M-am trezit cu o amigdala umflata, rosie si abea pot inghitii, am facut brusc febra 39....nu a vrut sa imi dea de la farmacie antibiotic numai ceva pastile cu anestezic Tachisan si am mai luat aspirina Bayer...mi-a scazut aproape de tot febra.... la un moment dat m-a lasat si durerea de git...acuma spre seara parca iara a inceput....oare sa mai iau o aspirina?
Am vazut ca au anuntat ca nu mai dau antibiotice fara reteta. de ce nu ai mers la urgenta si iti dadeau si retata la antibioticul cel mai potrivit pt amigdalita?
Amigdalelor este provocata, cel mai frecvent, de virusuri sau de bacterii, deci tot la antibiotic probabil vei ajunge.
Monica mami de printisor si printese
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."
Eu sunt ca babele,incearca sa faci si o gargara de ceai de musetel cu sare si o compresa calduta pe git poate te ajuta.Fetitei mele asa i-a recomandat doctorita,dar totusi trbuie sa-ti iei si o reteta cu antibiotic.Pe mine m-a ajutat si Modafenul ca nu am vrut sa iau antibiotice dar nu la toata lumea functioneaza.Sanatate multa.
gargara cu musetel sau bicarbonat.......masaj cu crema de galbenele, compresa la gat cu spirt....si viziteaza dr, ca nu cred ca trece infectia cu leacuri babesti.......
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!
Cand am facut puroi la amigdale, am luat ospamox sau augumentin (recomandate de medic). La ultima tura am dat si eu intr-o tuse seaca, am luat paxeladin, apoi s-a transformat in tuse productiva si i-am dat la greu cu sirop de patlagina.