Masina de cusut

Masina de cusut | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Pentru ca sunt foarte mica de inaltime, absolut orice pantalon cumparat trebuie scurtat. Si de cele mai mult ori nu am timp de asa ceva... De exemplu acum am 2 perechi de blugi + 1 pantalon care isi asteapta randul (un blug & pantalonul au deja mai mult de o luna de la achizitie...)

Prin urmare, ma gandesc la modul cel mai serios sa imi cumpar o masina de cusut si sa imi retusez singura textilele. Nu vreau o masinarie perfomanta - doar sa stie sa faca tivul la blugi :)

voi folositi masini de cusut? Cat de greu e sa inveti sa lucrezi cu ele? Ce model imi recomandati? Nu as vrea nici sa ma intind la cine stie ce sume - v`am spus ca mare lucru nu o sa fac cu ea... De exemplu am gasit www.shopmania.ro/magazin~online-dispozitive-practice~produs-masina-de-cusut-hyundai-2300~p-2375604.html" target="_blank">asta la un pret relativ decent fata de ce e prin magazine. Si mai e si www.shopmania.ro/magazin~online-gadget~produs-mini-masina-de-cusut~p-2363688.html" target="_blank">asta dar pare cam de jucarie... oare o sa faca fata la blugi?

Astept parerile/ sfaturile/ informatiile voastre!

Aici aberez eu...
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

mini masina de cusut am cumparat-o si eu si nu o pot folosi deloc. Nici macar ptr un tiv pe material subtire. Eu mai astept sa apara vreo oferta speciala prin magazine. Ce e important la masina de cusut, este sa aiba rotitele(angrenajul) din metal, nu din plastic.

+32

Mergi la inceput