Sistemul Lyoness..?!?
Vine azi al meu sot cu un pliant (din care nu am inteles nimic), pentru a se inscrie in sistemul Lyoness..venise tare hotarat - mama ce chestie super..hai si noi!
Acum..ce am inteles eu..e faptul ca totul se reduce la un MLM (ma rog..aproximativ ..la RODSA sunt inregistrati ca fiind "servicii discount pentru cumparaturi din reteua de magazine Lyoness, organizat sub forma unui club de cumparaturi")..
So... Lyoness are parteneriate cu diverse magazine de retail (si nu numai), tu esti inscris la ei..mergi la magazin si cumperi ce produs doresti cu discount.
De asemeni..cica..Lyoness functioneaza f. bine in tarile europene...si principiul e f. ok.
Intrebare (dar nu pentru membrii Lyoness care vor sa atraga si pe altiii.. )..ce stiti de asta?..Fetele de pe alte meleaguri?!?
Cand ma gandesc numai la cheltuielile saptamanale ..prin Carrefour/Metro/Auchan&Co..si zau ca suna bine un discount de 10-20% (asta suna SF..dar..ma rog..ei asa zic..la unele parteneriate pe care le au)
??
PS - cica au deja contract cu Domo..prind eu azi 2 minute libere..si sun la Domo sa-i intreb daca au auzit de parteneriatul care-l au cu Lyoness..
Raspunsuri
lorellay spune:
Nu am auzit..dar vrei sa spun ca ai reducerile astea in anumite magazine?
Si tu ce trebuie sa faci ?
Sorana 34+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13" target="_blank">sunt...lo1.Se poate un vot?Multumim!!
mama_lui_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorellay Nu am auzit..dar vrei sa spun ca ai reducerile astea in anumite magazine? Si tu ce trebuie sa faci ? |
N-as putea sa-ti spun....am retinut doar partea care ma interesa (cu reducerile)..
Degeaba am cautat pe net caci sincer nu m-am dumirit prea tare..Ideea din ceea ce am dedus eu este aceea ca ei au parteneriate cu..sa zicem Domo (care-l dadadeam eu exemplu mai devreme)..tu esti membru (?!?) Lyoness..te duci cu cardul la Domo..si obtii o reducere din pret..in conditiile in care Lyoness a negociat o reducere de sa zicem 12% cu Domo..tu ca membru al lor primesti o reducere de 10%..iar 2% castiga Lyoness...astfel cica garanteaza "fidelizarea" ta ca si cumparator pt. magazinul Domo...toata lumea castiga..toata lumea e fericita ()
Se poate sa ma aberez profund..Eu il vad ca un MLM, sincer (si nu prea sunt fanul acestor sisteme)..dar daca mi-as reduce cheltuielile..de ce nu?!?
Asteptam pe cineva care stie...Daca tot se lauda ca-i foarte popular "afara" poate ne dumiresc fetele care nu sunt in Ro.
loryi1974 spune:
Din cate am mai citit si eu este un fel de joc piramidal.Reducerile alea de 10-20 % nu ti se acorda direct,din cate amcitit doar 1% reducere si daca aduci alti fraieri la inscriere mai capeti ceva.Iar o parte cica ti se depoziteaza intr-un fel de "pusculita" etc etc.
O mica distactie pentru cine nu s-a saturat de retele de tip "piramidal".