Aspirante optimiste > 20 (358)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele imi raspundeti si mie cand pot sa iau ceaiul de cretisoara ? ca nu stiu ... Si vreau sa incep un tratament... Ca nu mai raan gravi, iar pana acum ramaneam dar pierdeam sarcinile

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vrancioaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

pai vrancioaia ce test ti-ai facut??? de sarcina? cum a iesit??

oana mai baga vreo 2 nospa!!!daca cristi a zis ca-i ok inseamna c apoti lua atatea. si eu habar nu am cu ovulatia..dar tare as vrea sa stiu si eu un raspuns la intrebarea ta!!!

in rest..am o zi tare ciudata la servici...nu stiu asa..neagra..cu vesti nasoale..stresante...si ce sa mai ..vreau acasa in bratele iubitului meu!!

my somebody....

...scuze...Nu test !...mi-am luat numai temperatura si era 37,5. Maine ma duc la dr. sa fac eco...poate ma lamureste si pe mine care-i treaba.

http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

Fetele imi raspundeti si mie cand pot sa iau ceaiul de cretisoara ? ca nu stiu ... Si vreau sa incep un tratament... Ca nu mai raan gravi, iar pana acum ramaneam dar pierdeam sarcinile

multumesc

Uite aici...e mai complex, dar gasesti si cretisoara pe-acolo:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=40670

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30

multumesc

...eu ceaiurile/tincturile le-am luat in functie de efectul lor, dar de obicei am evitat in primele zile ale CM si in perioada fertila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

S-A VOTAT LEGEA MAMELOR!! 85 % DIN SALARIU!!!!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Iaca m-am intors de la scarbici.
Dap Lala, azi pare a fi un picut mai bine.
Ma mai apuca dureri mari cam o data la 1-2 ore din cauza necesitatii de a merge la baie. Daca ma duc scade durerea daca nu...ma iau niste crampe.
Numa sa nu ma apuce iar ca pe Oana.

Daca durerile cele mai mari le-am avut aseara si azi-dimineata deja scazusera semnificativ s-ar traduce ca am ovulat ieri seara/noapte.
Inseminarea am facut-o ieri la ora 10 AM...hmmm...sper ca am nimerit cat de cat momentul.
Oricum am prestat si aseara ca sa fim siguri.
Dupa cele spuse de doctorita s-ar putea sa nu se fi terminat si sa mai fie unul pe teava (la ovul ma refer) asa ca prestam in continuare.

Cat despre faptul ca sunt piloasa...da si nu...am o super bafta ca toata lumea sa ma asocieze cu ceva si atunci sa se poarte frumos cu mine.
Pana si Dj-ului de la nunta i s-a parut ca ma cunoaste (desi eu nu-l vazusem in viata mea) si mi-a luat jumatate din pretul normal.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

mah da pe unde sunteti? cand vin eu nu mai e nimeni si cand plec si eu nitel umpleti capitolele!! nu e frumoooooooos

deci trebe sa ma apuc serios de treaba....da din ianurie...cum zisem si inainte...ma refer faza cu legea mamelor!

my somebody....

Mergi la inceput

ce tareee ralluu

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ba io-s aici....n-am plecat desi parca m-ar tenta sa ma bag nitel sub paturica.
Sa ma bag...sa nu ma bag...grea decizie

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

in locul tau ce le-as mai dormi! aseara la 9 30 am adormit!!!

si in plus..trebuie sa te odihnesti bine in perioada asta

my somebody....

Mergi la inceput