Aspirante optimiste > 20 (357)
Raspunsuri - Pagina 18
CarmenAlbu spune:
Oana sunt relativ bine, in perioada asta sunt extrem de obosita pentru ca am foarte mult de lucru, asa ca vin acasa franta! Astept bebele sa ma odihnesc![]()
Foarte frumoase numele pe care le-ai ales, si eu am ales, inca mai dezbatem numele baiatului, eu vreau Alexander,si fetita e ales Chloe!
Intre timp avem niste musafiri care tre sa vina la masa si va trebui sa fac un pranz! Nu imi face multa placere ca ea e cam falsa!
Dar asta e!
Astept si eu minunea in fiecare zi!!
Doresc multa bafta la toate si va mai citesc azi!

lalala13 spune:
ha ha ha Carmen , in sfarsit mai aud pe cineva ca mine. Si eu astept bb sa ma odihnesc![]()
intre timp azi e sambata si e zi de 

my somebody.... 
Vrancioaia spune:
Buna fetelor...
La noi e o zi superba...numai buna de plimbat in aer liber...
Ma simt cam ametita si nu-mi place..o fi iarasi o lipsa de fier / calciu, cine mai stie...Azi ar trebui sa vina rusii, dar inca nimik...astept cumintica, mi-e teama sa sper aiurea...
si pupici la fetite
http://tt.lilypie.com/UCDJp3.png
CarmenAlbu spune:
Lalala poate avem noroc pana la sfarsitul anului!
Eu am anuntat deja la servici ca incerc,asa ca mi-au urat succes si sugerat sa\ nu intrerup munca
!
Vrancioaia poate e bebe! Eu fac noodle cu pui! si pachetele de primavara!
monna3 spune:
buna fetelor 
in sfarsit am ajuns si eu acasa dupa o sedinta de cumparaturi ![]()
de acum....odihnaaaaaaaa
Carmen si Lala si eu vreau bebe ca sa ma mai odihnesc
vom vedea daca si bebe vrea sa vina
si inca ceva..si eu vreau fetita
Erika Maria se va numi iar daca va fi baietel inca mai dezbatem ![]()
Adina imi pare rau pt ce s-a intamplat, dar bine ca nu erati si voi pe acolo sa se fi intamplat ceva mai grav 
Monica, sper in curand 
mami si tati te asteapta
AILEN spune:
Buna fetelor. Saptamana asta am facut si eu progesteronul de ziua 21 si mi-a iesit 10,14 ng/mL (32,29 nmol/l), valorile pentru mijlocul fazei luteale fiind de 5,25-38,63 ng/mL. Stiu ca este intre valori, dar totusi nu e cam mic? Luni mergem sa facem spermograma si abia apoi ajung la dr. sa-mi spuna daca e bun sau nu progesteronul. Voi ce spuneti de el?
doula spune:
Buna fetelor. Am dormit azi toate ziua, am recuperat putina odihna dupa o saptamana lunga. Ce bine e!!! Acum vreau sa vad un film cu ibitelul meu.
Vad ca ati vorbit despre bebei
. Noi vrem fetita acum
si suntem atat de siguri ca v-om avea fetita ca nu ne-am gandit de loc l-a un baietel. Numele ei v-a fi Kaya. Oricum si un baietel v-a fi primit cu drag.
Adina imi pare rau pt ce ai patit. Cum te simti? voi nu aveti facuta o asigurare pe magazin pt cazuri din astea?
Ailen valoare este buna. Poate ca ai ovulat m-ai tarziu si de fapt esti la inceputul si nu mijlocul fazei luteale. 
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
doula spune:
Doar acum am vazut ca am primit si eu o steluta
Andreea
www.fertilityfriend.com/ticker/20fbed/ttc.png" target="_blank"> luna asta vii la mama
Beatrice1982 spune:
saluti
mersi de cafea oana doamne da sa am gura aurita!!!!!
ce faceti?
eu sunt ocupata cu fetita verisoarei mele.are 3 ani...si nu mai stiu de pe unde sa ma adun sa raspund la intrebarile ei.........
POZELE MELE
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/