Redoutistele fidele Laredoute.fr (135)
Raspunsuri - Pagina 14
kokiy spune:
Merci fetele...ma duc sa depun ceva banii(depaseste comanda bugetul) pe card si incerc cand ma intorc...
Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
lizzy spune:
poate a luat cineva... revin cu rugamintea...
ce ziceti, perdele astea merita?
http://www.laredoute.fr/vente-vitrage-en-organza-froisse.aspx?productid=324122755&documentid=346108&single=true&categoryid=47918223
as vrea sa-mi pun la bucatarie :)
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Dari_Scumpi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 ce ziceti, perdele astea merita? http://www.laredoute.fr/vente-vitrage-en-organza-froisse.aspx?productid=324122755&documentid=346108&single=true&categoryid=47918223 as vrea sa-mi pun la bucatarie :) |
Diana, si mie imi faceau cu ochiul perdelutele astea si tot pt. bucatarie dar, pana la urma, nu le-am luat.
Am gasit la noi ceva care mi-a placut pe loc si uite-asa le-am anulat pe cele de pe .laredoute
lavi02 spune:
Perdele mai bine ia-le din magazin: vezi exact cat sunt de transparente, cum e materialul, tot. In plus ti le poate tivi pe comanda, dupa dimensiune, cu fir de plumb jos ca sa stea drepte...
Iar 60 cm latime este foarte putin, iti trebuie 2-3 pt un geam.
In fine, voi comandati mult mai multe de pe LR decat comand eu.
lavi02 spune:
Adica: daca vrei sa le comanzi numai asa, ca sa te distrezi, OK. Daca chiar vrei sa le folosesti in casa, mai bine pe vazute si pe pipaite.
Lorenza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kokiy 'Neata fetele, ce liniste de cateva zile ...desi am spus ca e ultima comanda data am convins sotul ca ne-ar mai trebui una alta ...acum stau in cumpana cu www.laredoute.fr/vente-doudoune-active-wear.aspx?productid=324123414&documentid=346108&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16&prodcolor=4" target="_blank">parka asta ...stiu ca a luat-o cineva si am cateva intrebari ...eu normal port 42-44 si nu stiu ce sa aleg 42 sau 44 ?nu vreau sa stea prea lalai pe mine ...pana unde e de lunga? trece de poponeata Mai vreau si www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4743989&SizeCode=00042&Quantity=1&PersText=&ItemId=2&Mode=Update&Single=true&ksource=-1" target="_blank">Knickersi astia si din cate imi amintesc erau model larg pe pulpa ...sa-i iau 42 sau 44 ? Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007) |
Eu am luat parka.Sunt f. multumita de ea.Este pentru cand e frigu' mare.Am luat 38 cat port la bluza si e buna.Vine peste popou,dar nu-l depaseste.Eu am luat pe camuflaj si materialul e destul de nobil.Tipa nemultumita poate a luat pe alta nuanta si n-o fi fost acelasi material,nu stiu!
Dari_Scumpi spune:
am aviz pt. comanda din 26.09
linkuri si impresii mai pe seara dupa ce ridic coletul!
lizzy spune:
dariscumpi, lavi, merci
Marc 2- si Ianis 4
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc