Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (122)
Raspunsuri - Pagina 23
ceska777 spune:
Nu stiu cum a plecat primul mesaj inainte de a-l edita in forma finala a celui de-al doilea!!!!!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ceska777 spune:
Nu imi tine si mie cineva de urat?
Halal sambata seara: sotul lucreaza, Benji acuma mai linistit dupa papica, eu racita, Luky plictisit, la tv nimic!
Erata: Benji in continuare marait!
Filmulete!
Poze f. noi
ceska777 spune:
Ohooooo,
Benjaminu s-a manjit pe toata fata cerealele si l-am sters cu servetele umede si acuma e rosu-rosu. Si cica servetelele sunt si pt fata!!!!!!!Azi a mancat urmarind pe monitor banner-ul pt ajutorarea copiilor cu malformatii cardiace: cum apare zmeul ala cum sare din scaun de bucurie!!Acuma imi roade microfonul de la casti......
a cazut pe jos si el striga: mamamamam-mamam-mam-ma-ma.
Filmulete!
Poze f. noi
anca.b spune:
sara buna de la cluj!
Alina imi pare rau de patania cu socrela. cred ca si eu as fi reactionat la fel. asta e. trabuie sa traim cu ele...neamurile nu ni le alegem...din pacate...macar eu am sprijinul sotului meu in ceea ce o priveste pe maica-sa...stie si el ca nu putem avea incredere in ea cu stefan, asa ca ne descurcam cum putem.
pozele cu gogosica sint bestiale. pupicei!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
anca.b spune:
Stancutza, Elle,
sa fie bine fetele la noapte.
ici la amin-patru!!!
Ceska, puteai sa lasi totul asa, nespalat...in citeva zile cit te tine pe tine boala n-ar mai fi avut vase curate dl sot si ar fi fost nevoit sa le spele! sanatate multa si nervi de otel!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
anca.b spune:
hai sa-mi laud si eu sotul: desi a zis ca munceste azi toata ziua...l-am sunat pe la 4 ca ma simt rau si mai aveam o gramada de treaba...chiar nu putea si sa am grija de stefan si sa fac mincare si sa spal geamuri...asa ca a venit acasa si s-a jucat cu stefan, la culcat o tura, cit a dormit copilu' a spalat baile, iar acum e cu el la plimbare. tre' sa vina sa-i faca baie s-ai dea de mincare si sa-l culce. eu nu sint in stare decit sa stau pe scaun...sper sa-mi revin pina miine ca am o gramada de musafiri...si muuuuulte de pregatit!!!!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti JMoni asa si la noi cu trezirile noaptea, pup colega de 'suferinta' . Oare cum o fi sa dormi o noapte intreaga cap coada? macar de la 12 la 6 dimineata, cer mult? nu mai stiu cum e sa dormi toata noaptea inca dinainte sa se nasca bb, cam din luna a8-a cand tb sa ma trezesc pt toilet de 2 ori pe noapte.las' ca se fac ei mari, pana la 18 ani mai e putin, hihi! Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!