Puiuti de Randunici 2008!! (111)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hai ca io-s pe metereze!

Mih, nu crez sa aiba Andra ceva, serios! Cat de des si de mult face pe zi?

Frumu, intoarce-l pe el cu spatele la televizor. Acum nu care cumva sa te gandesti ca la noi se opreste vreodata televizorul, nu ma simt bine daca e liniste in casa. Dar daca o vad cumva cu ochii in el pe fii-mea, o intorc imediat cu spatele. Incearca sa se intoarca, si daca insista, il opresc. Si ea renunta .

A! Si apropos de olita prezentata din timp: fetita prietenilor nostri cu care am fost la mare a facut cunostinta cu o olita frumoasa, colorata si cantatoare foarte devreme. Cunostinta, in sensul ca i-a fost prezentata , nu a si fost pusa pe ea. Atat de tare s-a obisnuit cu ea, incat mai mult decat o jucarie, nu e chip sa o trateze...s-a obisnuit cu ea acolo, ca palarie, ca suport de jucarii, incat se ridica instantaneu de pe ea. Fetita are acum 1 an si 10 luni...Eu cred ca noutatea si curiozitatea de a afla la ce foloseste obiectul ii vor stimula sa faca pentru prima oara la olitza. Mi-ar placea si mie sa aflu ce parere are Cristina despre asta.

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, neata randunici,

Frumusik, mai era si Underqueen care tinea baietelul cu caciulita. In rest, nu cred sa mai fie. Eu nu-i puneam lui Rebe nici cand era nou nascut!

Lyvy, mai, asta o sa fie doar buburuza mea, avem si masina "mare" de familie cand plecam cu copiii. Dar la o adica pot sa bag si copiii in spate, nu-i chiar un capat de tara...

Am fost acum jos la tigrisor, a ajuns saracu' la 5 dimineata acasa...I-am tras cateva poze, caut usb-ul si le pun imediat.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

hai sa va povestesc si eu experienta mea cu Ilinca si olita...i-am luat Ilincai olita pe la 9 luni, sa cunoasca obiectul! Una cu ghidon, cu o bila zornaitoare in fata( alea cu muzichie inteleg ca sunt super stresante!) pe care a stat( cu pampers cu tot!)s-a jucat, s-a plimbat cu ea prin casa...anyway, n-am insistat, cred ca la un moment dat a ramas aruncata intr-un colt!
Pe la 1 an si 8-10 luni am inceput operatiunea " fara pampers" ca venise caldura, in casa n-am covoare...

In acea perioada incepusem sa o las la Tom si Jeryy, la calc....
si asa steata fata mea 5 minute pe olita ca sa se uite la Jerry si sa faca pisu!
Apoi era foarte incantata sa facem pisu la copac sau la pietricele cans ieseam in parc! Evident ca accidente s-au tot intamplat, si afara si in casa, dar pe la 2 ani si 3 luni era deja doar cu pampers la somn! la 2ani jumate er fara pampers la pranz si fara accidente si cam intr-o luna si fara pampers noaptea!

Ideea e ca fiecare copil are ritmul sau si reglarea sa sfincteriana, ca e vorba tot de maturizare neurologica! Asa cum unii merg la 10 luni si altii la 15 luni, asa se va intampla si cu pisu la olita! Treaba e ca fara un pic de efort din partea noastra perioada in care obtin controlul sfincterian este mai lunga! nepoata mea canadiana cand avea 3 ani jumate vorbea perfect, stia o gramada de lucruri si avea pampers...pe motivul ca de ce sa faca la olita daca are pampers? Asta pentru ca era ingrijita de niste bunici comozi care preferau sa ceara bani pe scutece decat sa spele de cateva ori de pisu lenjeria!

Nu stiu cat m-am facut inteleasa...o sa stim la momentul respectiv!
faza e ca puiii nostri vor face 2 aqni in primavara, deci nu cred ca o sa fie usor sa-i dezvatam mai devreme, pe motiv de frig si hain multe!

Iar Cristina se tot lupta cu Vladut ultima data cand am vorbit cu ea!( acum cam mult timp, ce-i drept!)

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Olgutz, sa zic ca face asa o data pe zi.. maxim 2 reprize.. si dureaza cateva secunde.. am intrat la griji de cand cu controlul ca are capul cam mare.. dar poate nu are legatura, ca pediatra m-a intrebat de varsaturi (ceea ce ea nu are).. oricum o sa mai urmaresc si ii spun si la controlul urmator pediatrei..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Mihutza, si Ilinca mai facea asa...ca un tremor, nu? I-a trecut!

Mergi la inceput

cu tv-ul Andra e incantata numai la anumite reclame in care sunt arii de opera (oricat de concentrata ar fi la joaca cand le aude imediat se uita la tv) sau daca se misca multe lumini.. dar in rest nu e disperata dupa tv

si cu olita eu ma gandeam ca daca in RO as fi avut sanse cu motive de genul "rad copii de tine daca te vad cu pampers", aici clar nu ar tine.. pt ca am vazut copii de 3-4 ani poate si mai mari cu pampers la fund.. adica totusi mie una mi s-a parut exagerat sa vad parintii schimband un pampers la o fetita de vreo 4 ani, in parcare.. dar eu am un feeling ca Andra o sa fie ok

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

da Tuchi.. asa.. asta ar fi cuvantul potrivit ca sa descriu..

Pozici
Creste gargaritza

Mergi la inceput

TIGRISORUL MEU!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Bubu, eu ii dau o zi carne de pui, o zi vitel si o zi galbenus de ou.

Mihutza, nu cred sa aiba ceva Andra, stai linistita.

Mimo, nu ca-i dragut cu bebe in cada? Sa inteleg ca a fost prima experienta?

Ariel, deci asa, Toe, super haios!!!

Tuchi, mai ai putin..., maine scot prafuitele si le bag la treaba!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Clau, ce frumoasa e!
sa o stapanesti sanatoasa si fara evenimente!
Te invidiez si pentru masina si pentru sotul care ti-a cumparat-o!

Mergi la inceput