Patologia batranetii
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MadameBovary Da, Vio, ai dreptate. De multe ori frumusetea si bunatatea se pot citi pe chipurile oamenilor; cred ca si rautatea, desi nu prea imi vine acum in minte un chip care sa imi lase impresia asta. Dar cred ca suntem un fel de ... oglinda a propriei noastre personalitati. Ehe, complexe cred ca exista la orice varsta, din momentul in care constientizezi diferentele dintre tine si restul oamenilor din jurul tau. Nici eu nu ma mandresc cu o impacare prea mare de sine, dar nu pot sa ma plang de prea multe probleme la capitolul asta. I never fake ... sarcasm |
draga mea, mai ai ceva vreme/ani de studiat!
![](icon_smile_big.gif)
ca sa zic asa,la varsta ta si eu vedeam numai "bunatatea"
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile.gif)
Vio,mamica lui Mihnea
![](avion.gif)
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
MadameBovary spune:
Sunt convinsa ca ai dreptate, Vio. Imi place sa cred, in situatia asta, ca am fost inconjurata si/sau am cunoscut numai oameni care au fost oameni (sau care n-au fost intr-atat de nemernici incat sa li se intipareasca asta pe chip).
I never fake ... sarcasm
analugojana spune:
PATOLOGIA BATRANETII mi se pare un subiect tare interesant..
Nimeni nu scapa de batranete....si culmea e ca ea nu vine cu flori...
Vine cu fel si fel de probleme..
Eu zic ca o accepti mai usor cand esti pregatit...dar oare reusim noi sa ne pregatim pentru toate in viata....
Doamna in cauza cred ca sufera si ca nu are copii......
Cand ai copii suferi si ca ii vezi pe ei ca au anumite probleme......
si nu poti face totul pentru ei....ori ca nu stii cum ar fi mai bine...ori ca nu esti pe aceesi lungime de unda cu ei...
Cand vrei sa faci mai bine ceva...atunci iese mai rau...
As fi vrut sa aud si parerea doamnelor mai mature.sa nu zic mai in varsta...
Poate ca suntem depasite ..ca nu mai reusim sa tinem pasul....
E intradevar o patologie..care din pacate nu are o reteta anume...
O zi buna tuturor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/balanta/balanta.jpg)
balanta spune:
lady,am citit subiectul scris de tine ( de altfel un subiect interesant daca nu se va duce si asta pe apa sambetei ).
Eu ma apropii de varsta doamnei, bine e drept mai sunt 8 ani pana atunci.
Da, cred ca exista o cadere, si la femei si la barbati, dar cred ca tine de mentalul fiecaruia cat de dramatica poate fi.
Unele persoane nu putem accepta realitatea asa cum este ea si cred ca asta atrage dupa sine multe frustari si multa suferinta.La fiecare capata proportii mai mult sau mai putin exagerate, in concordanta cu ceea ce ai trait pana in momentul respectiv.
Pe ea o ingrozeste imbatranirea fizica, pe altele menopauza, la barbati andropauza creeaza ravagii,la altii problemele de sanatate iau dimensiuni ipohondrice alarmante.
Ar fi de apreciat la ea ca-si da seama de unde ii vin nemultumirile,constientizeaza aspectul si are si curajul sa si-l recunoasca si sa-l recunoasca si in fata altora.
Si da, ii dau dreptate, intelegi un bolnav de cancer cand ai si tu cancer, intelegi o femeie care nu poate avea copii cand nici tu nu poti avea copii, intelegi o femeie care nu a fost casatorita niciodata cand ai ajuns in aceeasi situatie.
La ea nu cred ca e vorba de rautatea aia provenita dintr-o ura, ci mai degraba rautatea provenita din faptul ca fiecare femeie tanara si frumoasa ii aduce aminte ce a fost si ce este. Poate asta a fost singurul scop care a motivat-o si acum scopul nu mai e.E ca atunci cand ai un copil, muncesti pt el sau asa crezi, el moare si dintr-o data rostul tau in viata nu-si mai are loc.Cam exagerata comparatia, dar la ea, daca atat a cunoscut, poate fi o tragedie.
analugojana spune:
Buna ziua fetelor
Nu e usor sa treci la batranete asa pe nepusa masa..
Batranetea trebuie pregatita..din tinerete
Vine momentul bilantului..
Ai gresit una ,ai gresit alta...
Ceasul nu se poate da inapoi...
Nu poti sterge cu buretele ce ai gresit.
Esti nemultumit ca te simti depasit..
Faci eforturi ...dar nu poti tine pasul ....