Puiuti de Randunici 2008!! (109)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

mimo vreau si eu mamaliguta cu branzica si ou....mie sa-mi pui si unt ....si cred ca vreau si smantana (noi ii spunem la mancarea asta "taci si-nghite, ca tre' sa papi cald )....mmmmm, deci asta seara pap fasole cu ardei copti si apoi "taci si-ghite" ...ce biscuiti ii dai lui vladutz?
printre urlete si dat din labute, a papat si soricelu' meu toate legumele ( 100 de grame ....)

arieeeel unde esti?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Liana, te invat eu dai replay cu quote la cineva care are semnatura d-aia , copiezi tot carnatul ala la tine in mesaj, inlocuiesti linkul ei cu al tau, numele gen "poze" cu numele pe care vrei tu sa-l dai si gata Dar pentru asta trebuie sa ai doua ferestre deschise , eu de obicei am si capitolul trecut de exemplu Eu asa fac, ti-am vandut secretul Vezi sa alegi o semnatura clasica, sa nu fie colorata sau bolduita sau...ma rog , sa fie o semnatura care-ti place tie
Frumusik bine ai venit la noi

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cine oare a ajuns abia acum acasa??? eu si teo!
mimo, dupa ce ne-am despartit de voi, m-am dus cu anne, cumnata mea si cu copiii, la fast-foodul de langa bloc:))) noi am bagat in noi ca disperatele un snitel cu cartofi prajiti, stropit cu pepsi max:))), teo si-a mancat piureul si lapticul intr-o super viteza, nepota-miu si el, ce a nimerit:)) si acum am urcat si a cazut teo lat de somn...mie-mi pica ochii-n gura, ca m-am indopat doar:))), casa e cu c---l in sus si piticii nu-i gasesc sa-i pun la curatenie...
sa dorm si sa fac curat pe urma? sau sa fac curat si...de dormit nu o sa ma apuc?
tre' sa apara si al meu de la munca si sigur se va lua cu mainile de cap, asa ca...la smotru cu mine! sau ma fac ca nu mai pot, poate-l conving ca am nevoie de menajera??? ...prefer varianta 2:))

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

POZE TEO, MADE BY LIANA

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

http://www.envy.ro/stiri/Vrei-sa-te-amuzi-Cele-mai-haioase-momente-din-prezentarile-de-moda-346 - ceva ca sa va distrati
In rest si noi suntem intr-o stare de agitatie continua. Mimo nu esti singura al carei copil nu sta cuminte afara. Diana la fel are tot felul de pozitii si ca sa stea in carut ii dau o curea de la ham sa o roada.
Fata mea nu vrea sa manance legume. Orice combinatii as incerca mai mult de 5-6 lingurinte nu ia. Am pus si carne, si unt, de toate si degeaba
Sanatate multa la puiutii bolnavi si o intrebare: de cand putem sa le dam cate ceva sa roada? vad ca unele din voi au dat paine? merge la 6 luni sau mai astept?

Mergi la inceput

mimo, ariel

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

alta proba, alta proba ....nu ma injurati va rog , incerc pana ma duce capu' sa fac si eu ...am un neuron poluat fonic raaau zilele astea si functioneaza mai greu

merge, merge?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Liana
Eu stiu ce inseamna ca asa tare m-am chinuit si eu am facut niste carnati d-aia httphttphwwwttpwww si tot asa, radea ursuleata de nu mai putea dar nu ma invata cum sa fac Si acum o mai tin minte

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

mergeeeeee! ariel, mimo, kitzy de ajutor

mimo ca sa nu mai deschid mereu fereastra cum mi-ai zis, am salvat un carnatzoi din ala intr-un word pe care il deschid mai usor decat o noua fereastra de forum

a atipit inamicu' ...fug sa fac o maioneza (ca nu cred ca doarme mai mult de atat )
kyaaaa aloooo....aloooo....muti lucrurile in noua casa de nu mai apari?

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

mimo de mine n-a apucat sa rada, ca e la bucatarie face fasole si ardei copti ....am uitat sa specific ca noua poza atasata acolo sunt labutele superioare si inferioare ale iepurelului meu "imortalizate" la 6 luni pe ipsos ....n-au iesit prea grozav, ca atunci cand vroiam sa ii luam amprentele strangea degetelele....a fost o distractie ....i le-am mai "atasat" si pe chit din ala de se chituiesc geamurile; a iesit nitel mai bine dar se usuca greu

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput