Aspirante optimiste > 20 (357)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Mai da' ce inactivitate pe ziua de azi.
Si cand te gandesti ca in alte zile se umpleau pagini intregi.

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Luna asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Am venit eu sper ca nu a plecat toata lumea!
Ai dreptate Ralu, altadata erau toate fetele!
Cum o mai fi Oana ca ieri era trista!
Anidaz nu a mai aparut de cateva zile!
Lalala a cam tras chiulul in ultima perioada!
Amber felicitari pentru steluta!
Mona esti la serviciu?
Bea, nimeni nu ne spune nimic!!!
Nici o optimista saptamana asta!?!
Suntem in perioada de mijloc asa ca deabia peste o saptamana impartim simptome!
Eu am dormit putin azinoapte asa ca acu ma gandesc sa trag un pui de somn
pup fetele

Mergi la inceput

Hmmm!
Stiam eu ca nu mai e nimeni pe aici!
Nu prea ma sincronizez!
Ne auzim mai tarziu fetele,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Ce zi plictisitoare
Acum am reusit sa va citesc din urma.
Carmen, Bea aveti nevoie de ajutor cu ovulatia? Spuneti-mi ca sa va ajut

Andreea

www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

ba n-am tras chiulul

am tot scris..si ieri v-am zis de mine...

meeeeeii..si-poi cum un test pozitiv nu o sa fie prea curand la mine, eu scriu despre ce am...adik dereglare hormonala

da' va sustin!!!!!

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Buna, fetelor. Sunt aici, m-am adunat si merg mai departe cu capul sus ca numai asa se poate!

Rallu, nu stiu cum sa activez PM-ul, dar adresa mea de mess este aceeasi, adica oana_cnt, asa ca putem pove si pe mess. Hai ca ne facem noi gravi! Astept maine sa scriem amandoua de bine dupa vizita la dr.

Carmen, multumesc pentru tot ce ai scris sa ma incurajezi. Si un pentru ca mi-ai simtit lipsa... Esti o draguta! Din pacate, nr. de foliculi nu se poate controla si foliculii nu sunt indusi prin medicamente sau altceva. Aia sunt cati sunt si difera de la o luna la alta. Eu am prins doar o luna mai productiva. Vreau sa am incredere in dr.meu pentru ca e al patrulea pe care il schimb si NU MAI AM NICI NERVI sa o iau de la capat cu altul. Plus ca are rezultate bune si pana la urma, dupa doi ani fara menstruatie si cu n tratamente, cu medicamentele prescrise de el mi-a venit menstruatia, am scapat de calduri si de toate inconvenientele date de amenoree. Am facut doar o luna stimulare, asta fiind a doua. O sa fac pauza orice s-ar intampla pana in ianuarie-februarie si apoi o iau de la capat cu tratamentul. E singurul care m-a dus la ovulatie, deci nu prea am de ales...

Hai ca m-am descarcat...

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_cnt spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nico23

Buna am aparut si eu :D pana de dim la 7 aici sunt ... desi am niste dureri groznice de spate si burtica :| dar asta e trebuie sa mai si muncim voua

Nico, nu ne dai nicio veste?

Oana, , atunci cand va vrea Doamne-Doamne!

TOATE VIN LA TIMPUL LOR...

http://tt.lilypie.com/KMmXp3.png

Mergi la inceput

Doula multumesc, nu prea stiu ce sa te intreb, astept sa ovulez saptamana viitoare, eu am luat vreun an ac pentru ca am suferit niste operatii pe cervix, nu aveam voie sa raman pana nu ma vindecam in partea cealalta, le-am lasat de un an, si de atunci incerc sa fac bebe! Numai ca ma gandesc eu de la ac un an poate ii este destul de greu corpului sa se obisnuiasca si deaia nu am ramas! Am facut 2 luni stimulare, am avut valori excelente dar nu am ramas!
Nu stiu, poate ghinion, coincidenta.. am vost la o nunta ininte de ovulatie si era tare frig, ma durea rau jos, am prestat asa cu niste dureri groaznice, poate sa fi fost motivul!Luna asta nu mai fac stimulare dar ma duc luni la o monitorizare sa vad ce se intampla , poate ovulez si fara!
Lalala
Oana cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

am o veste proasta..................i-au inceput niste scurgeri maronii la cumnata mea...de duminica seara.............si tot ii cant de atunci du-te la doctor.......da....ca se mai gandeste ca mai asteapta ca nu stiu ce....duminica am fost la ei si le-am explicat ce si cum.....sotul ei...un inconstient si jumatate...da de ce trebe sa ia medicamente? da de ce trebe sa mearga LA DR? NUMAI pe acolo cand a fi de trei luni si cand a fi de 7 apoi cand a naste si inca el striga stii?????
mama ce m-am simtit de prost.......doamne.
daca le vroiam raul era altceva DAR asa......si acum...daca nu ii fac programare...tot eu...nu se duce nici acum............stii? ca e proasta~!!!!!!111111gramada ca nu pot sa ii zic altfel....se chinuie 3 ani 4 si apoi nu se mai agita.....doamne.11111111111111

tot ii ziceam fa test din prima zi de intarziera......nu!
fa test.nu!
ia dufaston!!!nu

are si cu glanda................mama soarelui am niste nervi de numa si normal ca are sarcina oprita in evolutie...............................

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

oana iacovita............cum scriu valorile tb-ului?
in celsius sau in celalalt....faren..nu stiu cum...daca eu i le scriu in celsius imi face grafic?
de ce nu arata pana acum linie de grafic/?sunt in ziua 9.........

doula ce inseamna asa:-stiky; -creamy: -watery; eggwhite- ala e ala alunecos transparent.........

nu?
se refera la mucusul cervical?

altceva nu stiu ce sa zic..despre ovulatie ...il urmaresc cu temp......si cu mucusul cervical...am si doua teste da le tin cand cred eu ca .....ar trebui sa le fac.....
eu cred ca acum am ovulat..nu prima dar a doua oara in viatza mea.....si am vazut niste chestii care apar la ovulatie...durere de ovare si cosuri,...la mine...........ceea ce eu nu prea am cosuri sa zic ca....aproape deloc...asa ca.......nu stiu ce sa zic...nu prea cred ca ovarul drept imi rezerva surprize....ca luna trecuta si-a facut treaba cat de cat cel stang...nu e asa ca intr-o luna asta intr-una celalalt lucra???????????????

POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Mergi la inceput