mai merg cu regularitate la biserica. Dar acum chiar am simtit si am mers. Si am plans pe drum, nu stiu, cred ca a fost o descarcare, am plans si acolo. Dar cand am iesit de la slujba parca pluteam. Parca mi s-a luat o piatra de pe inima, am avut senzatia ca pur si simplu zbor.
Sambata o sa merg sa vorbesc cu parintele si vreau sa las acolo un pomelnic, asa ca astept sa imi scrieti numele de botez al vostru si al sotiorilor, cele care doriti sa fiti trecute in pomelnic. Parintele David pleaca duminica viitoare la Ierusalim si spunea ca o sa lase acolo pomelnicele, ceea ce mi se pare de-a dreptul o sansa frumoasa pentru noi.
Oana,
, atunci cand va vrea Doamne-Doamne!
TOATE VIN LA TIMPUL LOR...
http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png
Beatrice1982 spune:
da carmen e subtire dar alunecos nu asa ca apa cu faina..stii
cum stateam azi la lucru simt ca curge ceva ceva e cald si curge si curge si curge.....................mama ce m-am speriat..ma duc la baie chilotii uzi cu un lichid din ala alb galbui/.........
apoi azi dim am pus ceasul la 5.40...suna ceasul, imi bag termometrul...e din ala digital...piuie cumm ca a terminat de masurat...si eu tot cu gandul ca il scot...apoi scos din calici..ca am adormit..apoi vine mami pe la 6.10 da nu te trezesti si eu la 6.15 trebuia sa fiu in statie.....2 min pana acolo........
na asta e..............m-am grabit si nu am mai avut timp sa masor.........si simt asa o caldura ce iese din vagin......parca acolo in auntru e cuptor...oare de ce?
asa am simtit si data trecuta si asa simt si acum..............o fi bine? o fi rau??????????
carmen sa folositi casa cu sanatate si sa o umpleti cu copii
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/
monna3 spune:
Oana numele meu e Monica Florina iar al sotului Viorel, iti multumesc din suflet 

fetelor....a dat la stiri ca de la 1 ianuarie 2009 indemnizatia pt cresterea copilului se va face 85% din salar...uraaaaaaaa 

Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
CarmenAlbu spune:
O Oana merci mult!!! Esti o scumpa!!!
Eu iti scriu pe listuta si iti multumesc mult, sa te ajute Doamne Doamne si pe noi toate!!
Nume de botez, Carmen-Gratiela si Dirk (al meu e catolic)

Si eu vreau de mult sa merg, ultima oara cand am mers am patit acelasi lucru si nici nu intelegeam limba (maghiara)dar am plans tot ce aveam in suflet!!
Stiu ca vor fi solutii sora mea zice la fel chiar in ultima instanta a zis ca o sa-l poarte ea pentru mine daca la mine nu va fi posibil!
Mititica, tocmai ce se pregateste acum sa fie judecator!
Sa avem parte toate de ce ne dorim!!!!

monna3 spune:
Carmen sa umpli cat mai repede casa de pitici ![]()
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
CarmenAlbu spune:
Bea poate vei ovula zilele astea, sa fi atenta daca se subtiaza, dar oricum ia-ti temperatura constant ca lichidul e perfect daca si flora bacteriana e buna! Dar astea sunt simptome!!
Tin pumnii stransi stransi!!!