Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (200)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

petrecerea a fost f reusita! mancare buna si tortul super!
multumim celor ce s-au ocupat de organizare
posterele cu bb-ii au fost super si filmuletele si felicitarile

noi ne-am simtit tare bine (ne cerem scuze pt intarziere, dar strazile inchise ne-au cam blocat, iar eu nu mi-am facut bine temele la studiatul hartilor)

sa ne traiasca papanasii si dulceturile si sa ne bucuram de ei

mami de alesia (23oct2007) si bb2(dnp18mai2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urmychance spune:

cateva poze:

http://picasaweb.google.com/urmychance/DulceturiSiPapanasiOct2008#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Rox, uite ca stimabilul sot de Bernix a avut un feeling si le-a facut in dublu exemplar. Deci n-ai ramas fara diploma, mai ai un exemplar la mine. Deci nu-i meritul meu, eu doar am conlucrat . Trenuletul nu l-am vazut, oricum dupa noi a mai ramas Luy sa stranga toate cele si a spus ca in cazul in care gaseste ceva pe-acolo, da de stire.

Eu multumesc mult fetelor din diaspora care mi-au trimis filme si ma oftic rau in primul rand ca nu mi-a venit mai demult timp ideea sa strang de la mai multe mamici si in al doilea rand ca n-am invatat carte sa ma fac hekar sa pot lua filme din webshot,mi-a trimis Marunzika un film msto si nu l-am putut importa in montaj.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

am trimis pe mailul comun si diplomele.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, multumesc frumos. Ma bucur ca nu am ramas fara diploma macar.

Trenuletul tare l-as recupera ca Andrei l-a adorat. Apropos, multumim mult cui l-a ales (poate se recunoaste), chiar ne-a nimerit foarte bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Papanash, e superb montajul, abia acum am reusit sa il vad tot. Multumim din suflet. Pacat ca nu a mers sonorizarea ca ar fi fost si mai bine. Dar esti minunata, a fost o idee exceptionala. Sa stii ca tocmai am plans vazand filmuletul. Pacat ca nu ne-am tinut noi si de surpriza pentru diaspora, banuiesc ca ai abandonat proiectul cu atata vanzoleala.

Multumim mult si "diasporei" , urarile in direct sunt exceptionale. multumim pentru prezenta, chiar si asa pe filmulet, a fost minunat sa va avem alaturi.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Multumim din tot sufletul Luy si Mihai,Bernix si Bobo ,Rox,Papanash,Sim,Alina...Ati fost minunate(ti) si surprizele puse la cale +organizarea au fost de milioane!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Dar ce faceti acusica? Toata lumea se reface dupa party?

Eu alerg dupa atomica, pe cat de linistita a fost la petrecere pe atat de nebunatica este acum, mai ales ca ea chiar a dormit tot drumul in masina. Deja ma doare gura de atata strigat dupa ea. Bubu si tati trag aghioase. Tare as dormi si eu dar nu am sanse pana diseara.

Bine, fie , sa ziceam ce este duminica si sunteti ocupate. Diaspora la fel...

SabinaY, sa stii ca iti sta foarte bine si tunsa.

Carpatina, fetele, mai ales trandafirasul (tii ce am admirat rochita ). Cum mai sunteti?

Yaia, sa stii ca ti-am studiat scarile. Muuult mai safe ca ale noastre.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o intrebare. Intrucat dintre cadourile pe care le mai am de livrat mai sunt cateva care au suferit smotoceli la petrecere, ce ati zice daca as schimba eu ambalajul? Nu stiu de la cine sunt, dar sper ca sunteti de acord, ca sa ajunga si ele impachetate corespunzator. Ma rog, nu ca nu ar fi rupte imediat dupa ajungerea la destinatie, dar asa de impresie artistica.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

hop si noi ,am ajuns si noi acasica ,abia am reusit sa o adorm pe Teo ,e treaza de la 6 dimineata
Petrecerea a fost superrr,m-am simtit foarte bine chiar daca mi-am facut o mie de ganduri si griji toata saptamana trecuta
Sunteti niste fete de milioane !

Mergi la inceput