Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)
Raspunsuri - Pagina 18
adelamaria spune:
Buna!
Ellis, iti urez si eu LA MULTI ANI! Imi cer scuze de intarziere, dar acasa nu mai merge netul 
Mesajul tau mi-a adus lacrimi in ochi pentru ca suferinta si zbaterea ta se "vad" la fiecare cuvant...imi pare rau, tare rau ca treci prin momente atat de dificile!...Nu are rost sa te temi de judecata nimanui, Ellis! Nu cred ca are nimeni dreptul sa te judece! Esti parinte, esti mamica si ai luat o decizie in functie de lucruri pe care doar tu le poti sti si intelege...Iar chinul tau si framantarile sunt o cruce greu de dus...Timpul va mai atenua durerea...Ia fiecare zi pe rand, iubeste-ti puiul mic, iubeste-ti sotul si lupta pentru familia ta! Nu lasa acest moment sa va faca si mai mult rau, te rog!...Plangi atat cat simti nevoia sa plangi, vorbeste daca simti nevoia sa vorbesti, dar nu te inchide in tine si nu te pedepsi indepartandu-te de cei dragi! Ar fi o greseala!...
Daca te ajuta cu ceva o sa-ti spun ca eu uneori ma simt teribil de vinovata si de josnica pentru ca desi am luptat f. mult pentru a ramane insarcinata si am sustinut mereu ca imi doresc multi copii, acum am momente cand imi vine s-o iau la sanatoasa!
Si ma surprind intrebandu-ma "ce mi-o fi trebuit?!?" Imi regret imediat gandul infam, dar de intamplat, mi se intampla!...Despre o alta sarcina? Hm...daca ma intrebi acum, iti spun ca ar trebui sa fie un "accident absolut accidental"...Si mi-e rusine si de gandul asta
...Asta e adevarul, probabil ca si oboseala isi spune cuvantul...
Haide, capul sus! Trebuie sa gasesti puterea sa te ierti intr-un fel...altfel risti sa iti "pedepsesti" puiul fara vina!
adelamaria spune:
Adra, Eva este absolut delicioasa! Si seamana cu tine!
Sa stii ca si Ilana a avut o iritatie care a trecut tare greu (cam in 12 zile) si la noi s-a vazut o imbunatatire a situatiei cand am inceput sa-i pun bicarbonat de sodiu in apa de baitza si sa tamponez cu mustetel si violet de gentiana. Am folosit crema de la Mustela care usuca super bine pielea. Baneocinul pudra n-a avut niciun efect. Dar daca la voi e de la portocala, deci ca o alergie, nu stiu ce sa zic...poti incerca eventual...
Vestea buna e ca micuta mea a luat intr-o luna 500 gr. Deci daca papa, se vede! Deci se poate!
Avem si noi 7 kg!
ancadragoman spune:
Ade felicitari ptr grasunica
Voi ce vaccin faceti la un an?
Laptele il schimbati la un an ,asta ptr cele care dau Nan?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adra_bell spune:
Totusi cred ca sunt departe de a fi delicioasa![]()
Felicitari, 500g intr-o luna la varsta asta este chiar mult.
Mercic pentru pontul cu bicarbonatul, incerc si eu. Nu cred ca e o alergie, probabil urina a fost acida de la portocala.
| Citat: |
| citat din mesajul lui adelamaria Adra, Eva este absolut delicioasa! Si seamana cu tine! ![]() Sa stii ca si Ilana a avut o iritatie care a trecut tare greu (cam in 12 zile) si la noi s-a vazut o imbunatatire a situatiei cand am inceput sa-i pun bicarbonat de sodiu in apa de baitza si sa tamponez cu mustetel si violet de gentiana. Am folosit crema de la Mustela care usuca super bine pielea. Baneocinul pudra n-a avut niciun efect. Dar daca la voi e de la portocala, deci ca o alergie, nu stiu ce sa zic...poti incerca eventual... Vestea buna e ca micuta mea a luat intr-o luna 500 gr. Deci daca papa, se vede! Deci se poate! Avem si noi 7 kg!![]() Ade, mami de Ilana http://www.ilanaandreea.blogspot.com/ |
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
adra_bell spune:
Anca, noi am mers cu Infanrix
Cam prin ianuarie ma gandesc sa incep sa-i mai prepar si eu una-alta cu lapte de vaca
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Voi ce vaccin faceti la un an? Laptele il schimbati la un an ,asta ptr cele care dau Nan? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR PENTRU SONIA |
Printesa
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
ancadragoman spune:
Adra pai Infanrix dar cum se numeste?
Pai cu lapte de vaca ii dau orez,paste,gris dar ma refer la laptele de dim si de seara ![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR PENTRU SONIA
adelamaria spune:
Anca, nu stiu inca ce fel de vaccin, n-am vb cu pediatra...Despre lapte, noi bem Humana. Dar stiu ca se recomanda sa ramana bebe pe lapte de continuare (adica nu Junior) pana pe la 1 an jumatate. Cica cel Junior e prea dulce si bebe nu mai vrea pe urma altfel de laptic...Bine, Maria e destul de "cooperanta" la capitolul papica, asa ca nu stiu ce sa zic...
Adra,
Eram sigura ca ma "taxezi" ![]()
creem spune:
Buna..
La multi ani! (cu intarziere)
Totulli
Vasari 
Ellis 
Va pup pe toate si va doresc multa sanatate!
Multi pupici si putere, draga Ellis, ai grija de tine si de printesuca ta!
Am intrat pe contul comun si am vazut pozici cu bebei minunati (inca bebei...peste putin timp or sa fie copilasi de 1 anisor!!!!) dar cam putine pozici totusi....am pus si eu pe august si septembrie cu Sofia mea....(care acum rade la mine ca o scumpa ce e!).
Ne-a trecut si noua raceala, mai avem doar nasucul infundat...cu papa nu stam deloc bine, dar macar suge laptic.
Pupicei si sanatate la bebei!
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu
creem spune:
Vreau sa ma plang si eu un pic...nu mult, ca e vorba de fi-mea si nu-mi place sa ma plang de ea![]()
-Plange apropae tot timpul cand o dezbrac/imbrac
-merg doar de manute si pe langa canapea dar pe varfuri....o fi vreo problema?
Ecaterina o mamica fericita de
MARIA SOFIA (7.11.2007) cu
(26.05.2008)
Poze Maria Sofia
www.youtube.com/watch?v=UDawnIQuTRU" target="_blank">uite ce fac eu