Puiuti de Randunici 2008!! (112)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

SimRam, bine ai venit pe crenguta! ce-am mai ras , vorba Kyei, cand ma fac mare vreau sa fiu ca Bubu . Pai de maine o sa afisez programul de lucru .
Bai, nu mai pot, zau!

Nico...am zis eu ieri de laringita...saracutul Mateias...dar de ce ti-a zis sa nu mai scoti cu pompita?

Mimo, ce ma bucur ca i-a placut pilaful! Blavooo!
Azi i-am facut lui Stef, cu carnita de pui de tzara, un fel de mancarica cu fasole verde si am pus si un dovlecel, un morcov, jumatate de ardei gras rosu si o rosie. Bineinteles ca a halit tot! aa, si putin unt cand am mixat.
Marar i-ai pus deasupra, tocat asa verde? Ai pus foaie de dafin la fiert?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

simram ...iesi din "umbra" la ciripeala, ca nu e bine la umbra, trage si "laceshti" ...sa-ti traiasca flacaiasul, sa fie sanatos si sa ne arati poze cu voi

Liana, mami de Teo

Liana, multumesc . din pacate nu promit ca am sa pot iesi din umbra ca m-am obisnuit, dar promit ca am sa incerc
Eu oricum sunt alaturi de voi si e bine sa mai fie si sustinatori din umbra
Numai bine si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, inca o data bafta multa!

Si Blanka, drum bun maine si va tinem pumnii stransi-stransi pt. blondutul scump!

Referitor la suzeta, am intrebat si dermatoloaga la care am fost cu Vladut cand a avut bubitele si mi-a zis ca e posibil de la plastic, si sa-i dau suzeta Nuk. Pai de asta am si i le spal si sterilizez periodic. Acum, el s-a iritat la gura de cand a inceput sa bage manutele in gura si diverse obiecte, pe la 3 luni jumate...fructe i-am dat pe la 3 luni si 3 saptamani si nu i-au aparut bubite atunci...nici nu mai tin minte exact...nu stiu ce sa mai zic...il dau cu bephantene seara si spre dimineata nu mai e rosu. Dar spre seara se vede iar iritatia de la atata bagat in gura

Kya, pe unde esti?
Sovi, iar stai in umbra? ce mai face Sash? mi-e dor de vooooi! parca e dintos si el, nu?

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

alooooooo!!! ce e linistea asta? iar ma parasiti? pai eu cu cine stau sa calc, sa intind tura de rufe restanta de azi dimineata .....
ursu, sefa-sefa, da' tot nemotivat ai sa stii ! aseara am "7pacatuit" ....maaaai, si in sfarsit am gasit pleurotus! caut de ...nu mai tin mine de cand! am facut ciorbita ....si apoi si clatite cu dulceata de afine ....o sa slabesc, o sa slabesc, asa-i?...astea nu ingrasaaaa

hai ma chiar toate sunteti la ?????

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

alooooooo!!! ce e linistea asta? iar ma parasiti? pai eu cu cine stau sa calc, sa intind tura de rufe restanta de azi dimineata .....
ursu, sefa-sefa, da' tot nemotivat ai sa stii ! aseara am "7pacatuit" ....maaaai, si in sfarsit am gasit pleurotus! caut de ...nu mai tin mine de cand! am facut ciorbita ....si apoi si clatite cu dulceata de afine ....o sa slabesc, o sa slabesc, asa-i?...astea nu ingrasaaaa

hai ma chiar toate sunteti la ?????

Liana, mami de Teo

hai fataaaaaa, cum sa fii singura fataaaaaaaa

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
hai fataaaaaa, cum sa fii singura fataaaaaaaa

fataaaa, esti o dulce fataaaa, stiam eu ca ma iubesti fataaa .......pilaf mai ai ?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Si eu sunt pe aici
Randunoiu' meu iar e plecat pt 3 zile si sunt singurica si nu-mi place
Imi scot eu parleala maine seara cand imi vin prietenele la o sangria si un film Chiar, ce film "pt fete" imi recomandati??? Saptamana trecuta am vizionat in aceeasi formula "seria" Bridget Jones

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Mergi la inceput

Aaaa sa raspund cu mararul
Pai bineinteles, am uitat ca e vorba de Vladutz si de putinpilaf deci m-am pus nene pe tocat mare ca la rate si toata legatura...cand l-am zvarlit peste plaf si mi-am dat seama ca e juma pilaf juma marar am luat repede o lingura si am aruncat grosul si am lasat niste firisoare dar MARI...si m-am luptat cu el in blander de ziceai ca fac cozonac nu alta Dar l-am dovedit Crud deci, da?
Dupa ce a papat el Vlad tepes cumintel, zic mandra in gand:las' ca ti-o fac eu, pun eu imediat marar si-n asta simplu, sa vezi ce mananci tu maine Cand ma duc la bucatarie? Supliza...nema marar...mi-am pus frumos ochelarii si am ciugulit cu penseta ultimele frunzulite din legatura si iar "am framantat" si uite asa...l-am pus bine la frigider si mi-am amintit ca maine e zi de ou Intrebare:pot sa-i dau si ou si pilaf cu carne? ca de nu, aman oul sa nu se strice pilaful Dupa cum vedeti, nu ma plictisesc deloc

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ma uit la prison break.

Sim ram bine ai venit

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami33

Si eu sunt pe aici
Randunoiu' meu iar e plecat pt 3 zile si sunt singurica si nu-mi place
Imi scot eu parleala maine seara cand imi vin prietenele la o sangria si un film Chiar, ce film "pt fete" imi recomandati??? Saptamana trecuta am vizionat in aceeasi formula "seria" Bridget Jones

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

Shall we dance, Mr. Clark ? again and again and again

poze

Mergi la inceput