Cafea cu aroma de femei *92

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Buna fetele,

Maadi multumim pt cafea este tare buna.
Am asa o stare de tristete si nu stiu de ce.Ma simt de parca am gresit CUIVA CU CEVA SI NU STIU DE CE MA SIMT ASA.
Va doresc o zi minunata fetelor si lipsita de hopuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

iuliana si sa treaca starea aceasta repede.

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

si eu pe aici
azi m-am ratacit intr-un mall, Eaton Mall Centre...

vin si eu sa beau un ceai cu voi

da, mai, principe, sunt evrei romani plecati cand s-a infiintat statul israel, dar ei au radacini atat de puternice romanesti, dupa cum povesteste Miriam ca te crucesti! (ma rog, eu ca sunt crestina). Apoi au fugit cand a inceput razboul de 10 ani parca in state si in Canada. S-o auzi cum povesteste la masa de mancaruri romanesti, zici ca numai ce a mancat printr-o bodega de cartier prin inima Iasului...

sa treceti cu bine de Omar, dar nu pot decat sa rad in barba, ca si la voi e vremea mai stricata, ca aici deja peste noapte e sub zero, peste zi e cam la 15 grade

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

am intrat in cafenea sa fac o cafea speciala ptru LALI SI IULICA..ca sa iasa din starea nasoala.

ok..miroase a cafea?..e buna?..are mult caimac yum!

marule,razi tu in barba,da' eu chiar daca ploua tot in bretele stau ,tu ti-ai scos cojocul de la naftalina?...eeee ce vorbesc eu,ce naftalina,nici n-ai avut timp sa-l bagi, ca a trebuit sa-l scoti iar..brrrrrrrr ce frig..
venezuela e bine pozitionata si nu este atinsa de uragane..adica nu devasteaza,doar ploua si uneori sunt curenti de aer..dar aer cald si nu puternice.

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Principe pentru cafea...mi-ai mai ridicat "el animo" .

Maru si la noi sunt maximele undeva la 17 grade..deci suferim impreuna!

O zi frumoasa si cu soare tuturor!

Emma invinge cancerul
KISSY sunt langa tine
Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai principe, tot in bretele, tot in bretele...nu te-ai plictisit?
macar eu mai diversific! (urla monstru verde in mine)

Ce e cu linistea asta?
da cafeneaua faliment

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

poftiti la si .

Noi raportam:rosu in gat "ca focul"-expresia dr;voma,stricat la stomac.Prin urmare pazesc la el de 3 nopti sa nu vomite in somn sa se inece.

Voi ....?

Blogul lui Bogdan-Andrei

Varsta lui BB2

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

ma mai primiti ?
Poftiti la
Buna dimineata fetelor, eu am avut niste zile...mai aiurea ...asa...de kk...
Azinoapte am visat ceva...cica venise Aida la Deva si ne-am intalnit...Aidooooo in visul meu erai o tipa cu parul scurt si slabaaaa ... moama....si mno prea multe nu am vorbit noi ca erau mai multe femei pe acolo...una cica ceva neam cu tine...si nu mais tiu exact ....dar fetele s-au jucat de numa sper ca sunteti bine
Sa va povestesc ce prostii stie ficamea si ce prostie stie si sotul meu...ca deh...sa fie unu mai prejos ca altu?
Ficamea ii zice funie la puta de baiat , acum intr-o seara veneam spre casa la care tacsu ii zice ...sa vezi ce funie ii dau la mamata...la care fata binenteles ...cum, puta ta? da tacsu repede se corecteaza ...nu mai tati am o funie aici in geanta lasa ca ti-o arat acasa ...intradevar avea o sfoara din aia groasa dar no...ce sa mai zica la fata... nerod ce mai.
Va pe toate fara exceptie .

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

Dodo la Bogdan si sanatate multa, multa vai ...si cum rezisti mai fata...mai ales gravida...phoai...aveti grija de voi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=14" target="_blank">Votati va rog pe mar1 mar2

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

Neata fetele,
Dodo - Multa sanatate lui Bogdenel, sa va faceti bine cat mai repede. Ai grija si de tine, sa nu iei si tu. Daca poti ia Oscilococcinum, preventiv, 1 fiola pe saptamana. Este din plante si poate fi administrat pe perioada sarcinii si la bb-ei. Pupici multi.

Iuliana - Ce faceti, vreti sa deschizi o cafenea si sa putem veni si la ski? Sa va ajute DD in tot ceea ce doriti sa faceti. Micuta este bine?

Principe - Iti invidiez bretelele. Eu nu m-as plictisi de ele niciodata. Urasc fulare, caciuli, manusi...... Ce face Sebi, cum merge cu universitatea? Ati trecut la masterat?

Marule - Ma bucur ca iti place noul job. Multe realizari pe toate planurile. Baiatul cum merge la noua scoala?

O zi frumoasa sa aveti si multi pupici.

Mergi la inceput