Puiuti de Randunici 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

olga, e superba sophie cum zice mama.

am fost si noi afara si e super frumos. Astazi trebuia sa mai intorduc o leguma si nu aveam ce,,,asa ca i-am dat mar la 10. i-a placut tare mult. Acum ii "aburesc" legumele si astept sa se trezeasca sa pape.

Tuchi
Blankar

Simo, asa este in spitalele se stat din pacate.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Frumusik si eu o tin cu caciulita afara mereu iar in casa numai cand o mut intr-o camera unde e mai racoare. Tot de la fosta otita ni se trage. Si eu m-am gandit mereu ca va deveni sensibila, dar mi-e asa frica....

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Despre caciula: copilul meu nu a purtat niciodata caciula, nici afara, nici in casa. Pana nu vor fi mai putin de 14 grade nu ii pun caciula, iar pana acum nu a fost cazul. At ii voi pune ceva asa mai subtire si caciula, caciula la iarna. adica cand voi purta eu va purta si el.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Greu mai merge forumul asta.

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Salutare fetele, e asa frumos afara!!!

Acum am intrat si noi in casa, abia am mancat..., trebuie sa ne apucam de teme dar voiam sa va salut si sa va pup!

Mimo, am fost in parc pe la Potcoava putin si te-am confundat cu altcineva. M-am dus pe banca la o alta mamica crezand ca esti tu ..., cred ca si ea m-a confundat caci am vorbit putin amandoua, desi am vazut rapid ca nu-i vorba de tine caci tipa avea un baietel Matei caruia ii dadeau deja maselele.... Nici ea nu stia de unde sa ma ia, nici eu pe ea! A fost haios..., apoi ne-am vazut de drum fiecare!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Ahahha FFFF tare
Deci mai sunt si alte mame grase si batrane in cartier ops, hai ca e ultima oara cand mai spun asta ca mi-am luat ieri la botez niste "scaltoace' pt asta de inca nu mi-am revenit A zis omu meu ca ar putea sa scrie un tratatat de psihologie numai descriind complexele mele legate de aceasta maternitate tarzie Da-mi vine uite asa HAP si zboara porumbelul
Eu te-am asteptat in Titanii cu tigrutul rosu, au deschis si toneta de inghetata, veeeeeeeziiiii, n-am asteptat degeaba

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am citit din urma, am asa o senzatie ciudata...
Singurul lucru care m-a bucurat cu adevarat a fost festinul oferit de Simo sa dai cu palaria dupa caini! Incep sa-mi dau seama ca Bubuare concurenta tare si nu stie
Bubuce crezi ca am facut eu azi? Am rugat pe cineva care merge la Torino sa-mi cumpere si mie sal din ala ca al tau Sper sa gaseasca
In rest, am citit asa niste chestii despre o diva nimfomana pe care o cauta lumea in pozele de la nunta spre vizionare , despre niste tati care si-au facut organizatie si colac peste pupaza Butucicacu "grupul ei inchegat" ...ba si multe flori pentru Ariel de m-am inverzit de invidie ...Ia fata una si de la mine, sa nu zici p-orma ca eu nu ti-am dat (ia ca-i gratis , vorba'ceea )
Ma apuc sa fac pilaf pentru baiat, dupa reteta lui Bubu...Simofi atenta aici: legume fierte, orez si carne ..putin ulei de masline, bagate la blander Daca ai adaugiri sau corectii baga o erata
Gata ca si-asa nu-i nimeni si forumul merge greu....Va pup!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Simo-Mimo, esti cam amarata!
Multam pentru dedicatie! Toata adolescenta am fost fan Queen, aveam toate albumele, stiam toate versurile pe de rost, tricouri, chestii...si visam sa ajung la mormantul lui Freddie!
Intre timp am produs doi copii si am alte vise....cum ar fi sa-mi gasesc serviciu dupa/daca o sa iau examenul!

In rest, despre maternitatea ta tarzie nu am decat cuvinte de lauda, mai ales ca ai si una timpurie! Cumnata mea a facut primul copil la 38 ani si pe al doilea la 42! Si am citi prin presa ca Romanitza mai vrea unul, si are 44! Cat despre babuta aia cu fiv-ul .....vezi ca sunt altele si mai batrane si ma urate!
Hai ia un snop de de la mine sa-ti mai creasca si tie moralul!

Una peste alta pe mine m-au emotionat rau majoretele voastre, va multumesc la toate pentru sustinere, sper sa fie bine!

V-as mai scrie una doua, dar tocmai s-a trezit sirena pompieriei cu foamea in gat!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

tuchi ...BAFTA, NOROC SI SUCCES!!! o sa fie bine, sunt sigura ....si urmeaza RELAXAREAAAA ...

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Eu am fost, sunt si voi ramane fan Queen toata viata. Si eu stiu toate versurile.

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput