Rahova sau apropiere(48)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Off, Monica, imi pare tare rau de Ruxi! Multa sanatate!
Vio, ce simpatic e Mihnea cu jucariile. Stiu ca pe tine te enerveaza dar mie mi se pare haios.
Eu ii dau Mariei laptele de seara numai cu cereale, asta de cand am inceput diversificarea, si cu toate astea tot mai vrea sa pape si noaptea.
Mirela, mi-ai facut pofta de saratele.
Dory, o sa incerc si eu metoda ta de scapat de biberonul de noapte, dar peste vreo 5-6 luni asa, cand o sa inteleaga mai bine.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Lexi, si eu ia-m dat mult timp Alexei cereale in bibe de seara si tot imi cerea si peste noapte.Pana nu a crescut si a inteles ea, a tot baut si noaptea o sticla de lapte.
Fetelor, eu sunt tare suparata.
Astazi am fost cu Alexa la un dr. stomatolog pentru ca imi acuza iar dureri de maseluta.(a fost si ieri cu mama si nu a fost chip sa deschida gura).Finalul este ca are 3 carii, una sus si una jos in partea stanga iar in partea dreapta una sus, cele 2 de sus sunt destul de adanci .Dr. la care am fost azi mi-a spus ca nu lucreaza la copii asa de mici si sa merg cu ea la facultatea de stomatologie.
Imi vine sa mor nu alta, pt. ca acum cateva luni la fel mi-a acuzat dureri si medicul la care am fost atunci mi-a spus ca nu sunt carii ca sunt doar coloratii pe dinti/masele , ca nu o lasam de-atunci sa ajunga la asa carii adanci.
Voi stiti vreo stomatologie de copii particulara pe undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna fetelor,
Dory eu cand am fost cu alex la stomatologie tot la facultate am fost la dr Aneta Ivan, lucreaza f bine.
nu stiu in alta parte...imi pare rau...sper sa stea alexuta sa-i lucreze la dintisori
va pe toate
Azi am dus-o la gradi desi a mai tusit azi noapte dar era odihnita de dimineata...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Dar la un cabinet particular nu merge s-o duci pe fata? De ce neaparat la Spital? Eu as duce-o la un cabinet frumos si in care sa am eu incredere.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

pe unde-s astea miria? eu ce-i drept acum 5 ani cautam cu alex disperata un cabint particular pentru pitici si nu am gasit...asa ca de aceea am ajuns la facultatea de stomatologie

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Pai, asta intrebam, trebuie neaparat sa fie de copii, la un cabinet normal nu-i bine?
Ca sunt peste tot.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

din pacate nu prea se baga stomatologii de adulti sa lucreze la cei mici...mi-aduc aminte(de-acum 5 ani) ca am intrat in peste 10 cabinete particulare super dotate si nici unul nu a vrut sa-i lucreze lui alex ...toti ma trimiteau la fac de stoma...pana la urma am fost...am dat peste o doctorita deosebita care a facut ca aparatura si felul cum arata acolo(mai erau si in zugraveli atunci) sa nu ma mai deranjeze...important era profesionalismul ei...si desi tinerica era(si banuiesc ca o fi sia stazi daca mai lucreaza acolo) o doctorita f bine informata si cu experienta

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Buna seara,

Dory imi pare tare rau sa aud ca Alexa are asa probleme cu maselutele. Sper sa gasesti un medic care sa lucreze si cu copii asa mici. Eu nu stiu nici unul din pacate.
Monica multa sanatate Ruxitei .
Vio super tare Mihnea Nu te mai supara pe el din cauza jucariilor. Lasa ca ii trece. Bine ca e sanatos ca asta e cel mai important.
Lexi multa rabdare si putere iti doresc. Sunt convinsa ca o sa mearga usor cu dezvatatul de biberon. Nu stiu ce sfat sa iti dau ca noi nu am avut si nici nu avem problema asta. Piciul meu si-a scos singur mesele de noapte de pe la 4 luni. Pe la 2 luni si-a scos masa de la 1 si pe la 4 si cea de pe la 5-6. Mai are si nopti cand se trezeste si ii dau lapte dar sunt exceptii.

Mi-e un sommmmmn, ma duc sa ma culc inainte sa imi pice ochii in gura.
Noapte buna tuturor.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

multumim Alinuta si somn usor
cred ca daca va zic ca eu abia acum o saptamana i=am scos ruxandrei biberonul o sa ziceti ca-s nebuna poate ca sunt...dar vroiam sa doarma la pranz linsitita si fara ala nu dormea...pana nu am vazut eu ca renunta la el nu l-am lasat...si seara adormea super usor cu el...si nu numai atat dar inainte nu vroia lapte decat din biberon...alte lichide le bea si cu cana...dar laptele NU
acum vreo sapt a nascut o catelusha din curte 9 pui ea nu a avut lapte si au murit 4 asa am facut-o sa renunte la bibe...le-am dat la cutulashii mici...acum bea fetita mea lapte din canuta si doarme si la pranz fara bibe

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Monica, felicitari pt. ca ati scapat de bibe.
Miria, daca tu stii un astfel de cabinet cu dr. buni care sa lucreze la copii asa mici, pls, spune-mi ca sunt disperata. Eu una nu stiu, dar am sa ma interesez ca am auzit ca sunt cabinete de stomatologie pediatrica dar habar am pe unde.
Cu greu ai sa gasesti dr. care lucreaza la adulti si sa lucreze si la pitici. De fac. de stomato. am auzit pareri pro si contra, nici nu stiu ce sa fac si unde sa ma duc.Nici nu vreau sa ma gandesc cam ce o sa patim cu ea pana terminam toata povestea asta .
Cu siguranta insa, acum ma-s duce la "desteptul" ala de dr. care mi-a spus ca nu are carii si am stat linistita, pana cand i sau adancit .
Noapte buna va doresc si daca auzit de vreun cabinet particulat stomatologic- pediatric( nu asta e denumirea corecta dar nu o stiu altfel)va rog din suflet sa ma anuntati si pe mine.

Mergi la inceput