Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 82

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pasa spune:

Anaconda, Felicitari!!!!!
Sa dea Domnul sa ai o sarcina si o nastere usoare si un bebe sanatos!
Intr-adevar reusita ta ne face sa fim si mai increzatoare in Tutu!
Bravo! Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Anaaaaaaaaaaaaaaaaa...FELICITARI DIN SUFLET, DOAMNE AJUTA [ ti-am zis ca DD are grija, erai tu fara zambet da a fost bine pana la urma, ma bucur mult pentru tine, iti tin pumnii pentru mai departe, fugi fugutza la nea tutu sa-ti dea tratament, ce veste minunata

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Dumnezeu va face orice pentru tine, doar daca Ii dai o sansa "
voteaza, nu se stie cand ai nevoie www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> si www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Anaconda...fara cuvinte!Spectaculos!Doamne ajuta si sa fie bine de data aceasta!Bravo,perseverenta ta a dat roade!FELICITARI!!!
La mine,nimic nou,am avut o noapte de cosmar,urechile m-au chinuit ingrozitor...Iar pe partea cealalta,deja am simptom de cm,ma doare mijlocul,putin burtica...Oricum,daca imi vine,cred ca voi face pauza o perioada,pentru ca am obosit,mi-e teama de toti hormonii pe care i-am bagat,mi-e teama cu chistul acela si voi mai avea si o deplasare saptamana viitoare cu serviciul in afara tarii.Deci,n-as putea face monitorizari...Ramane sa vad ce se intampla,sa vorbesc si cu sotul meu si sa vedem cum facem.
Cosicel ,imi pare atat de rau pentru tine...La fel ca pentru mine,draga mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

Anaconda felicitari pentru cele doua liniute,sa dea Domnu sa duci sarcina la capat fara evenimente neplacute.
fetele poate ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri?
ma numesc Mihaela sunt din Pitesti si am sterilitate primara inexplicabila, 2inseminari prima nereusita si la a 2 astept rezultate zilele acestea.specific ca nu sunt pacienta dr T dar as vrea sa fac laparo la el.
ma primeste daca nu sunt pacienta lui?
mai trebuie sa ma programez la consultatie intai?eu vreau numai laparoscopie.
ce ziceti se poate fara sa mai trec pe la el la cabinet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

aerlilian - io's nedumerita de ce mi-a venit cm la 26 de zile, da' probabil de la clomifen. O sa continui luna asta cu monito, dar, pe de alta parte, ma roade sa fac o HSG, macar sa stiu daca trompele sunt in regula...
Nu mai sunt necajita, m-a bucurat teribil anaconda, si sper sa mai apara mesaje cum ca mai sunt si alte fete gravi!

Iar in ce te priveste, totusi nu a venit cm, asa ca.... poate ca e un samburel ascuns p'acolo!

casamihaela - nu e prea elegant sa nu treci pe la cabinet pt o prima consultatie... dar la ce degringolada e la T, daca te tin nervii, pune mana pe tel, si fa direct prog la laparo! Sincera sa fiu, oricum nu-si va aminti daca te-a vazut sau nu la cabinet! Sau, la fel de bine poti veni intr-o dimineatza, la spital, pe la 7.30, astepti sa-si faca monito, si-l abordezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_27 spune:

Buna dragele mele!

Anaconda- FELICITARI! Perseverenta ta si a lui Tutu a dat roade. Acum trebuie doar sa te relaxezi si sa privesti cu optimism inainte......Felicitari inca o data!

Rala - stiu ca e greu sa treci prin momentele astea dar incearca sa te ridici, sa te scuturi si sa mergi mai departe. Important e ca ai obtinut o sarcina. Indiferent de finalul povestii ti s-a dovedit clar ca se poate si trebuie sa privesti partea plina a paharului. O sa vina bebe mult asteptat mai curand decat iti imaginezi........crede-ma!

Pupici tuturor tutunicilor

Alina 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casamihaela spune:

da ai dreptate nu prea e elegant si nu prea ma tin nervi.ai ideie cam cat dureaza pana obtin o programare?adica din momentul din care sun pana gasesc loc liber?ca dr mea de aici nu prea a interesato si mi-a zis sa vorbesc cu dr cu care am facut inseminarea.
am vorbit si mi-a zis ca ea nu face sa vorbesc cu dr Ion Ion la ea sa ma duc la inseminari.
dr Ion Ion greu de gasit cu programare care dureaza 2,3luni si nu mai am rabdare,iar cand am fost la el pe vara pt inseminare nici nu sa uitat la mine si mi-a zis ca am facut drumu degeaba ca trebuia sa vin direct la inseminare care oricum nu mi-a facuto el.asa am pierdut 2luni degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Anaconda, felicitari!!!!!!!
sarcina usoara si bb sanatos!
perseverenta e cheia succesului in problema asta a noastra! si tu ai demonstrat asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosicel spune:

Nu dureaza mult! In general cateva saptamani, maxim o luna. Ca din cate stiu, e si in functie de cm. Dar asta stabilesti la telefon, cu dansu'. Asa, ca, incarca-ti bateriile, pune mana pe telefon si suna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

Ileana - imi pare foarte rau ca nu-ti este bine dar...poate ne faci o bucurie si anunti si tu cele 2 liniute ! cand iti faci un test de urina?

cosi- -stiu ce simti....curaj ! mergem inainte , trebuie sa reusim !

Ana- -
FELICITARI !!!! Ai stiut tu ce simti si ce spui !!! " 99,99 % sunt insarcinata" !

pentru toate fetele

Mergi la inceput