IASI - mandra cetate (79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

si se gaseste?

sirop sau picaturi?

as prefera picaturi, ca m-am saturat eu de siropuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

La Mall n-au...si dupa expresia fetei nici nu cred sa fi auzit vreodata de el.

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

multumesc.
da, stiu, am mai vazut si eu expresia respectiva.

imi pare rau ca nu am pastrat cutia - am avut o data si a expirat - sa merg cu ea la mine pe la farmacii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sorry...nici farmaciile Dona nu au.

Simo mami de Matei
Poze noi

Pentru vot ma gasiti aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=21" target="_blank">si1 si si2
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Va spun eu unde gasiti Sinecod sigur: la farmacia din Kaufland pacurari. Credeti-ma ca am umblat la toate farmaciile din oras pana am rugat la una sa caute pe calculator daca gasesc in iasi si la care.Noi il folosim acum si am luat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Multumesc fetelor pentru sfatul cu ginecologul.
Daca va amintiti imi era foarte greu sa aleg intre Mihaila si Schaas.
Eu il stiam pe Mihaila era deja dr meu dar auzisem si de Schaas si vroiam pareri.
Oricum am ramas la Mihaila.
Superba ideea voastra de a va intalni....si la Magic...immmm.....ca sa tenteze caloriile alea mumoase si gustoase.:)
Bravo voua!!!! Felicitari!!!!
Eu inca nu sunt mamicutza, doar gravidutza dar imi doresc enorm enorm sa nasc acest pui sanatos.
Numai bine si sper ca pot sa ma alatur si eu voua!

http://bd.lilypie.com/pruSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Te asteptam Lauraa...

Bine mei, plec si va las pe pagina intai si va gasesc pe pagina a doua?! Pai se poate?

Am citit ca v-ati intalnit, v-ati simtit bine... bravo. Daca faceti abonament cu una pe luna poate ajung si eu...
Si in aceeasi ordine de idei, unde sunt dovezile dezmatului?! Nu poze cuminti ci de alea din povestiri cu campari si dansat pe masa...ca maharajahul emigrase parca... ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cristina si Gabriela sanatate multa puiutilor!

Cristina eu am inceput sa ii dau numai chestii de astea naturale... La tuse - inclusiv la cea provocat de mucii ne suflati sau insuficient suflati - seaca sau nu ii dau tinctura de propolis 20 de picaturi cu sirop de brad 2.5 ml - facut de mine! - sau cu miere cand nu am sirop... tot de 3 ori pe zi. Tinctura are efect antibronsitic... foarte buna este si tinctura de carpen (eu prefer de la Plantextract).
Ii mai dau Mucosin cu miere sau Mucosolvant... daca e groasa treaba si nu cedeaza cu cele de mai sus - am patit-o in septembrie intr-o zi... Dar mereu combin cu sinupret 15-20 de picaturi de 3 ori pe zi, care e mucolitic si secretolitic si care cred ca face toata treaba...
Stodal-ul e ptr orice fel de tuse dar e un tratament de durata, minim 10 zile.

Ce sa spun... orice numai copilul sa fie sanatos!
Inca o data multa sanatate si sper sa fie de folos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Sinecod e picaturi si am gasit la farmacia Remedio din Alexandru. Tusosedal am luat de la Semis de la Gara dar acum cateva luni.

Revin: la Semis am gasit multe chestii la care alte farmaciste se uitau ca la masin straine sau chiar imi spuneau ca nu se mai fac de ani de zile (Colargol, Diflucan sirop, Cicabio, Cicalfat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Capitol nou

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput