viata reala

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Stau citesc si ma minunez.

Aprilie, daca un barbat NU mai vrea sa stea cu tine, te inseala, nu te mai iubeste, tu continui sa tragi de el si pui neamurile ´´sa-i bage mintine-n cap?´´

Comparatia cu IIsus pe cruce este de-a dreptul hilara!
Daca esti credincioasa si consideri ca Iisus a venit sa indeplineasca o misiune,acea de a te mantui, CUM poti tu sa compari o viata de cuplu cu sacrificul lui Iisus??

E mai bine ca acei copii sa creasca intr-un mediu ostil,cu parinti care nu se inteleg?
Sincer,nu ma mai mir ca sectiunea asta a forumului e plina ochi de subiecte....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Inca de la inceput m-am intrebat de ce esti tu cea care scrii despre relatia lor, de ce trebuie sa faci tu curat in viata lor ... penru ca el o inseala pe ea , ca du doi copii impreuna , ca nu se mai intelegeau de mult , ca ea este prea inceata si el prea vitezoman ....?!? Pai cred si eu ca doar a simtit gustul libertatii iar ia saraca parca nu-i mai vine sa mai zburde stiind ce face sotul , nu?
Eu cred ca trebuie sa-i lasi sa decida singuri(nu tu penru ei) ce vor sa faca mai departe .Daca totusi vrei sa-i/l "ajuti" spunele sa comunice mai mult si sa petreaca cat mai mult timp cu copii nu cu .

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Nu exista, dragele babei, "iubire vesnica" si prin urmare nu are nici un sens argumentul ca "nu te mai iubeste". Dupa X ani (13 sunt mai mult decat suficienti)de relatie, cand pasamite si partenerii s-au maturizat, intervin alte lucruri intr-o relatie: respectul, increderea, responsabilitatea fata de copii si familie, mai putin obsesia fata de propria persoana si "ma iubeste, nu ma iubeste, ma iubeste nu ma iubeste". Inselatul este facut nu pt ca nevasta este mai urata, mai fara chiloti tanga, ci pentru ca nevasta e vechitura, iar amanta e "prospatura". Poa' sa fie nevasta si Angelina Jolie, daca e vechitura, e vechitura si nu mai e excitanta. Asta e realitatea, iar chestia cu "te iubesc-nu te iubesc" si "fericire-nefericire" e ceva asa de adormit copiii, chiar caraghioasa. Asta pentru oameni maturi. Problema se reduce la "ai sau nu ai caracter". Dc. iti inseli nevasta, pt. mine nu e mare nenorocire, atata vreme cat esti discret, te porti frumos si nu aduci suferinta in familie.

Mergi la inceput

Iar tu, autoarea subiectului, vezi-ti de treaba ta, fi tu bombonica la tine acasa, nu ai tu de ce sa o consolezi pe cumnata, cand e clar ca esti de partea lui. Eu am inteles ca de fapt vrei sa ii inchizi gura cumnatei, sa se resemneze cu situatia si sa nu faca scandal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

iar chestia cu "te iubesc-nu te iubesc" si "fericire-nefericire" e ceva asa de adormit copiii, chiar caraghioasa. Asta pentru oameni maturi. Problema se reduce la "ai sau nu ai caracter". Dc. iti inseli nevasta, pt. mine nu e mare nenorocire, atata vreme cat esti discret, te porti frumos si nu aduci suferinta in familie.

Ruxij, nu te supara dar mi se pare atit de trist ce ai scris aici! Eu cred ca sint mai batrina decit tine, dar mai am o doza de optimism (poate naivitate).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutza1979 spune:

Citat:

Iar tu, autoarea subiectului, vezi-ti de treaba ta, fi tu bombonica la tine acasa, nu ai tu de ce sa o consolezi pe cumnata, cand e clar ca esti de partea lui. Eu am inteles ca de fapt vrei sa ii inchizi gura cumnatei, sa se resemneze cu situatia si sa nu faca scandal.

De acord cu tot ce ai scris!
Si eu consider ca n-ar trebui sa sa te bagi tu in relatia lor

....dar cumnata cati barbati a avut inainte?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Citat:

iar chestia cu "te iubesc-nu te iubesc" si "fericire-nefericire" e ceva asa de adormit copiii, chiar caraghioasa. Asta pentru oameni maturi. Problema se reduce la "ai sau nu ai caracter". Dc. iti inseli nevasta, pt. mine nu e mare nenorocire, atata vreme cat esti discret, te porti frumos si nu aduci suferinta in familie.

Ruxij, nu te supara dar mi se pare atit de trist ce ai scris aici! Eu cred ca sint mai batrina decit tine, dar mai am o doza de optimism (poate naivitate).

Lume multa, oameni putini

Hai nu te supara, ca poate nu toti isi inseala nevestele pt una noua
Dar "nefericirea" unuia (sau uneia) caruia i se urca hormonii la cap (cica e "plin de viata", asa se zice acu cand esti iresponsabil) nu face nici cat o ceapa degerata in ochii mei atunci cand la mijloc sunt doi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ruxij, cu asta sint perfect de acord.
Eu am probleme cu "du-te tu, dar eu sa nu stiu". Adica eu cred ca as sti! Si daca stii ce faci? Inchizi ochii? Eu nu pot asta si stiu ca n-o sa pot nici peste douazeci de ani.

Mergi la inceput

Pai dc. stiu, ma oftic si se erodeaza relatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Aprilie, daca un barbat NU mai vrea sa stea cu tine, te inseala, nu te mai iubeste, tu continui sa tragi de el si pui neamurile ´´sa-i bage mintine-n cap?´´

Uite ce e : toate astea noi nu le stim ; deus nu le spune ci zice doar : Cred ca relatia lor s-a stricat de mult dar nu au vrut sa recunoasca.
In toata postarea nu sint decit ideile ei, parerile ei (evident subiective).
Ea nu are cum sa aiba habar depre atmosfera din casa,despre cum simt sotii unul fata de altul,despre ce se intimpla...

Singurii care stiu exact adevarul sint cei 2 soti !

deus isi da cu presupusul dar nu stie realitatea asa cum o percep fratele&cumnata.

Nu vi s-a intimplat sa povestiti lucruri din relatia voastra personala prietenilor apropiati sau parintilor ? Parca intotdeauna cind am facut-o,nu am relatat totul "exact" asa cum era...nu vi se pare ? Parca mai puneam funditze,mai dantelam un pic faptele,nu-i asa ?

Asa si aici.deus stie din ce i-au spus cei 2 dar nu are o radiografie "completa" as zice.

Ruxy avea mare dreptate cu tot ce spunea!

Relatia dintre 2 oameni e dinamica,se schimba...nu mai ai fluturashi dupa citva timp...nu mai faci sex salbatic de citeva ori pe zi...lucrurile se aseaza cumva iar asta vine cu anii.Iubirea se manifesta in alte moduri...dar ea e acolo.
Si se presupune ca ,odata cu inaintarea in virsta,apare intelepciunea...

Daca in tot acest timp intre ei n-ar fi existat iubire,n-ar mai fi stat impreuna si n-ar fi avut 2 copii.

Tu spui ca el nu mai vrea sa stea cu ea...dar deus n-a spus asta;de unde stii ?

Daca si-a inselat nevasta iar ea doreste sa-l ierte,ce e rau in asta ? Arata ca e o mama responsabila care isi calca pe inima pt copiii ei si a decis sa-i treaca cu vederea infidelitatea.

Daca o mai iubeste ? Asta n-o stim nici noi nici deus...
Timpul va arata asta...

In orice caz,asa cum iubirea se rataceste la un moment dat, poate fi readusa si inapoi...sigur ca e greu,e cu suferinta,dar se poate.
Depinde de fiecare dintre cei implicati.

Dupa 14 ani de casnicie,iubirea nu mai e ce a fost..e tot acolo,dar are alte "manifestari".Ar fi de asteptat o frumoasa prietenie intre cei 2,care ar trebui sa se sustina reciproc in orice situatie mai dificila... si responsabilitate fata de copiii.

Crede fratele ca daca isi paraseste nevasta si incepe acum cu o alta (sita noua,cum spunea cineva) nu va avea aceeasi ruta ? Dupa un timp ;iubirea patimasa (de inceput) se va raci si va fi inlocuita de alte "manifestari" ,mai asezate.Ce va face atunci ?

Imi pare rau ca te-a deranjat comparatia cu Crucea Domnului...
undeva in Biblie se spune "Ia-ti crucea si urmeaza-mi Mie"...
Greutatile vietii (pt unii mai mari,pt altii mai usoare) ,care ne apasa umerii ,sint Crucea noastra de toate zilele.Care uneori sint greu de "purtat".
Voiam doar sa spun ca uneori,cind ne e f greu,putem gasi sprijin,ajutor, in credinta noastra,care ne motiveaza sa ne ducem greutatile cum putem ,cu demnitate...nu sa spalam putina ...

Mergi la inceput