Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)
Raspunsuri - Pagina 2
papanash spune:
Cecilia, lasa detaliile culinare ca-s gravidute pe-aici. mai bine vezi ca ti-am trimis PM cu reteta mea ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Papanash si eu cred ca daca Ghighi e bine acum si nu mai face febra ca e apt de party. Nu de alta dar chiar mi-ar parea rau sa nu va cunosc personal. ![]() Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007) |
Ghighi e foarte bine, nu mai e nici harait, cred ca e ok.
am vazut ca ai pus okii pe baiatul meu
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
papanash spune:
Isabeluta, multa fericire si sanatate, sa te bucuri multi ani de cei dragi !!!!
filme Ghighi
aandreea27 spune:
greyeras multumim ptr urari
pe micuta terorista.
am venit din parc am facut cinste maicilor si puiutilor.
acum asteptam transa de mosafiri care nu poate veni maine.
papanash multumesc mult ptr ajutor.
acum merg sa bag la incalzit puiul deja rotisat,pulpitele si aripioarele.yami yami.toate cu o bere receeeeeeeeeeee.
cecilia L spune:
aandreea tu nu auzi ca sunt
pe aici...vezi ca iei bataita de la papanash
, care tocmai a terminat de papat puiul de ieri...
Pofta buna. Vezi ca sacosa mea e la usa...![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
aandreea27 spune:
hihihiiiiiiiiiiii cecilia cu mare placere ti-o umplu da sa imi spui unde sa o trimit inapoi![]()
![]()
.sau stie sa vina singura
.e sacosica bumerang hihihihhhhhhhiiiiiii.de mine e si mai naspa ca eu trebe sa chefuiesc tot week-end-ul si sunt la dieta si maine vine artileria grea praji si torturile care sunt adevarate torturi ptr mine.pap si io saratele si covrigi si
.
papanash daca mai e loc pe langa puiul de aseara mai trimit si yo neste copanele aripioare si de astea de la tanti cora, ca facut de mana mea mai greu asa![]()
.
alehiam spune:
cavalerului Iulius Teodor
Iris Maria
Stefania cea cu ochi frumosi
Andrei
Teodora Victoria
Amalia Maria
La multi ani
Isabeluta
Mad
cu
Robert Stefan (09.09.2007)
urmychance spune:
La multi ani Iulius Teodor, Iris Maria, Stefania, Andrei, Teodora Victoria, Amalia Maria si Isabella. Multa sanatate si o viata frumoasa va doresc.
Roxana_G spune:
Cecilia, multumesc frumos, eu o indreptasem pe Celia catre tine. Din pacate eu maine sunt cu amandoi copiii pe cap si am o multime de alte treburi de rezolvat, de aceea m-am gandit ca poate o ajuti tu.
Greyeras, si noi am mai patit-o cu Bubu si zgarieturile lui. Bine ca a fost doar atata.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
La noi situatia este mai buna, acum spre seara Bubu avea 38 si pana sa apuc sa ii pun supozitorul mai scazuse febra. Insa azi s-a invartit in general in jud de 38.4, a scazut putin pana la 37.9 si cam atat. Inteleg de la mamicile patite ca fenomenul poate dura 3 zile, asa ca inarmez cu rabdare. Totusi asta seara a fost bine, era vioi si bine dispus.
Problema este ca de cand a devenit misunator face numai nazdravanii, nici nu il pot lasa singur nici 10 secunde, nu mai spun ca nu e suficient sa fiu cu el, trebuie sa fiu langa el. Dar ce zic eu...voi deja stiti cum e. Eu am mai belferit pana acum.
In plus e mare scandal cu scarile. Pana acum tineam tarcul pe post de portita, acum il da singur la o parte, chiar usor, si o ia repede repede pe scari. Nici nu apuc sa il prind pana sus, decat atunci cand aluneca si da cu barba de treapta. Zau nu stiu ce sa mai fac, poate mamicile cu aceeasi problema (dar nu numai ele) imi mai dau o idee de securizare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/