Aspirante optimiste > 20 (358)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

maryb felicitari!! sa dea DD sa fie sanatos si sa va bucurati de el
gabidaniela LA MULTI ANI!!!! sa fii fericita si sa dea DD sa vina barza cat mai repede

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

buna fetele,scumpele. mi-e dor de voi,dar spre rusinea mea, abia reusesc sa va citesc(aproape in fiecare zi)dar nu stiu de ce nu v-am mai scris
eu acum am venit de la doctor si am amenintare de avort, cu mici sangerari,dar iau de 2 saptamani utrogestan si sper sa stea bebica la mine in burtica...ce sa mai stau cu sufletul strans...maine poate sa nu mai fie...
dragele mele,nu va pierdeti speranta si sper sa va bucurati cat mai repede de 2 liniute...

mara 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

mara sa dea DD sa fie bine si sa ai o sarcina la termen si un bebe sanatos. tu sa ai grija de tine si sa nu faci efort

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara-i spune:

pup mona

mara 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Buna fetele.
Am aparut si eu de la scarbici ceva mai devreme.
Eu tot cu durerile mele de ovare...mai ales pe stanga.
Ma intreba cineva cum e la inseminare.
E ok...nu doare.
Practic se ia proba de la sot (acolo sau la pachet), se lucreaza si o pun ei intr-un fel de tub lung.
Apoi te pune pe masa si baga tubul ala ca sa se scurga tot din el inauntru. Totul dureaza cateva minute, apoi trebuie sa ramai pe masa, cu picioarele in sus vreo 15 min.
Ma rog...asta e tot povestit simplist.
Dureaza mai mult cat stai pe acolo pana iti vine randul.
Mai departe...cu Dumnezeu inainte, ca nu mai depinde de noi.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata fetelor.
Cine vrea o cu lapte sau fara. Sau un suc, poate o ciocolata calda. Ce vreti voi.
Mara sper sa duci pana la capat sarcina si sa ai o nastere usoara, si sa fiti amandoi sanatosi.
Fetelor am o nelamurire, cand pot considera prima zi de CM, ca nu stiu cand, adica vineri mi-a venit foarte putin, sambata nu mi-a venit deloc, nimic toata ziua, si doar duminica mi-a venit cum trebuie. Ca nu stiu cand e prima zi.Ori iau prima zi vineri ori duminica.

http://tt.lilypie.com/fFuSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

Buna dimineata!!!

Titi eu cred ca prima zi e duminica, cand incepe scurgerea propriu-zis. ce a fost inainte cred ca e considerat spotting.!!

rallu si ai facut inseminarea la spital? sau la cabinetul ei? are unul?

mara ai grija de tine!!

ruxandra si mie mi s-a intamplat la fel si a trebuit sa le refac!! acum astept ziua de luni pt progesteronul de ziua 21.

si..ca o chestie..mi-am facut aseara un teste de ovulatie...asa...sa mai vad si eu una alta...si aveam numai o linie. pana acum imi apareau amandoua chiar daca e negativ. hm....si dureri tot am in dreapta jos...intepaturi....si bulburoace prin burta.

asteptam noutati cu II!!!

nico???? vrancioaia parca mai astepta!!haideti cu linutele...fara numar

my somebody....

Mergi la inceput

Neata fetele...cafeluta, ceiucul, sucul de fructe si tot ce mai vreti voi sunt deja pregatite...numa sa va treziti.

Eu sunt un pic mai vioaie azi deoarece parca nu mai doare chiar ca ieri ovarul ala.
Mai doare...dar mai moderat.
Bine ar fi sa fi ovulat ieri si sa fi fost exact la timp...altfel...geaba luna, geaba stele, geaba incercarile mele
Vedeti ce poeta sunt asa de dimineata?

Am ramas ieri surprinsa sa constat ca deja oamenii numara lunile in locul meu (ma rog, putinii care stiu).
Le-am zis sa nu se grabeasca ca nu se stie rezultatul dar deh, fiecare face ce crede.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata fetele, iau o cafeluta repede si fug la serviciu unde am sa stau pana diseara!
Ralu ai grija sa nu ti se urce tensiunea peste nivelul normal mai mult de 10% si nu manca rosii sau carne rosie si evita acidul!
Sa fie intr-un ceas bun!

Mergi la inceput

Lala, la spital am facut-o.
Din cate am inteles eu are si cabinetul ei dar lucreaza in mai multe parti asa ca eu inca n-am ajuns acolo.
Unde ma cheama, acolo ma duc si nu ma plang ca oriunde ar fi ma ia destul de repede (ma rog...recunosc ca in detrimentul celorlalti de la coada dar...asta e).

Luna asta

Mergi la inceput