Pentru ca sunt foarte mica de inaltime, absolut orice pantalon cumparat trebuie scurtat. Si de cele mai mult ori nu am timp de asa ceva... De exemplu acum am 2 perechi de blugi + 1 pantalon care isi asteapta randul (un blug & pantalonul au deja mai mult de o luna de la achizitie...)
Prin urmare, ma gandesc la modul cel mai serios sa imi cumpar o masina de cusut si sa imi retusez singura textilele. Nu vreau o masinarie perfomanta - doar sa stie sa faca tivul la blugi :)
voi folositi masini de cusut? Cat de greu e sa inveti sa lucrezi cu ele? Ce model imi recomandati? Nu as vrea nici sa ma intind la cine stie ce sume - v`am spus ca mare lucru nu o sa fac cu ea... De exemplu am gasit www.shopmania.ro/magazin~online-dispozitive-practice~produs-masina-de-cusut-hyundai-2300~p-2375604.html" target="_blank">asta la un pret relativ decent fata de ce e prin magazine. Si mai e si www.shopmania.ro/magazin~online-gadget~produs-mini-masina-de-cusut~p-2363688.html" target="_blank">asta dar pare cam de jucarie... oare o sa faca fata la blugi?
Astept parerile/ sfaturile/ informatiile voastre!
Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
mini masina de cusut am cumparat-o si eu si nu o pot folosi deloc. Nici macar ptr un tiv pe material subtire. Eu mai astept sa apara vreo oferta speciala prin magazine. Ce e important la masina de cusut, este sa aiba rotitele(angrenajul) din metal, nu din plastic.
+32