Salajence la apel[58]
Raspunsuri - Pagina 7
dianaiulie2009 spune:
Buuuunnnnnnaaaaaaa diiimmiiinneeaaatttzzzaaaaaaaaa !!!!
Cafelutza va asteapta ! Ies aburii din ea ! Va las si cola si tzighi ( chiar daca sunt asa de scumpe sa nu ziceti ca sunt zgarcita ) !
Am pus vinetele la prajit , acum imi savurez cafelutza la computer apoi fug sa pregatesc micul dejun !
Mihaela , maine m-as muta din tara asta . Foarte frumoas e la voi totul . Atata calm , atata respect , toate bine puse la punkt ... parca e o poveste ... auzi tu sa nu stai la cozi , sa rezolvi totul prin tf. si internet , sa-ti vina nr. in cutia postala .... nici nu are rost sa-ti pove cum e la noi cu nr. si revizii si alea-alea ... mai bine traieste in continuare in "povestea" voastra frumoasa !
Spor la treaba celor care bucataresc , distractie placuta celor care kefuiesc !
" Carpe diem ! "
dianaiulie2009 spune:
Prima piesa dansata cu colegu ..... imi place la nebunie .... ziceti voi k nu e superba ....
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
neata!!!!!!!!!!
multam de cafe, tigari si cola!!
fetelor is rupta.asa de rau am dormit.toata noaptea am fost gravida, si am nascut.vai si fu un travaliu lung.m-am trezit transpirata.vai de viata mea ce cosmar.da ia ghicici ca am nascut.un fecior.si eram tare nacajitaca nu stiam ce nume sa-i pun.vai , is zombi pe bune.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
mihaela, ce faine legi aveti
.si io-s de acord ca de nu ar fi cumparatori nu s-ar vinde ia o pauzarile
.
mai da vad ca sunt foarte hodiniti suedezii si cauta tot felu de chichite.parol ca io nu am sesizat ca pe semnul de trecere is barbati, asta si ptr ca io umblu doar in pantaloni
.
oricum, e super tara ,traiu, legile si educatia.de ar fi usor cu mutatul zau ca as visa si eu la asa ceva.dar , doar visez............
Bimilit spune:
aoleu adriana , ce piesa faina.multam de urare.trebuie sa hranesc si eu feciorii din doatare, apoi animalele,fug sa iau cadoul si apoi iar hranesc feciorii , iar pe la 14 o uschim.asa sper eu.depinde de cat repede ma misc
.
stati sa va pun si eu primul dans cu colegu.
silvana_salajan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit neata!!!!!!!!!!fetelor is rupta.asa de rau am dormit.toata noaptea am fost gravida, si am nascut.vai si fu un travaliu lung.m-am trezit transpirata.vai de viata mea ce cosmar.da ia ghicici ca am nascut.un fecior.si eram tare nacajitaca nu stiam ce nume sa-i pun.vai , is zombi pe bune.Bimilit - soacra cu DOUA nurori ! |
Lasa tu Bia, ca baietii mici is buni in vis.
Vezi, daca te gandesti prea mult??
M-a trezit azi dimineata Andrei la 8 ca voia sa se mute in camera de oaspeti sa se uite la TV. Apoi acolo e oprita caldura si l-am sfadit, ca a raci, l-am trimis inapoi in pat sa mai doarma. Si o dormit...pana amu.
si o sambata frumoasa!!! Distractie placuta la chef!!!Mihaaaaaaaaaaaaaaaa, e super tara asta adoptiva a ta.
dianaiulie2009 spune:
Bia si piesa voastra e beton ... asa-i ce faine piese au fost pe vremea noastra , nu k acuma k nu sti ce muzica e asta ....
Otilia , ia-o usor cu programul administrativ sa nu amanam intalnirea !
O sambata productiva !
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Feteloooor sunt tare bucuroasa! A ajuns plicul la sora mea!!!! 

A primit ieri dupamasa hartiutza sa mearga dupa plic. Asa ca a scapat mama de griji!
Bia distractie placuta!
O sambata frumoasa la toata lumea!
Va pup, poate ajung mai pe seara...
vorbe de copil...
Hobby
mihaela_s spune:
Am uitat dedicatia:
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s Feteloooor sunt tare bucuroasa! A ajuns plicul la sora mea!!!! ![]() ![]() A primit ieri dupamasa hartiutza sa mearga dupa plic. Asa ca a scapat mama de griji! Bia distractie placuta! |
merci, merci.mai zabovim nitel ca nu e disponibila bona
ma bucur ca a ajuns plicu.am zis io ca luni il are
.Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

!