Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (118)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Multumesc mult, Ellis! Ce mai faci? Ne intalnim la petrecere?
Chiar ca e liniste azi. Oare cocktailul meu si-a facut prea repede efectul? Si asa de dimineata?

Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Fetelor, cunoasteti pe cineva care vrea sa vanda un sterilizator electric si sa coste pana in 100 ron?
E o mamica de aici de pe forum, Laureta care are o bebelina de o luna si e in spital cu ea de cateva zile. Mai are de stat si ar avea nevoie de un sterilizator pt biberoane, sa nu fie nevoita sa le foloseasca pe cele de la spital Multumesc in numele ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hey..voi faceti petreceri pe-aci..in lipsa mea?
Alina, draga, un rasunator "La multi ani!" din partea noastra..stefanut e cu la-la-la..acompaniaza bine!

fetelor dragi..eu am inceput capitolul practica, am ajuns in cluj, sunt sfarsita..Stefanut e f raut de cd m-am intors, ma epuizeaza nervos dupa-masa..Jasmin stie mai bine, ca m-a prins azi in criz directa ;)
n-am vreme sa deschid calcu zile la rand..doar in wk..desi tot la 7 ma voi trezi si maine..

deocamdata nu lucrez cine stie cat, dar peste vreo 2 saptmani cred ca va incepe greul..

probleme cu bunicile, bineinteles..frica MARE de ideea de bona..
deocamdata talmes balmes pe la noi

mami de minune mica, Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Multumesc mult, Ellis! Ce mai faci? Ne intalnim la petrecere?
Chiar ca e liniste azi. Oare cocktailul meu si-a facut prea repede efectul? Si asa de dimineata?

Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Multumesc de intrebare, nu sunt bine, am trecut peste cea mai grea perioada, dar va ramane mereu ceva in suflet.

De petrecere, am vazut ca ati fixat pt 16, eu pe 15 am petrecerea pentru turta, nasii si parintii nu sunt din Bucuresti, asa ca vor pleca spre casele lor abia duminica, pe 16; voi la ce ora ati fixat intalneala? ca asta nu am mai retinut..., din pacate nu pot promite nimic, hai ca ma descurc cu parintii, dar pe nasi nu-i pot intreba "cand plecati?"; mai bine nu ma luati la socoteala, dar daca "scapam" de neamuri pana se sparge petrecerea trecem sa ne cunoastem... nu e nicio problema, nu? n-am incurcat nimic?

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA[http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=117356&whichpage=1]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Miha tu ce denumire ai la poza???Ca nu stiu...Am votat care le stiam,restu nu va stiu.Asa ca spuneti repede ca mai am ceva puncte.
Oricum sunt unele poze tareee frumoase.

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui RAMONELLA

Miha tu ce denumire ai la poza???Ca nu stiu...Am votat care le stiam,restu nu va stiu.Asa ca spuneti repede ca mai am ceva puncte.
Oricum sunt unele poze tareee frumoase.

si1 si si2... pag 22

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

ola

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

buna, va multumesc din suflet pt urarile de bine de ziua mea.Sunteti nemaipomenite sa stiti ca ati facut ca ziua mea sa fie mai minunata chiar daca am citit mesajele voastre mai tarziu.
Sunt prinsa rau cu serviciul si un pic necajita pt ca puiul meu nu mai vrea DELOC LAPTE, ma lupt acum sa pot sa il dau cu cereale ingrosat, e foarte frustrant si foarte obositor sa te tot invarti in jurul lui ca sa ia o lingurita si apoi sa aud de puii vostri ca papa lapte fara probleme.Nici cu restul mancarii nu se omoara dar totusi papa. dr ne-a spus ca sta sa iasa masele si e posibil de la ele sa fie asa de marait, acum dumnezeu cu mila caci a avut zile cand imi venea sa ies pe usa si sa uit unde stau.
dar mergem inaite, cand il vad cat este de strengar si cum face tot felul de nazbatii, sunt topita.
si acum sa fac o propunere: cine este interesat de o iesire de o saptamana la sinaia intr-o cabanuta, cu tot confortul pt o saptamana. eu voi lua vacanta si as vrea sa merg la aer curat si as vrea sa am companie pe cineva dintre voi dc doriti.
pot sa inchiriez cabana si mai raman libere 2 camere, deci dc va tenteaza astept pm.
ALINA un LA MULTI ANI!!! DIN TOT SUFLETUL DIN PARTEA MEA SI A LUI SERBAN SI ITI DORESC SA RAMAI LA FEL DE CALINA SI BLANDA, ESTI O PERSOANA CARE TRANSMITE MULTA SENINATATE, TE IMBRATISAM CU DRAG.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns totulii spune:

am uitat sa precizez ca pretul este SUPER DE CONVENABIL si plecarea ar fi pe 19 pana pe 26.

mama de serban pavel(28.11.2007)
poze

povestea noastra

http://picasaweb.google.com/BicaSerban/DiversificareInVersiuneFuturista POZE NOI
http://video.google.com/videoplay?docid=-1055353380504549316

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fetelor, multumesc mult pentru urari, mi-au dat si lacrimile. Vorba lui Ellis, voi nu lasati omul nici sa moara.
Victo, poate Stefanut se razbuna pentru zilele petrecute fara tine. Eu am lipsit odata vreo 2 ore, Maria a fost foarte bine intretinuta, ca nici nu mi-a dus lipsa, dar cand m-am intors a facut un scandal si a vrut numai la mine in brate. Eu imi aduc aminte ca asa eram si noi mici.
Ellis, inca nu am stabilit detaliile petrecerii, nu am primit toate raspunsurile de la hoteluri, va mai dura putin. Ar fi tare frumos sa ne vedem. Eu sper sa te simti mai bine, timpul asta face miracole. Iti doresc multa sanatate si liniste.
Gina, vacanta placuta!

Eu lipesc din carticelele Mariei ca de la un timp citeste nevoie mare si-i mai aluneca mana pe cate o foaie! :)

Mergi la inceput