noi sagetatoarele (7)
Raspunsuri - Pagina 12
eladea2005 spune:
Neata!
Nico, mersi de cafeluta..
da as avea nevoie de ceva mai tare...
brrrr...aici la noi e frig, sa nu scoti matza din casa... vine iarna, feteloooor...

Eric face nani, eu ma rasfat cu netul...![]()
asteptam ziua lui si a mea...
apoi sarbatorile... imi place atmosfera de sarbatori...
![]()
voi cu ce va mai laudati???
revin mai tarziu!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
anca_27 spune:
Hello fetele, mersic de cafea , taaaaaare buna e, ca eu sunt somnoroasa nevoie mare. Culcat la 1, trezit la 5 pt o tura la baie si ne mai putut adormi. La 6 jumate facut cafelutza, trezit sot, dupa ce-a plecat am mai tras o tura de juma de ora de somn, acu sunt inca zombi. Nu e corect sa nu pot dormi.....macar acum!
Ma laud cu patut si umflaturi de picioare, si mai nou de maini. Ma simt ca un gogosar umflat cu seringa cu apa ca sa para si mai pufos. Sau ce mai umflau unii cu apa ca sa se vanda mai bine? Eu n-am nici o sansa sa pot fi vanduta, sunt prea rotunda si buhaita, dimineata am impresia ca si nasul mi-e umflat.
Am tot citit ca sarea nu e buna, dar daca mancarea e gatita cu sare (zilele astea am mai dat o tura la ai mei) cum sa n-o mananc? Asta e.
Voi va uitati la Oprah? Aseara a avut o emisiune faina, cand vad unele probleme ale unora mi-e jena ca ma plang cu prostii, asa ca nu mai mai plang de nimic si privesc doar partea plina a paharului ... chiar daca e de 1 cm.![]()
Deci viata e frumoasa, si poate prea scurta! Sa aveti o zi shiny!
35+
Sara
pozici
_
There is a crack, a crack in everything
That's how the light gets in. (L. Cohen)
nma spune:
Eu sunt fara chef de munca. Nu stiu cum sa ma mobilizez.
Anca ar fi bine sa eviti pe cat posibil sarea (parintii pot sa iti faca mancare si fara) si cand stai in pat sa pui o perna sub picioare sa fie mai sus decat restul corpului. Nici eu nu puteam sa dorm spre sfarsitul sarcinilor.
La tv eu nu prea ma uit. Doar dimineata cand ma trezesc dau pe antena sau realitatea 10-15 min. M-asi uita la un film bun dar dupa ce adorm copiii pic franta.
Andra inca se trezeste de multe ori noaptea, motiv pt care sunt mai mereu obosita. Macar am noroc ca a inceput sa manance de cateva zile.
Andreea pt mine luna decembrie a fost mereu una speciala. Cand eram mica ma rugam in fiecare an ca prima ninsoare sa fie chiar de ziua mea. Parca ma si vad cu nasul lipit de geam asteptand fulgii (de cateva ori am avut noroc si chiar a nins).
Acum cu criza asta ma gandesc cu groaza la cati bani trebuie cheltuiti. De ziua mea mi-ar fi placut sa merg cu toti prietenii la munte si sa fac cinste cu o masa mai deosebita. Acum am renuntat. Poate o sa mergem la un restaurant dar chiar asi fi vrut ceva mai deosebit. Nici de rev nu stiu ce o sa facem caci mi s-au parut preturile mult prea mari. Doar masa ne duce la 600 ron, plus bona
.
Eu de cand am fost cu Andra la spital la neurochirurgie in Bucuresti (cand ea avea doar 13 zile) privesc altfel micile probleme. Ma bucur mereu ca nu e mai rau si merg cu optimism inainte. Daca stau sa le adun pe toate cele marunte sunt multe si la noi. Maine de ex trebuie sa merg la Bucuresti cu Andra la ortoped, cu sotul la reumatolog. ieri mi-am luat cremele pt dermatita mea si sunt destul de scumpe. Din pacate si Andra are dermatita dar sper sa o tin sub control cu creme.
Nico, mami de Andra si Alex
poze
eladea2005 spune:
anca, eu foloseam acea perna pentru alaptat, in forma de 'u'..si ziua si noaptea, cand ma puneam in pat, luam perna in brate, o parte din ea, iar cealalta parte a ei mi-o puneam intre picioare, era tare comod...sper ca ai inteles ceva din ce am zis...![]()
nico, asa e, numai cand treci prin situatii nasoale sau probleme majore iti dai seama ca toate magariile si nimicurile, de care te legai inainte si aveai impresia ca esti cel mai ghinionist om de pe pamant, nu mai reprezinta nimic..![]()
citesc la actiuni umanitare cazurile grave de acolo, ma cutremur si plang si multumesc lui DD ca am un copil sanatos, ca noi suntem sanatosi...altceva nu-mi doresc...![]()
ceea ce va doresc si voua...sanatate, viata linistita si implinita alaturi de cei dragi...in rest, trec toate...![]()

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
eladea2005 spune:
Neata, neata....
unde umbla sagetutele??? suntem pe pagina 2, la coada...![]()
nu mai dati nici un semn???
banuiesc ca deja ati baut cafeluta, asa ca... imediat o dau pe a doua...![]()

ERIC
pui de morosan...
prima mea vacanta...
anca_27 spune:
Hello sagetutelor!
Cum mai stati cu moralul, Dragaica? N-ai mai scris nimic, ieri ti-am vazut la profil poza de la machiaj din Mall
. Am mai recitit in urma si mi-am dat seama ca poate am fost prea transanta si te-am facut sa crezi ca problemele mici nu conteaza...
Cred ca toti avem zile negre, in care cele mai stupide lucruri ne fac sa disperam. Am si eu zile cand as putea plange la orice vorba sau gest, cand te miri ce zice Iustin sau altcineva (mama, colega, oricine) si eu cu darul meu de teatroloaga interpretez cum imi convine mie, si ma suuuuuupar, si mai scap cate-o lacrima, si adorm imbufnata, pt ca a doua zi sa ma-ntreb, totusi, ce-am avut ieri?
Pana la urma toate starile sunt normale, suntem facuti din emotii.
Azi sunt ok, m-am mai dezumflat, am baut ieri multe lichide, azi dimineata la fel, m-am si miscat azi din casa, ma simt mai bine. Ieri am lenevit de m-am speriat eu, am dormit toata ziua, cred ca vreo 6 ore puse cap la cap.
Stiu de acea perna in U, am vazut la Cj in Carrefour si-am vrut sa iau una dar m-am zgarcit si-acu imi pare rau. Acum dorm cu o perna normala intre picioare, sau bag din plapuma sub burta, noaptea e bataie in pat la noi, cine apuca sa traga primul plapuma, chiar daca e mare, unul tot ramane fara![]()
V-am pupacit! 
35+
Sara
pozici
_
Dragaica spune:
Anca nu-ti fa griji, ai dreptate numai ca stii cum sunt sagetutele, uneori sunt curajoase mai rau ca Hercule(partea animala isi spune cuvantul) iar alteori suntem timide si abia ridicam sfiose ochii(partea umana).........Doamne cat de complexe suntem....o dau urat in diverse

Saptamana asta am avut mult de munca la proiectul bebe mi-am fugarit barbatul
de duminica pana astazi(ultima zi de fertilitate).Acum astept rezultatele in Decembrie.
Am mult de m unca la servici, la scoala, acasa

maine ies la restaurant cu fetele de la Sezatoarea canadiana de pe forumul DC, duminica am un sarbatorit, saptamana viitoare este Sf.Andrei si am invitati, peste 2 saptamani este ziua mea

numai baute. Apoi incep petrecerile de Craciun pentru angajati (trebuie sa mergem si la sot la companie si la mine la companie)......tre sa-mi cumpara ceva de imbracat mai de ocazie.........am muuuuuulta treaba![]()
![]()
abia astept.
Va pup si mai vorbim, ma duc ca-s obosit am sta 2 ore sa scot papagalul lui Bea (fata administratorilor de bloc, romani) de sub mobila, nebunul a zburat din colivie cand ii punea mancare si nu mai vroia sa intre. Sambata merg sa-i cumpar primul ei roman in limba romana (are 14 ani e nascuta si crescuta in Montreal dar vorbeste romaneste mai bine decat mine
) sa vedem ce o sa-i placa, i-am povestit cateva din romanele lui Calinescu,Stancu, Bengescu, etc. mai jult o atrage Calinescu sa vedem ce gasim.
Va pup cu drag.
http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica
http://tt.lilypie.com/87KXm4.png
anca_27 spune:
Dragaica, esti mortala cu fugaritul barbatului
. Sa dea Domnul sa se prinda! In legatura cu romanele, oare l-ar intelege pe Stanescu, Calinescu, Bengescu la 14 ani? Eu i-as lua un Morometii, La Medeleni sau ceva nuvele, unde sa se si identifice cu personajele, Poate un Rebreanu, Slavici...parerea mea.
Stiti la ce ma gandeam acu doua secunde? Am vazut o reclama aici pe site parca, `sa-i scriem Mosului`. Si stau eu asa, buimaca de somn inca, si ma gandesc, daca ar exista un Mos real, ce i-as spune sa-mi aduca? Si ajung la concluzia ca nu ma pot hotari... E ca si cu pestisorul de aur sau cu rugaciunile pe care le facem `Doamne da-mi ......., dar as mai vrea si......`, sau as cere sanatate pt mine si ai mei si-as continua cu nastere usoara si altele. Voi v-ati putea opri doar la o dorinta? De asta e Mos doar pt pitici, ei stiu clar ce vor, un lego, o papusa, un puzzle, un aparat foto, un telefon, un fratior/surioara, si astea le aduc implicit fericire si sanatate si tot ce mai cerem noi, `adultii`.
Azi e 21, poate de asta debitez, si afara ploua si e mohorat, m-am trezit iar cu mainile umflate, mana dreapta n-o mai pot strange in pumn deloc, de-abia le apropii, degetele.
Ieri am fost si-am mai luat una alta pt bebelina, radeam apoi cu Iustin `acum poate veni ca e totul pregatit`, dupa o juma de ora, `ba nu, ca n-avem toti banii de dat la medici`, si-ncepem sa calculam ca Ghita al lui Caragiale, 100 de euro la medic, 100 ron la moasa, cate 5 lei sa am cat mai multi pt asistente, spalat/clisma/coafat/ingrijit bb si ce mai tb, Doamne da sa nu fie nevoie de anestezist, atunci creste lista - eu dupa capul eu n-as da nimic nimanui.
Am vb insa cu prietene care-au nascut unde nasc eu si-au zis neaparat sa am pregatit, una din ele a uitat sa dea unei asistente si nu stia de ce-si bate joc de copil... no, poftim cultura!
Alison, no offence! Nasii nostri de altfel sunt medici, celalalt frate al lui Iustin la fel...I-am intrebat pe toti la o `reuniune` familiala daca e cazul sa dau medicului care mi-a urmarit sarcina, dat fiind faptul ca e prietenul lor cel mai bun, si se stiu si cu Iustin din copilarie, au ridicat toti din umeri
... si uite cum de la Sadoveanu am ajuns la Mos si-apoi la cautat bubele sistemului sanitar.![]()
Ma opresc aici ca cine stie ce mai debitez, v-am pupacit! 
36+
Sara
pozici
_
Crisa-77 spune:
VA pupam.
Andrei merge bine la recuperare.S-a acomodat si nu sunt prea multi copii(2-4 in grupa).Asa ca trag nadejde ca se lucreaza cu el.Asta voi vedea in timp.In rest suntem bine.Face unele progrese si chiar ma uimeste cateodata.Ca pare sa nu asculte ce-i spun/explic;mai tarziu face ce i-am spus.Dar sunt si momente dificile:atunci cand vrea ceva si eu nu inteleg(ca nu vorbeste),el imi arata ce vrea si eu incerc mai multe variante si cand se enerveaza plange de rupe si nu pot sa-l impac cu nimic.Sper sa treaca de perioada asta.
VA pup acum ca s-a apucat de scris peretii.
Crina este bine sanatoasa.Creste si e tot mai lipita de Andrei.In zilele cand merge Andrei la recuperare plange tot timpul si nu pot s-o impac cu nimic.Iar cand vine Andrei rade tot timpul si-l fugareste(in 4 labe) prin toata casa.
Pupicei multi de la noi si multa sanatate.