Puiuti de Randunici 2008!!(110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sov, am inteles cu cerealele. nasol ca sunt cu zahar...
cu olita e ok sa-l imprietenesti...eu i-am dat-o lui alex pe la 10-11 luni, ca sa o vada, sa o atinga, sa se joace cu ea...era jucaria ei preferata:) si-o punea pe cap, hahahha. ea s-a dezvatat repede si usor de pampers, la 14 luni am renuntat definitiv la cel de zi si pe la 16 luni si la cel de noapte...accidente mai erau, dar ii puneam o musama sub cearceaf, o sculam noaptea si o puneam pe oala...am scapat repede.
da mai...luam liv52 in loc de septilin! sunt ambele facute de himalaya, au acelasi tip de ambalaj si acelesi fel de eticheta, numai ca pe asta scria liv...culmea e ca am luat vreo 4 zile .
da-mi si mie o naturista sa treaca pacostea asta de gat!!! dar defnitiv, ca mor! si fara tintura de propolis, caci mai nou mi se umfla gatul rau de la ea...

i-am pus lui teo putin usturoi in piure...si m-a certat, m-a injurat, m-a scuipat ... pana la urma a mancat, dar suparat rau de tot!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Luny,si eu te-am votat,am cautat pana v-am gasit la pagina 14,dar sa stii ca pe tine nu te-am recunoscut din prima-ci pe Randunoiul-Pescar-Pompier

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Am culcat si eu putin Rebecutza atomica!

Mimo, dar unde esti? Sau te-ai motivat si am ratat eu mesajul?

Ursuleata, ai luat ursuletul mic acasa?

Liana, duracella ta ce mai zice?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Frumusik, am vazut puiul in filmulet si n-am putut sa nu remarc ca are caciulita in capsor. E asa frig la voi sau de ce i-o tii pe cap?

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Clau merci

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

am stat 2 ore la medlife sa-i puna branula, nu au reusit. 3 asistente s-au chinuit si au chinuita si pe ea, si pe mine...a vomitat iar de la atata plans...pana la urma mergem tot pe siropel. speram sa se negativizeze rezultatul ala ca sa facem cisto sa vedem ce si cum.
va multumesc ca v-ati uitat pe site, asa e suntem la inceput, o sa aducem mai multe hainute de la diversi producatori, dar sa vedem cum mergem. sovi, lucrez la firma respectiva si am pus si eu un varf de unghie la constuirea site-ului.
in rest...sunt obosita rau, ma duc sa ma odihnesc...vb mai tarziu!
va pe toate!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_

Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ma apuc de capitol nou.
Clau, nu l-am adus inca, poate mai tarziu sau maine dimineata, sa vad cum se simte bebele mare.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

La multi ani MATEI! La multi ani TEO! Sa cresteti mari si cuminti.

clau FELICITARI pentru masinuta, sa o stapanesti sanatoasa.

luny daca nu ne spui unde sa votam....eu de unde sa stiu.

kya la noi se face grupa sanuina cand la nastere, o are a lui taica-su... n-o sa uit ce mandru era cand i-a zis asistenta.

Olgutza sa stii ca intr-adevar numai o secunda este DE AJUNS. Acum barbatii...calculatorul...hmmm e cusuta cu ata alba:)). Bine ca n-a patit nimic puiul. Pup sa treaca.

Cuscra sorry pentru accident. Sa treaca repede. Bravo pentru Andra care cucereste inaltimile.

luny cerealele din grau nu au gluten? nu ma refer la cele de orez. Eu m-as bucura sa nu aiba dar ... oricum habar n-am. Sincera sa fiu am obosit cautand FARA sodium, zahar, gluten, sare....sa fie organic... uff.

Frumushik
ce face micutul, rade? Dar e ambitios nu gluma, sa stii.

sovi

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

CAPITOL NOU SI FRUMOS

Mergi la inceput