noi sagetatoarele (7)
Raspunsuri - Pagina 14
anca_27 spune:
Nici eu n-am facut-o de secole dar vroiam sa testez cuptorul electric cu ceva simplu, e greu cu gradele si nivelurile si toate miile de butoane de la foc mic, mediu si mare.
Insa nu e negresa care-o stiam eu de cand eram mica, asta am gasit-o pe blogul unei tipe care gateste fte fain http://gospodini.blogspot.com/2008/01/negresa.html.
Gyongyi, taci chitic, nu zici nimic? Hai fa o cinste, cuuuuuu, mmmm, ce poftesc un pahar de vin, dar si sampanie merge![]()

La Multi Ani si TOT ce vrei al tau sa fie! Sanatate multa si putere sa le poti sprijini in continuare pe fetele cu FIV! 

36+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
nma spune:
Mai eu sunt tare zapacita. Nu mai stiu in ce data suntem.
Gyongyi
LA MULTI ANI!
Eu nu ma prea pricep la urari dar pup dulce fata draga si astept o prajitura delicioasa (stiu eu ce prajituri se fac prin zona ta)
.
O viata cat mai frumoasa cu tot ce iti doresti! 

Gabi
LA MULTI ANI! Poate mai treci pe aici
.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
atelocin74 spune:
MULTZUMESC,mult pt. urari iubitelor si dau de baut tot ce vreti vin , sampanie , tarie , suc si ceva dulce tort cu fructe si iaurt , inca ceva intru sa va citesc dar nu prea am timp sa scriu dar de citit va citesc . 

alison spune:
salutari si de la noi!la multi ani,elvie,sa ne fii sanatoasa,am baut si noi cu tine sampania virtuala!va pupam pe toate,numai bine!
alison,mami de simon
poze
atelocin74 spune:
[quote]citat din mesajul lui alison
atelocin,sa ne traiesti!frumos,mult si bine!
,
de la noi!
alison,mami de simon
poze
[
/quote
Multzmesc mult 

alison spune:
si simon a facut 3 ani pe 20,uitai sa va spui si sa dau de
,am sa va pun poze de la petrecere cind voi gasi bresa de timp...
alison,mami de simon
poze
nma spune:
"LA MULTI ANI!" ANDREEA

Alison sa iti traiasca micutul strengar. Sa creasca mare, sanatos si sa va umple viata de fericire. Astept pozele.
Gyongyi ce mai trabaluiesti fata draga de nu mai ai timp??? Si in aceasta perioada vin fetele la tratament?
Anca nu pot sa deschid pagina cu reteta. Ca sa ma apuc ce prajituri Alex mi-a cumparat unpachetel din acela care se face la rece. Cica e o prajitura delicioasa dar eu nu prea am incredere.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
atelocin74 spune:
Cu intirziere dar cu mult suflet pt Simon La multi ani ! multa sanatate .
Nicoo sa stii ca mai vin si fete la tratament, dupa cum se vede infertilitatea este o problema destul de mare si costisitoare totodata.
oricum sper sa intru mai des sa si scriu nu numai sa citesc .La sfirsitul saptaminii as vrea sa merg in tara sa-mi vizitez si eu parintii si sper ca dupa ce ma intorc sa am mai mult timp.

pentru toate sagetutele si puisorii lor.