Puiuti de Randunici 2008!!(110)
Raspunsuri - Pagina 14
ursuleata spune:
La multi ani pt Matei si Te(r)o!!!!
Valentina, pui apa de la robinet si pt inceput fierbi mai putine legume si ii dai doar 1.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
amira_roxana spune:
'neata!
LA MULLTI ANI PUIUTILOR ANIVERSATI AZI SI MULTA SANATATE!!!
tuchi...chiar ma gandeam la ilinca si la tine cand am vazut pardesiul ala rosu (presupun ca de ala e vorba, nu?
)
in afara de tuchi nu am mai vazut nimeni site-ul? www.misenashop.ro
hai intrati si spuneti-mi parerile voastre, va rog!

ROXANA, mami de AMIRA
(16.03.2008)
_
Doar dupa ce pierzi totul, esti liber sa faci ce vrei!
Olgutzika spune:
Mimo
! Sfat: incearca-l pe Vladutz cu cereale Humana cu mar. Il poti face cu laptele lui, sunt excelente!!!! Iar de Hipp...eu nu i-am dat borcanele, insa ce mi-a placut la Hipp fata de restul, este termenul redus de valabilitate. Asa inseamna mai putin acid citric, ascorbic, etc. Pacat...ce sa zic??! P&G rulz in Romania, deci...Hipp out prin toate mijloacele!
Clau, sa stapanesti sanatoasa masinoaka!!!! Si sa reusiti sa o inmatriculati cat mai repede! Ariel stie
.
Liana-Irina-mami-de-Duracell, pe iutub ma cauti tu pe mine??!?! Io-s numa' pe CNN, sa stii
. Pofta mare azi
!
Ursulet, e super-super-misto ca verisorii sunt de varste atat de apropiate. Fii-mea, din pacate
, are veri cu cel putin 5 ani mai mari ( ma rog, intre 5 si 14 ani ). E jucaria lor deocamdata...
Gecko, esti sigura ca vrei sa renunti la examen? Eu am tendinta de a da bir cu fugitii la greu, da' de cand am invatzat asta despre mine, iau aer in piept si ma mai gandesc o data.
Cata
mama studioasa!
Adriuta, saru'mana de cafea! Io am luat cateva guri si din a barbatului meu
.
Mihutza-depeshista mea! Toamna viitoare ajung si in state Depeche, sa stii. Primul "leg" de turneu e european, urmeaza cel nord si sud american. Poate ai sansa sa ajungi! Zau de nu merita!!! Noi o sa mergem sa ii mai vedem si la Paris, ca una din verisoarele lu' Radu are un curs de puericultrice
si e un fel de bona...numai ca pentru mai multi copii. Si am cu cine sa o las pana in creierii noptii...
Hai ca a cazut copilul de pe canapea, in cap. Eu ma dusesem ca omul, "pe tron", nu inainte de a-i spune omului: "ai grija de ea, ca e burta, si se arunca!" Numai ca treaba lui la laptop era mai importanta, si de pe buda am auzit un BANG si chiraiala de rigoare. Mai zic ca nu mai stiam ce sa fac mai intai
? M-am dus in sufragerie instantaneu, cu chilotii in vine
Acum rade de mine, si de bietul plod, care a inceput sa planga la vreo 3 secunde dupa ce a cazut
.
Mi-a pierit si inspiratie, si tot
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Hai ca a cazut copilul de pe canapea, in cap. Eu ma dusesem ca omul, "pe tron", nu inainte de a-i spune omului: "ai grija de ea, ca e burta, si se arunca!" Numai ca treaba lui la laptop era mai importanta, si de pe buda am auzit un BANG si chiraiala de rigoare. Mai zic ca nu mai stiam ce sa fac mai intai Acum rade de mine, si de bietul plod, care a inceput sa planga la vreo 3 secunde dupa ce a cazut Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu [b |

..... am tv pe CNN, am tv pe CNN
...acus apare olgutzika in..."actiune" 
ursu, pai bine bre, ce nemotivat, nu zisesi tu ca doftoricesti randunoiu si te bagi la somnic? te iertam de amnezie
....si chiar asa, ariel de ce e "motivata"
...mimo ...
cu etichetarea lu' hipp....probabil lipsea vreo virgula....daca era ceva in neregula cu continutul, as fi stiut si eu cami
...iepurica mea nu a mai facut febra, in schimb urla de cred ca in curand nu o sa imi mai dau seama si in loc sa vorbesc normal am sa urlu si eu
...cred ca "mai sapa" ceva dinti, ca asa facea si inainte de cei 2 aparuti (lasand la o parte sclifoseala si rasfateala
? ce e aia? cum se face? 

tuchi

...eu mai "arunc" cate o "buricoasa" din asta sa iti faca galerie vali

....si subscriu la ce zic fetele: nu-l bombarda chiar cu atatea legume din prima, ia-l incet cu cate 1-2, apoi cresti; eu numai cu apa de la robinet ii fierb legumele; ca doar la cat fierb la ele...si in plus nu pun prea multa, ca le fac mai mult la abur, in sucul lor, intr-o olicica gen zepter (rudh ii zice)gata, ii dau drumu' la "desfasurator" ca am uitat ce vroiam sa mai scriu
din cauza de urlete de copil....ufff, a atipit, am timp sa imi fac un capuccino si sa il stresez pe randunoi sa faca bine sa lase treaba la serviciu si sa vina acasa 
Liana, mami de Teo
lianam spune:
arieeeel 

....sunt nauca raaaaau: la mai multe lunisoare pentru teo mic, sa fie sanatos si sa aud despre el numai de bine, fara boleshnitze de nici un fel 

Liana, mami de Teo
lianam spune:
tot eu sunt! clau sa stapanesti sanatoasa masinuta, fara incidente si la cat mai multe calatorii frumoase cu familionul 
a functionat
....acus tre sa ajunga randunoiu'...sa vedem "cum ne distram" azi ![]()
Liana, mami de Teo
Olgutzika spune:
Liana, la el expresia a fost: " Pe cuvant ca m-am uitat la ea, numai o fractiune de secunda mi-am mutat privirea!"
Acum, in compensatie, se duce sa cumpere cele trebuincioase sa mestereasca el un interfon, ca poate da Dumnezeu si mutam copilul in camera lui. Fireste, dupa ce schimbam clanta
.
Roxana, placut magazinul. Am vazut si hainute de la Nanette, dar Nanette nu apare in lista producatorilor. E corect ce zic? Mi se pare super-cute magazinul, si usor de navigat si comandat in el. Seamana cu cel de la Marks&Spencer, imi place! Felicitari!
Valentina, nu mai zic si eu, ca au zis fetele! Eu am inceput cu dovlecel simplu legumele.
Ce-o fi cu Zoze...cu Elara...Nicol...Bitzu' e tot dupa canapea....
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
luny spune:
simo iar a prins zero pesti!
incca 1 mil aruncat pe geam
cuscra

speciali pentru voi!! capul sus, ca va fi bine!!
sovi biscuitii aia nu ai si gluten pe langa zahar?..si noi eram cam aproape de limita cu greutatea pe la 5 luni, dar nu mi-a recomandat asa...si sigur nu-i dau pana dupa 8 luni!nu de la ei va lua in greutate sigur..dar mie mi se pare superba greutatea lui Sash!!!a, uite ca am aceeasi parere ca Olga:)
ursu sanatate randunoiului...nu mai mergeti la peste?..oricum, cica au dat drumul la apa si d-aia nu s-a prins NIMIC ieri pe toata balta!! interesanta faza cu olita prea devreme!!
TUCHI, MAI E PUTIN!!BAGA MARE!!![]()

Gecko si Patrick!
clau ma intrebai de cum mai dormim, am uitat ieri sa spun...intr-un cuvant:NASOL!!
treziri dese, cateodata adormit greu, nu neaparat plans, ci frichineala, neaparat la san pus..ce sa mai, ca la voi! nici eu nu stiu cum rezist, cred ca m-am obisnuit si resemnat!
LMA MATEIU DE VALI SI TEODOR DE ARIEL SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Hai sa traiti!
Sa vad daca-mi mai aduc aminte de ce vroiam sa spun:
Mateiash de Vali
La multe lunite!!!
Olgutza cunoastem prea bine arsenalul de scuze "Eram langa ea..., doar o secunda..., n-am apucat sa ajung...,..."
Sophie mica si cazuta.
Roxana in primul rand, muuuuulta sanatate Amirei. In al doilea rand, m-am uitat si eu pe site, si mi-a placut. Preturile mi se par foarte ok. Dar parca ar fi cam putintele produse. Sau mai urmeaza si altele. Imi place modalitatea de plata ramburs, la primirea pachetului. Site-urile alea cu cartea de credit sau paypal... ![]()
Vali eu ii fac legumele cu apa de la robinet, pur si simplu.
Raluca mamica de
Sanziana
mititica
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
CUSCRA arata bine site-ul, inca nu l-am studiat ca lumea, tre sa facem mancare, dar o sa ma uit azi/maine si spun dak am ceva comentarii in plus!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!