Puiuti de Randunici 2008!!(110)
Raspunsuri - Pagina 17
clauclau spune:
Fetelor, multumesc mult de urari, o sa pun poze cu masinuta , numai sa ajunga mai repede acasa. Preconizez ca la noapte, deci maine ma dau cu ea! 
Ursuleata, votat!
Luny, arata-mi unde ca votez si la tine! 
Kya, si eu stiu grupa Rebeccai, tot la maternitate i-au facut ca si la Luny.
Roxana, m-am uitat si eu pe site si sunt haine dragute, am fost pe fuga dar o sa-l studiez mai amanuntit. Oricum am vazut niste rochitele frumoase pentru fetite.
Olgutza, imi pare rau de buf-ul lui Sophie! Pup sa treaca buba.
Zilele trecute reciteam odiseea pentru acel jurnal de sarcina si am dat de primul tau mesaj cand te-ai inscris la randunici. Este chiar in primul capitol, m-am emotionat cand am citit...
Ariel, LA MULTI ANI pentru Teo mic si dulce. Sa-ti traiasca si sa va aduca numai fericire si impliniri!

POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
ursuleata spune:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
Kya spune:
Eu am ramas in urma rau cu odiseea. N-am mai facut nimic... 
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
ursuleata spune:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Clau 
.
M-am plictisit rau fara bebe. Offff
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Ursule, te-am votat!
Si am gasit-o si pe Luny!
Si daca iar e oar de muzica, mi-am aprins o tigara, am culcat copii si iaca ce ascult!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
sovietica spune:
Neata!
Ma bucur ca si voi credeti la fel, ca e prea devreme de zahar-carne.
Olgutz, sa inteleg ca nici una din cerealele enumerate de tine nu au zahar.
Imi pare rau ca a picat in freza fata :( Tu razi acum, dar ce a fost atunci in sufletul tau...
Omul tau vrea sa construiasca un interfon, or what?!
Eu cu olita facusem si eu un plan, ca am tot vazut bebei de 2 ani+ care urlau numai cand vedeau olita, desi controlau foarte bine Nevoia. Deci ma gandeam ca din cand in cand, sa tronam impreuna in baie
fara sa am pretentia sa faca! doar sa stie pt ce este, sa vada ca si noi facem acelasi lucru, si se imprieteneasca cu olita. Recunosc, ca n-ar fi rau ca pe la 1 an juma sa faca din cand in cand la oala :)
Monix, de ce nu comanzi borcanase de la babypoint? au multe feluri, care de care mai descantate.
Ursa,
5 stele!
Adriuta, croisantul e cu faina integrala si tarate? 
Vorba vine, ca la noapte voi manca numai prajituri!
Studioasele, sper sa va ajute DD sa luati examenele, macar de la bilele albe pe care le adunati dand sfaturi aici 
Mihu, vrei sa iti faci obraz cu vedere la dinti? 

Liana, eu am obosit numai citind cate face Teo! :) eu cred ca tie ti-ar fi tare util un tzarc.
Valentina, iarta-ma daca am omis sa va uram LMA!
Parca v-am urat ceva, dar nu mai stiu ce 
La Multi Ani Mateiu! sa fii cuminte si sa ajungi "cineva"! 
La Multi ani Teo Aricel! 

Clau, nu inteleg, te motorizezi, or what? Astept sa dai de beut :)
si poze!
Roxana, saitul arata f profi, imi place! deci care e legatura intre tine si el? e family busines? 
Liana, vezi ca la Magazinul de paine comunist de la piata rahova au niste biscuiti vrac din secara parca, sunt mai tari. Sunt buuuni! asta ca ziceai ca vrei sa ii dai fetei de molfait.
Vreau si eu oale gen zepter, dar la preturi normale! stii vreun pont?
Luny, la gluten nu m-am gandit asa mult ca la zahar. De la 6 luni nu e voie gluten?
Kya, nu stiu ce grupa de sange are sash.
Fete, dar voi fierbeti legumele direct in apa? Mie pediatra mi-a zis sa le fac numai la aburi. Doar odata le-am fiert direct in putina apa, ca ma grabeam tare si le-am pasat in aceeasi apa. Sash a mancat la fel de bine. Oare este diferenta "vitaminic" vorbind?
hai ca am inceput mesajul asta la 9 am! varza l-am facut...
frumoase musici.
sovi&
sasha-pachetelul nostru de primavara 17Apr'08
pozici
nasterea delfinasului ilustrata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Ursule, te-am votat! Si am gasit-o si pe Luny! Si daca iar e oar de muzica, mi-am aprins o tigara, am culcat copii si iaca ce ascult! |
Superba melodia

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
luny spune:
lu1 si lu2 suntem![]()
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=13
sovi mie mi-a zis pediatra gluten dupa 8 luni, nu-i dau pana atunci..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ariel_7000 spune:
SAR'MANA PT URARI!!! sunt cu ochii in gura, ca iar m-am culcat cand se trezeau altii...
...si iar ma doare in gat si am nervi din cauza asta, marti ma duc la babes, m-am hotarat! si ma miram ca septilinul ala nu ma ajuta si cand ma uit pe cutie
...mi-a dat aia de la farmacie liv52 in loc!!! bun si ala, dar pt altceva:)))
deci, sovi, chiar ma enervezi! si cu asta basta!!! ce ai mama cu copilu'??? cum sa fie "la limita inferioara"??? ce atata obsesie frate sa fie "gras si frumos"??? terminati!!! pediatrele astea "graso-obsedate" eu le-as ...bate:))) pe mine m-a disperat a mea cu alexutza...cum o vedea:" vai ce slaba e! sa-i dam vitamine!"...nu i-am dat nicio vitamina! mananca fructe, legume si e bine mersi. are muschisori pe ea, ea inalta, atletica, sunt super incantata!
no, 2!!! mimo si restul!!! iar bataita!!! ce aveti frate cu borcanelele??? lui alex i-am dat 1 singura data o porcarie d-asta cu legume si curan, ca plecam la drum lung undeva...ATAT! in rest, hand made:) cat dureaza? 15 minute! si stiu ce bag in mancare, stiu cum o fac...
sovi, eu fierb legumele, nu le aburesc. si apa de la fierbere o folosesc cum am mai povestit, ca sa recuperez vitaminele...mai putin vit. c, pe care o adaug apoi sub forma de lamaie.
despre olitza, perfect valabila teoria in care se zice ca vor refuza mai tarziu sa faca la ea. "testata" de 3 amici ai mei...dar de ce sa faca de acum la olita??? hai totusi sa nu-i grabim si sa lasam cursul firesc sa curga...in felul asta ne vom lauda ca la 3 ani fac derivate si integrale...la ce bun???
roxana, am vazut site-ul...f frumos, dar
cam scumpe pt mine, cel putin...
luny, dar care e poza ta??? eu nu mai pot vota ca am facut praf cele 100 de stelute :( numa' ursu' mi-a papat 10 bucati:))
liana, hrrrrrrrrrr!!!! Doamne fereste sa ma pui pe mine responsabil cu distributia! urasc traficul, urasc "jungla"...prefer barlogul meu si "tara" mea:)
olgutza, cunosc, cunosc..."da, ma uit eu..."....la cine??? ca la teo nu!!! la badea da!!!
mimo, pazea!!! daca-l prind pe badea il ascund! deja ma bat cu al meu seara pe computador din cauza lui badea asta al vostru!! plus ca de cate ori ii zic ceva imi raspunde :"oooo, daaaaa!"....amfacut deja "alergie"....cum facusem odionioara la culoarea rosie si litera "Z" :)))
ursule, da ce ai jucat mama pana la 4??? ca daca era pana la 3 iti cantam "maimutica cu cercei":)))
bubuuuuuuuuu!!!!!sper ca esti bine!!! da si tu cu un deget de tastatura sa vedem ca nu te-a papat acarianu'!!!
kya, A2, sigur. din 2 parinti A2 dominanti, nici nu ar avea cum...pt tine, veste proasta...zana, poate avea orice grupa din A, B, AB. depinde daca voi sunteti dominanti sau recesivi. asta daca am inteles eu corect:A + AB? pai 2 situatii: AA+AB...AA, AB in caz de gene dominante sau lA+AB....lA, lB, AA, AB (l fiind l de la lacrima:)) si e simbol pt gena receiva. nu stiu daca am fost clara ...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!